Arni Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 U mnie węże stały się niemal przeźroczyste dzięki temu a kolor czerwony jest taki jak ma być czyli soczysty. Ofc na focie tego nie widac bo nie mam rozsądnego aparatu. U siebie listwę diodową puściłem w ceowniku aluminiowym > patrz mój topic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 (edytowane) mam chyba wściekłego wenża , za nic nie jest clear ;/ hmmm dać okno zamiast siateksa ? H.N.Y.! Edytowane 2 Stycznia 2010 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 z siatką wygląda kozak takie nietypowe mi siedzi :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 w przypływie szaleństwa dzisiaj dodziargałem siateksa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Co to za siatka gruby ?Nawet Ci ładnie wyszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 siateks z karbonu (z tajnego laboratorium NASA) ;) nabyta w świecie tuningu ;d, wymaga lekkiej modyfikacji ale pomysł już jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 wymaga lekkiej modyfikacji Pomaluj w kwiatki. Serio pytam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extraplay Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 no no bardzo ciekawe no ale nie ma to jak pleksa komputronik :] hehe na twojej obudowie :). Choć nie powiem siateczka bardzo oryginalna . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Pomaluj w kwiatki. Serio pytam.w pierwszej lepszej budzie z (kołpakami za 22 pln. - komplet) takie siatki kupisz, bywają różnej maści i i wielkość kociego oka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 A jak teraz z tempami po zmianie z umiejscowieniem chlodnicy? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 (edytowane) A jak teraz z tempami po zmianie z umiejscowieniem chlodnicy? :Pstary układ był pod jednym względem OK, dawał ciepło w nogi ale chłodnica zaciągała to ciepło powtórnie ;/ w układzie z chłodnicą z przodu (sprawdzane ze 3-4 razy) wentyle wydmuciach!ące powietrze z wnętrza lepiej się u mnie sprawdzają, świeże pow. wlatuje z boku (patrz siatka boczna) i teraz ciepło z chłodnicy wylatuje na "środek pomieszczenia" w układzie wdmuciach!ącym ogrzane pow. do budy zagrzewał się zasilacz i reszta bebechów tak to w skrócie wygląda :), szkoda że ten siatex ma oczka w romby, deko oczy bolą ;/ edyta: zamiast siatex-a zaślepki (bez siateczek) Edytowane 5 Stycznia 2010 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Racuch możesz kupić np. tu http://allegro.pl/item875934005_blacha_per...uminium_r3.html ;) dotną Ci na wymiar jaki chcesz za free, tylko zdaję się z dokładnością do 1cm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Racuch możesz kupić np. tu http://allegro.pl/item875934005_blacha_per...uminium_r3.html ;) dotną Ci na wymiar jaki chcesz za free, tylko zdaję się z dokładnością do 1cm. dziękować za pomoc :), w nast. rew. pewnie się przyda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 modyfikacje na plus siatka ładniutko się prezentuje czyli o nowej budzie nie myślisz jak na razie _?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 (edytowane) modyfikacje na plus siatka ładniutko się prezentuje czyli o nowej budzie nie myślisz jak na razie _??nie ma po co, ze stackera można jeszcze sporo wykrzesać (pomysły nowe już są) i jak coś pozmieniam to zdam relację (szkoda zaśmiecać temat ) p.s. ostatnia sesja w tej rew.: Edytowane 7 Stycznia 2010 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Dla mnie bomba!! Więcej Jacuś nie pchaj łapek do środka bo zepsujesz efekt :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 a ja się tak podpytam. z kilku powodów w zasadzie. wlot na HK jest na samym środku. jak u Ciebie płynie płyn? dalej czy musi być ten dziwny wężyk z bloku na mobo spadać tak pionowo? nie da się tego jakoś inaczej rozwiązać? nie fajniej by było dać np z pompy (bo domyślam się że grafa jest chłodzona na końcu) na środek HK później na blok od płyty na górze zaczynając od mosów. a następnie z mostka północnego wskoczyć na grafę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 a ja się tak podpytam. z kilku powodów w zasadzie. wlot na HK jest na samym środku. jak u Ciebie płynie płyn? dalej czy musi być ten dziwny wężyk z bloku na mobo spadać tak pionowo? nie da się tego jakoś inaczej rozwiązać? nie fajniej by było dać np z pompy (bo domyślam się że grafa jest chłodzona na końcu) na środek HK później na blok od płyty na górze zaczynając od mosów. a następnie z mostka północnego wskoczyć na grafę? jest tak: chyba najprościej jak się da i w miarę estetycznie, maźnij mi jak to widzisz po swojemu (klepnij schemat na fotce jak u mnie) :) p.s. seba84_2005, mogę długo wymieniać niedoróbki i zaniechania a nr. 1 do zrobienia to oploty, na razie zostaje jak jest :), męczy mnie ten rez od XSPC (qmpel powiedział że nie bardzo pasuje do całości a ma tzw. "oko estety") krótka przerwa w przeróbkach zawsze dobrze robi na świeże spojrzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 aaa ty masz pompę pod rezem. nie zauważyłem tego :) to zmienia kompletnie postać rzeczy. ale jakby co to wyszłoby to mniej więcej tak. wymagałoby to zmiany umiejscowienia pompy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 heh, czytasz w myślach ? wczoraj już chciałem zamawiać klocki do układu z twego szkicu ;d a będzie chyba jeszcze inaczej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 a wiesz już jak? :D ps tak nie skromnie powiem że mam taki dar 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 a wiesz już jak? :D ps tak nie skromnie powiem że mam taki dar 8) w moim zamyśle fillport miał być na dachu budy a rez wybrałem - "XSPC Laing Dual Bay Reservoir 1Res 1Pump" :) będzie jednak z wykorzystaniem obecnego rez-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 szczerze? ja bym zamówił robiony na wymiar rezerwuar ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 (edytowane) A ja solidarnie z seba powiedziałbym, żeby Jacuś nie pchał już swoich łapek w układ ale niestety dziadek najpierw robi, potem myśli a na koniec przychodzi do mnie, patrzy na swoje wypociny i łapie się za głowę hehehe. OT. Ponoć spodziewamy się gościa w sobotę :> Edytowane 7 Stycznia 2010 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Maniacy WC - zawsze im mało i brzydko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 To jest miiiłość hehehe ..... ale twierdzi, że pełnoletnia ;) a tak poważnie to moja buda też będzie niedługo kolejny raz rozbierana i krojona xD Zastanawiam się, czy nie prościej byłoby Racuchowi wsadzić pod sufit jakiegoś o-tanka w poziomie zamiast obecnego reza a pompeczkę schować gdzieś na dole albo podwiesić bezpośrednio pod rezem na górze i wszystko ładnie zasłonić, zanitować, zakitować, żeby nie było widać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 otank byłby zasłonięty przez tą listwę a bez niej to pewnie szkielet budy się rozleci ;) więc lipa ;) ot. a no ponoć to prawda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 nie o tanka tylko EK B-) niebo lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 (edytowane) Rudy 102 (czytaj O-tank) i EK też były wczoraj brane pod uwagę ;), coś tam mam w zamyśle ale to raczej kosmetyka będzie dość OT ! ew. taka opcja wchodzi w grę: Edytowane 19 Stycznia 2010 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 kosmetyki ciag dalszy zostało zlikwidować te pseudo oploty i pstryknąć foty ;d;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...