mart Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Mam pytanie jeśli kupie sobie 512 Mb ramu to czy mi to coś da jeśli mam słaba karte graficzna(riva TNT2 32Mb) w takich grach jak np.GTA3,Mafia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 czy bedzie mniej zacinać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Przy takiej karcie tyle ramu Ci nic nie da jeśli chodzi o szybkość gier - wymień lepiej grafę zostając przy 256 ramu ...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Przy takiej karcie tyle ramu Ci nic nie da jeśli chodzi o szybkość gier - wymień lepiej grafę zostając przy 256 ramu ......dokładnie tak!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSC Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 A najlepiej wymien i grafe i Ram na wiecej... :D Slaba grafa i duzo Ramu to dalej ten sam zestaw... niestety Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Tak to co raz mocniejsza tendencja, ze grafa jest najwazniejsza :| Mozna miec poteznego proca i mnostwo ramu a i tak to nic nie da bez mocnej grafy :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 dokladnie. wez juz czlowiek sobie jakiegos GF2mx400 64mb ddr 128bit za 150zl + za 150zł wez jeszcze 256mb ram i wtedy dostaniesz duuuuzo w grach :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 hehe. KOWAL!! Spoczko czleku nie wiedzialem ze to ty :D W koncu ktos z skc na forum :D Spoczko czlowiek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgadzam się z moimi przedmówcami ;) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 dla porownania..... na tnt 2 z tym sprzetem co nizej mialem 1600 3dmark.... :) teraz mam troszke ponad 5000 na gf3 quadro :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 dokladnie. wez juz czlowiek sobie jakiegos GF2mx400 64mb ddr 128bit za 150zl + za 150zł wez jeszcze 256mb ram i wtedy dostaniesz duuuuzo w grach :D Ano. Takiego 2mx400 kupisz taniej od 512MB ram, a mój prolink z GIGANTYCZNYMI (jakbyście to zobaczyli, to chyba byście umarli :lol:) radiatorami na pamięciach kreci się Riva Tunerem czy Power Stripem do końca, bez artefaktów (ciekawe ile by wyżej poszedł ?), i to kręcenie daje mi to, co w podpisie, czyli ponad 700 3Dmarków więcej, niż defaultowo. Jakkolwiek lepiej do tego, co masz na RAM dozbieraj jeszcze troszkę, i kup jakieś 3ti i na tym kręć, a RAM póżniej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Lepiej kup GF2MX400 i 256MB SDR. DOkladnie sie zgadzam z kolegami przedmowcami. To jest najtansze rozwiazanie jesli chodzi o podniesienie wydajnosci w grach. Of COurse najtansze dla Ciebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...