Skocz do zawartości
Racuch

Wuce By Racuch

Rekomendowane odpowiedzi

Racuch kiedyś krytykował mój kaloryfer (kolor) a teraz urządził sobie w budzie kolorki rodem z barbie :lol2: Chciałem zawsze zobaczyć ta chłodnice w akcji , jednak 9 wentylatorów trochę odstrasza mimo że sa ultra ciche i na 7V. Temperatury lepsze coś za coś

do barbie daleko, to jest naprawdę czerwony kolorek ;), jest 7 a nie 9 wentyli, najbardziej hałasuje zasiłka (wentyl lekko terkocze i w nocy słychać) ;/ Edytowane przez Racuch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cos tam wczoraj przy browarku podziałałem

na 1-rszy rzut zaślepki 5,25"

podkład+całkiem drogi ale dobry lakier

Dołączona grafika

w przypływie entuzjazmu postanowiłem zmienić emblemacik cmstacker na swój firmowy Red Baron

wydruk z drukarki plujki poprawienie czarnym mazaczkiem , podkleiłem od spodu taśma dwustronną i pokryłem klejem (epoksyd)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

narazie wyglada to tak:

Dołączona grafikaDołączona grafika

bez UV

Dołączona grafika

Edytowane przez Racuch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super wyglada!! :D

Jedynie mi sie nie podoba plyta od DFI (tak jest? tylko oni takie kolory daja...) ktora jest za bardzo intesywna pod wplywem UV.

A twoje logo roksuje, gdybys nie opisal jak zrobiles, to bym pomyslal ze jakies fabryczne! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

deko zapędziłem się z kolorami, chciałbym zostawić te malowanie + acid green ? ...sam nie wiem

emblemacik to się jeszcze dopieści :rolleyes:

zasiłka to Tagan ;)

Edytowane przez Racuch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ładnie. Pod czerwony Ci dopasowało.

Zamierzasz może wstawiać okno na panel zamiast tej siatki?

Z tym plexi na evkę to niegłupi pomysł. Sam planuję coś podobnego ale chce to jeszcze podświetlić. Nawet specjalne rurki światłowodowe kupiłem.

Ładni, ładnie. Czekam na więcej.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

c.d.

z braku czasu prace idą powoli;/

Dołączona grafika

Dołączona grafika

deko otworków i napis na czerwono (sam napis bedzie szlifniety na srebrno lub maźniety na czarno)

a tu wer. robocza rantów (paint)

Dołączona grafika

Edytowane przez Racuch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem,wiem

jest opcja że podkleje epoksydem wzmocnienia od spodu więc nie biduj ;)

c.d. i finał PIMP MY ZAPINKA

foty z frontu

Dołączona grafika

Dołączona grafika

i tak to wyszło

Dołączona grafika

Dołączona grafika

jutro jak podeschnie farba to pociągnę ranty wodnym i napis DTek do poprawienia :)

p.s.

Melampus

siateks zostaje, bebechy odetchną

Edytowane przez Racuch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajnie ci to wyszło, jestem ciekaw jak to będzie zamontowane na płycie się prezentowało

hmmm, tym razem nie chcę się śpieszyc z pracami (dawniej pomysł-realizacja) trwała 2 dni :lol:

a teraz EVGA wymaga wkładu i serca ;)

zapinka chyba ukończona:

Dołączona grafika

edyta:

wykończenie plecków na EVGA 285 i Audigy 2ZS

podkładzik, pędzelek i jazda

Dołączona grafika

hydrozagadka, kiedy skończyłem plecki ? ;)

Dołączona grafika

final

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Edytowane przez Racuch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK

szlifne ten napis, na grafie siądzie EK full (ranty rzecz jasna tez na RED)

p.s.

po konsultacjach wyszło że nie będzie malowania EK a napis DTek zostawie oryginalny lub ew. napis na czarno i tło oryginalne, sam nie wiem ;/

Edytowane przez Racuch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym napis dał na czarno, tło czerwone, bo teraz to jest kiepsko, ale całość fajnie się prezentuje. teraz następny mój etap ciekawości: ciekawe jak to będzie wyglądało poskładane w całości ostatecznie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym napis dał na czarno, tło czerwone, bo teraz to jest kiepsko, ale całość fajnie się prezentuje. teraz następny mój etap ciekawości: ciekawe jak to będzie wyglądało poskładane w całości ostatecznie ;)

mnie też zjada ciekawość (może dzisiaj na "pajonka" podepne węże ), napis już zmyłem acetonem i jest jak stock ;) no może lepiej bo polerkę dałem na sam napis

p.s.

wygląda na to że dzisiaj złożę wszystko, brak czasu na "szlif" całości wraz ze stareńką budą + bajzel w pokoju, lipiec-sierpień cięcie budy i dopieszczanie ;/

Edytowane przez Racuch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super wyszlo, i nie wiedzialem ze masz Classified!! Ale klasa!!! :D Super tez wyszly te plyty na grafe i ta dzwiekowa. Wycinales wszystko recznie jak widze, i super wyszlo. Ja wszystko laserem tne, nie wyszlo by mi tak rowno (szegolnie te otwory na zapinke, ale napewno uzyles szablon nie? :P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ładnie dobrana kolorystyka. Poukładane kable. Bardzo ładnie wygląda Twój LC-et. Nakładki na grafikę i kartę muzyczną super się komponują z resztą sprzętu. Gratulacje udanego kibelka :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi