Skocz do zawartości
Gość Lanselot

Rozgrywki Dinozaurów

Rekomendowane odpowiedzi

A wszystko zaczęło się od niewinnie wyglądającej butelki "fermentowanego napój winopodobnego". Zbójnik, jak liczne źródła donoszą, tak go zwą i jak się wydaje, nie bez powodu...

I oto powstała kocepcja przywołania do życia dawnych idei, które w latach świetności bezceremionialnie podporządkowywały sobie codzienny harmonogram licznej grupy autorów. I oto i manifest...

Niniejszym, wszem i wobec, na wskroś i wspak... ogłaszamy, iż w dniach weekendu majowego (+/- parę dni, % chciałoby się rzec) powstanie serwer Counter-Strike 1.3 (lub 1.1) powołany z wielkiej nostalgii do dawnych czasów.

A Tweak mimo, że jednoznacznie i obiektywnie =] zszedł na psy w ostatnich latach, niech pozostanie jedynym nośnikiem tegoż manifestu. I stąd oczywizda, przy pomocy licznych łączników, niech go niosą, gdzież wszak chcą, dla sławy idei.

Zapraszam do dyskusji. Wszelkie propozycje nt. rozgrywek, gotowości współpracy, mapek, wersji gry, własne odczucia i nostalgiczne wspomnienia mile widziane =].

// Post w dużej mierze grzecznościowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolosalna rzekłbym. Wszystko jest oczywiście do dyskusji. Przed rozpoczęciem pojawi się tutaj zapewne jakieś FAQ, które patche i skąd ściągać, zatem technicznych problemów nie przewiduję. Wszystko oczywiście, jeżeli będzie odpowiednia liczba chętnych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grałem w sumie tak niedawno w 1.1 i nawet nie było tak źle :). Celownik bez przybliżenia w awp roxuje ;].

A kolega to chyba w 1.0 pogrywał, tak mi się zdaje.

Jin z KT? =]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gram z Wami :)

tylko z tego co widze Lanselot jest zbanowany na tym forum :P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja gram, juz istaluje xD

moj kumpel tez bedzie gral, ale super :D, moze dzisiaj pogralibysmy w 1.0? a jutro w 1.3?

jak by ludzi nie bylo dam posta na b.cs.pl i napewno ktos sie zleci, siara odezwij sie na gg: 846846

btw. cdkeye nie sa wymagane

Edytowane przez p1Ck3r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaintalowałem patcha 1.3 do REITALA (z płytki CS'a), podmieniłem client.dll i mimo wszystko dalej nie mogę się podłączyć:

You cannot connect to a server which is operating under a diferent protocol version.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sory chlopaki mam takie pytanko....

jak sciagne to cos bonusweb.idnes.cz/dlstandard.html?filename=/patche/counterstrike13/cs1003.exe to bede mogl juz grac w tego 1.3 czy bede musial cos jeszcze sciagnac oprocz CD (jak tak to co i gdzie to moge znalezc) Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zainstalowałem HL + CS REITAL, patch 1.3 (cs1003.exe), patch 1.1.1.0 (hl1110.exe) - dokładnie w takiej kolejności.

będzie to hulać?

czy może będę musiał ściągnąć jeszcze to:

Uaktualnienie do wersji 1.3 dla Counter-Strike: (csv13full.exe)

www.gamestar.pl/ftp/download/gry_537/csv13full.exe

pytam, gdyż server nie działa (chyba) i nie mam jak sprawdzić.

edit.

dobra już nie ważne, ściągnąłem i zaitalowałem csv13full.exe i wszystko działa (prócz servera :D ).

Edytowane przez mr^_^max

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi