Johny_85 Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Ja czekam jednak na nowe gry z serii "Kolekcja Klasyki". Rzuce się na Codename Panzers oraz napewno na Antologie Thiefa i pewnie na FLY SIMULATOR 2002. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Witam. Brat kupił sobie Sacred Złota Edycja, zainstalował na laptopie z siga i...gra nie działa. Na drugi dzień pojechał do MM, i tam u kolesia z obsługi gra się zainstalowała bez problemów, tak samo u mnie na komputerze. Problemem jest Starforce, nagrywarka z lapka prawdopodobnie sobie nie radzi z nim, i po wpisaniu cd-keya do starforce'a, coś tam mieli i wyskakuje po napis, aby sprawdzić autentyczność płyty...jest na to jakas rada? Może da sie zrobić obraz płyty która jest potrzebna do uruchomienia gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) Tak znam ten problem. To na wersji z Klasyki zostalo wyeliminowane. Wejdz na strone Cenegi i zassij pacza czy cos podobnego do SACREDA. Jest to jakis serial , ktory Cenega wydala wlasnie przez problemy ze Starforcem. Na oficjalnej polskiej o Sacredzie jest to samo. Mozesz tez to zassac i w czasie pytania o CDKeya na StarForce wpisujesz to i idzie dalej. Swoja droga... NIEDLUGO 7 nowych gierek w Klasyce od Cenegi. -Blitzkrieg Antologia -Codename Panzers Zlota Edycja (1+2) -MS Flight Simulator 2002 -Kozacy Antologia -POP Dusza Wojownika -Thief Antologia -Train Simulator -Civilization 3 w grudniu Swoja droga. Sam nabylem MotoGP w promocji Czerwonej Naklejki. Za 100 dostalem Moto GP3 URS i DSII Czarna Edycja. Nadmienie , ze te wyscigi motorkow to jeden z najlepszych racerow na PC. Swietna grafa , motion blur kopie tylki , takiej dynamiki nie ma zadna scigalka na PC , mnogosc trybow , oryginalne tory , wiele maszyn. Nic tylko sie scigac. Swietna gra. Szkoda , ze Cenega nie wydala jeszcze RBRally. Edytowane 16 Października 2006 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 oojj juz sie gotuje na MS Flight Simulator 2002 i Train Simulator :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Czy ktos wie cos o losach zlotej edycji Morrowinda w Extra Klasyce? Plan wydawniczy gram.pl milczy :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 W serii platynowa kolekcja za 59zł wychodzi FEAR, Age of Empire III, Newerwinter Night - edycja z dodatkami. i jeszcze coś ale nie pamiętam. A no i Swat 4 z dodatkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Rowniez Saga Gothic - G1, G2+NK na jednej plycie DVD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 artuditu - a nie po 49 ?;)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S4racen Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 No to se capne FEAR-a i Newerwinter Night :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 @raven_88 - nie, po 59.90 dokladnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebius Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 costi -> zależy gdzie, w wirtusie jak zwykle taniej. Ja biorę Dungeon Siege 2 za 36.99zł i NN Diamentowa Edycja za 49zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Podalem cene, ze tak powiem, oficjalna ;) Na NWN tez sie zasadzam, ale chyba kupie ja w normalnym sklepie - wirtus za przesylke kasuje 10zl, wiec oszczednosc na NWN jest zerowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Boiling Pointa dzis zakupiłem w MM za 24,90 :) Może nie jest to gra wybitna ale za taka cenę? Phiiii ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 A spatchowany choć ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 hehe z tego co słyszałem to zdarzało się, że oryginał nie chciał się spatchować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 A nawet nie wiem :P Nie odpaliłem jeszcze :) W wirtusie mają Project Snowblind (gierka mi się bardzo podobała :) ) za 14.90 i Total Overdose za 15 zeta :) Kolejne zakupy poczynione ;) Tylko teraz te święta :? Ciekawe kiedy gierki dojdą :? A po 3 listopada ma byc w sprzedazy za cos koło 25 zeta (też wirtus) - Return To Castle Wolfenstein ! B-) Już czekam. Gierka wymiatała. Warto mieć taką klasykę w kolekcji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebius Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 To ja jeszcze dodam, że od 17 listopada w Wirtusie mają mieć Half-Life 2 Game of the Year Edition za 44zł. :) Mam nadzieję, że cena się nie zmieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Ktoś chętny na PREY'a za 49.90?? W tym Wirtusie chyba im te gry z TIRa spadają :lol: :lol: :lol: :lol: Takie ceny gierek?? Nice B-) http://www.wirtus.pl/shop/produkt.php?Kate...ProduktID=10016 Chyba trzeba złożyc zamówienie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) http://www.wirtus.pl/shop/produkt.php?Kate...ProduktID=10089 Współrzędne wprowadzone, ładuj 50zł, trzy, twa, jeden, KUPUJ! :D Choć prędzej kupie w gram.pl, poże te ich wPLN się do czegoś przydadzą :) ...gry z TIRa spadają... Chyba tak, albo siatka złodziei opróżnia tiry z towaru na parkingach :D Edytowane 5 Listopada 2006 przez Bobslej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Ale czym sie tu podniecac? 