Racuch Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 (edytowane) Racuch kiedyś krytykował mój kaloryfer (kolor) a teraz urządził sobie w budzie kolorki rodem z barbie :lol2: Chciałem zawsze zobaczyć ta chłodnice w akcji , jednak 9 wentylatorów trochę odstrasza mimo że sa ultra ciche i na 7V. Temperatury lepsze coś za cośdo barbie daleko, to jest naprawdę czerwony kolorek ;), jest 7 a nie 9 wentyli, najbardziej hałasuje zasiłka (wentyl lekko terkocze i w nocy słychać) ;/ Edytowane 7 Czerwca 2009 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 (edytowane) mała zajawka Red Baron-a ;) Edytowane 9 Maja 2009 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 (edytowane) Oj będzie "gorąco" :) Może da się smażyć racuchy Edytowane 9 Maja 2009 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 (edytowane) cos tam wczoraj przy browarku podziałałem na 1-rszy rzut zaślepki 5,25" podkład+całkiem drogi ale dobry lakier w przypływie entuzjazmu postanowiłem zmienić emblemacik cmstacker na swój firmowy Red Baron wydruk z drukarki plujki poprawienie czarnym mazaczkiem , podkleiłem od spodu taśma dwustronną i pokryłem klejem (epoksyd) narazie wyglada to tak: bez UV Edytowane 10 Maja 2009 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Nooo Brawo Jasiu ..... szkoda że reszta budy srebrna bo całość wygląda mało smacznie, lepszy byłby czarny albo ciemny grafit. Mimo wszystko gratuluje pomysłu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Super wyglada!! :D Jedynie mi sie nie podoba plyta od DFI (tak jest? tylko oni takie kolory daja...) ktora jest za bardzo intesywna pod wplywem UV. A twoje logo roksuje, gdybys nie opisal jak zrobiles, to bym pomyslal ze jakies fabryczne! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajeto75 Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Racuch Acid Green Fesera i jesteś DFI-lubny :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Tak wlasciwie, po samych kablach od grafy, poznalem zasilke od Tagana. Dobrze? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 (edytowane) deko zapędziłem się z kolorami, chciałbym zostawić te malowanie + acid green ? ...sam nie wiem emblemacik to się jeszcze dopieści :rolleyes: zasiłka to Tagan ;) Edytowane 18 Maja 2009 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebaa Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Ładnie, bardzo ładnie, nie jestem fanem podświetleń itp, ale tu muszę przyznać, że podoba mi się. Fajny układzik i fajny komp. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Panie Racuch widzę że masz Pan dobre zmysły :D red rox :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 (edytowane) coś tam w sobotę rzeźbiłem z pleksy (ze starej reklamy) plecki na EVGA GTX 285 , Audigy 2ZS i nie skończona zapinka na D-Teka Edytowane 25 Maja 2009 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 tak, ale jeśli też się błyszczy to czemu się nie błyszczy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 tak, ale jeśli też się błyszczy to czemu się nie błyszczy :PEVGE smalcem wysmarowałem ( taki myk starszych WC-towiczów ) a Audigy łojem i taki efekt wyszedł, w oryginale blyszczy się ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Bardzo ładnie. Pod czerwony Ci dopasowało. Zamierzasz może wstawiać okno na panel zamiast tej siatki? Z tym plexi na evkę to niegłupi pomysł. Sam planuję coś podobnego ale chce to jeszcze podświetlić. Nawet specjalne rurki światłowodowe kupiłem. Ładni, ładnie. Czekam na więcej..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Pamiętaj, plecki Komputronikiem do góry hehe. Pomysł fajny, tylko wykończenie zrób jak mówiłeś i będzie cacy. Jak kolega wyżej, też bym podświetlił ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 (edytowane) c.d. z braku czasu prace idą powoli;/ deko otworków i napis na czerwono (sam napis bedzie szlifniety na srebrno lub maźniety na czarno) a tu wer. robocza rantów (paint) Edytowane 25 Maja 2009 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Oby Ci ta plexa nie strzelila przy dokrecaniu Panie Red Racuch ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 (edytowane) wiem,wiem jest opcja że podkleje epoksydem wzmocnienia od spodu więc nie biduj ;) c.d. i finał PIMP MY ZAPINKA foty z frontu i tak to wyszło jutro jak podeschnie farba to pociągnę ranty wodnym i napis DTek do poprawienia :) p.s. Melampus siateks zostaje, bebechy odetchną Edytowane 27 Maja 2009 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 fajnie ci to wyszło, jestem ciekaw jak to będzie zamontowane na płycie się prezentowało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 (edytowane) fajnie ci to wyszło, jestem ciekaw jak to będzie zamontowane na płycie się prezentowałohmmm, tym razem nie chcę się śpieszyc z pracami (dawniej pomysł-realizacja) trwała 2 dni :lol: a teraz EVGA wymaga wkładu i serca ;) zapinka chyba ukończona: edyta: wykończenie plecków na EVGA 285 i Audigy 2ZS podkładzik, pędzelek i jazda hydrozagadka, kiedy skończyłem plecki ? ;) final Edytowane 31 Maja 2009 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Boje sie :D mobo :o zrób to co Ci mówiłem z dtekiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrtoN Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 (edytowane) bez blokow na mobo i gpu to tak sobie wyglada :P Edytowane 27 Maja 2009 przez OrtoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 (edytowane) OK szlifne ten napis, na grafie siądzie EK full (ranty rzecz jasna tez na RED) p.s. po konsultacjach wyszło że nie będzie malowania EK a napis DTek zostawie oryginalny lub ew. napis na czarno i tło oryginalne, sam nie wiem ;/ Edytowane 28 Maja 2009 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 ja bym napis dał na czarno, tło czerwone, bo teraz to jest kiepsko, ale całość fajnie się prezentuje. teraz następny mój etap ciekawości: ciekawe jak to będzie wyglądało poskładane w całości ostatecznie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 (edytowane) ja bym napis dał na czarno, tło czerwone, bo teraz to jest kiepsko, ale całość fajnie się prezentuje. teraz następny mój etap ciekawości: ciekawe jak to będzie wyglądało poskładane w całości ostatecznie ;)mnie też zjada ciekawość (może dzisiaj na "pajonka" podepne węże ), napis już zmyłem acetonem i jest jak stock ;) no może lepiej bo polerkę dałem na sam napis p.s. wygląda na to że dzisiaj złożę wszystko, brak czasu na "szlif" całości wraz ze stareńką budą + bajzel w pokoju, lipiec-sierpień cięcie budy i dopieszczanie ;/ Edytowane 28 Maja 2009 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 tymczasowo wygląda to tak, czeka jeszcze sporo zmian ( sporo w " " ;) ) prace wstrzymane do ..........;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Mozesz zrobic zdjecie gdzie prowadzą węże które wychodza z obudowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Super wyszlo, i nie wiedzialem ze masz Classified!! Ale klasa!!! :D Super tez wyszly te plyty na grafe i ta dzwiekowa. Wycinales wszystko recznie jak widze, i super wyszlo. Ja wszystko laserem tne, nie wyszlo by mi tak rowno (szegolnie te otwory na zapinke, ale napewno uzyles szablon nie? :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Ładnie dobrana kolorystyka. Poukładane kable. Bardzo ładnie wygląda Twój LC-et. Nakładki na grafikę i kartę muzyczną super się komponują z resztą sprzętu. Gratulacje udanego kibelka :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...