10zl znizki + 10zl oplaty za przesylke = zadna oszczednosc. Jakby ktos chcial wiedziec, to posiadajac karte EURO26, mozna kupowac w Empiku z 5% znizka (nie dotyczy sprzetu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Choćby tym, że wPLNów mam 35 (WH40k DoW-5 + WH40k WA-20 + Kroniki Riddicka-5 + GCII:OE-5 = 35) do tego 10 wPLNów za rejestrację, więc 5zł bez haka + przesyłka = +- 15zł wydane z kieszeni. Mniej niż 50zł + 10zł przesyłki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Z tego co sie orientuje w całości za gre nie mozna zapłacić w wPLN, każda gra ma określona ilośc wPLN z których mozna skożystać, dla przykładu Warhammer 40,000: Dawn of War - Dark Crusade kosztuje 49,90 i maksymalna ilość wPLN które można przeznaczyć na grę to 13zł więc sie nie ciesz tak bardzo bo za 5zł jej nie kupisz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Nie zrozumialem kompletnie... przesledzmy po kolei: - cena w gram.pl: 46.90 przy wykorzystaniu 13 wPLN (tyle jest max) - koszt przesylki: 7.90 (priorytet, ktory w Wirtusie kosztuje 11.90) Laczny koszt: 54.80 vs 60.89 w Wirtusie (przy przesylce priorytetowej). Tak naprawde wPLN to jest perpetuum mobile - kazda gra ma wiecej wPLN, niz "kosztuje" jej zakup. Ostatnio wydalem 45 wPLN, a dostalem z zamowionych gier 120 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) costi licze i licze i jak nic wychodzi mi inaczej :P 49,90-13=36,90+7,90=44,80 EDIT: hmmm to jest 10zł + 13 zniżki czy razem 13zł (10 + 3) ?? Edytowane 5 Listopada 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Wszystko dobrze, tylko zacznij od 59.90 ;) Tak jeszcze a propos zakupow w gram.pl: jesli zamawiamy jaks gre, ktora ma wysylke za wPLN albo darmowa wysylke, to obejmuje to wszystko, co znajdzie sie razem z dana gra w zamowieniu. W polaczeniu z wPLN mozna czasem ladnie przyciac koszty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Troche to zagmatwane: Cena gry to 59,90. W gram.pl kosztuje 10zł mniej czyli 49,90 Mając 35wPLN z gier, dostaje przy rejestracji bonusowe 10wPLN'ów co daje 45wPLN a) wersja optymistyczna grę można kupić za wPLN'y, co mnie wyniesie 4,90zł+przesyłka b) wersja mniej optymistyczna z wPLN'ów mozna wykozystać max 13wPLN, co daje 49,90 - 13 = 36,90 i do tego przesyłka Dobrze rozumuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) Wszystko dobrze, tylko zacznij od 59.90 ;) Tak jeszcze a propos zakupow w gram.pl: jesli zamawiamy jaks gre, ktora ma wysylke za wPLN albo darmowa wysylke, to obejmuje to wszystko, co znajdzie sie razem z dana gra w zamowieniu. W polaczeniu z wPLN mozna czasem ladnie przyciac koszty. Tak jak ja ostatnio :) Zamówiłem z gram.pl - Settlers 10 lecie - FEAR extraction Point - Flatout 2 - Neverwinter Nights Extra klasyka Next - Unreal 2 Zaplacilem 162 zł, a mam 3 premiery i 2 must have'y :) No i przesyłka zapłacona wPLN od razu też. Czyli 32,40 gr za 1 gierke @Bobslej - wersja a jest NIEMOŻLIWA więc od razu ją odrzuć :? Edytowane 5 Listopada 2006 przez lukk_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Doczytałem i faktycznie odpada :cry: Czyli 59,90 - 13 = 46,90 + przesyłka A to już stawia pod znakiem zapytania sens zakupu, chyba lepiej bedzie zaczekać do oficjalnej premiery i się kopnąć do MM czy na giełdę CGK. Z resztą 10.11 będzie wkrótce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Nosz kurde no :mad: :mad: patrze właśnie bo chciałem składać zamówienie na PREYa i Return To Castle Wolfenstein, a tu ta druga pozycja przesunięta na 17/11/06 :? Teraz pod znakiem zapytania staje sens kupna PREY'a. Bo wtedy gra wyniesie ok. 61 zł :? a tak w z RTCW była by za 55 zł. ehhh. Ciekawe tylko czy promo na PREY'a będzie jeszcze tego 17 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Doczytałem i faktycznie odpada :cry: Czyli 59,90 - 13 = 46,90 + przesyłka A to już stawia pod znakiem zapytania sens zakupu, chyba lepiej bedzie zaczekać do oficjalnej premiery i się kopnąć do MM czy na giełdę CGK. Z resztą 10.11 będzie wkrótce :D Czytales moje wyliczenia wczesniej? Nawet z przesylka wychodzi Cie 5zl taniej niz w sklepie (przynajmniej odnoszac to do oficjalnej ceny) ;) Oczywiscie przy zamawianiu wiekszej ilosci gier na raz caly ten interes jeszcze bardziej sie oplaca, bo koszty przesylki rozkladaja sie na wiele tytulow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...