Gość Firekage Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 A od kiedy on jest ? Kiedy właczyli to? Ja tam wyśle maila i zapytam. Stary...ja chyba z rok juz czekam :blink: To pic na wode , sam mam duzo punktow i wykorzystalbym to ale nabrali "frajerow" i tyle. Non stop 6 dni w ich klubie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Nie wiem czy to się jeszcze zalicza do tanich gier ale Gothic III jest po 64,90 zł ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 http://www.cdprojekt.info/nxk/gram.asp?id=SP&gid=67 - kupilem sobie dzisiaj ta gre i tera glupie pytanie. Czy to jest wersja podstawowa + 2 dodatki, czy kupilem same dodatki ? :) Nie mam tera czasu zainstalowac, moze tam by sie wyjasnilo, ale to zrobie dopiero za pare dni, a chce juz wiedziec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Chyba pełna plus dodatki, tak przynajmniej jest z innymi grami od nich baldurem, settlersami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Raczej podstawowa z dodatkami IMHO. Bylem dzisiaj w Empiku, patrze, a tu na niektorych grach zielone naklejki "wakacyjna promocja - XX %", gdzie XX to 30 lub 50. Ktos wie, o co chodzi? Strona gram.pl milczy na ten temat. Zeby bylo weselej, na niektorych pudelkach danego tytulu byla naklejka, na innych nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) ja wiem, to promocja cd projekt wakacyjna wyprzedaż 30%, 50% taniej zaraz dam tu linka do listy gier, jako, że przed chwilą zdałem/zakończyłem sesję to coś sobie kupię :D CLICK: http://www.gram.pl/wyprzedaz/ Edytowane 28 Czerwca 2007 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 http://www.gram.pl/wyprzedaz/ przykladowa cena: http://wirtus.pl/shop/produkt.php?Kategori...ProduktID=10022 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 chyba się skuszę na Guild Wars (64zł jak dla mnie - mam dużo wPLN), nigdy nie interesowałem się rpg ani mmo, zobaczymy...tylko czy gierka pójdzie na kompie z podpisu? widziałem wymagania na stronce, ale to różnie z tym bywa, chodzi mi o to, żeby nie haczyło zbytnio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 W ten weekend jest promocja w gram.pl: http://www.gram.pl/news_9wrlH,1_Fajniejsze...ie_gram_pl.html Dodatkowo, w preorderach pojawily sie dwie sympatyczne pozycje: - Saga Baldur's Gate na DVD: http://www.gram.pl/sk6_8QrfH,1_Saga_Baldur_s_Gate.html - Saga Icewind Dale na DVD: http://www.gram.pl/sk5_8QrfHO0_Saga_Icewind_Dale.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 http://www.merlin.com.pl/frontend/browse/p...ion/8/1238.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 dzisiaj lyknelem w empiku Sacred+, odkurzylem stara postac, i wsiorbalo mnie na 10 godzin :P masakra za 25 zl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 (edytowane) Pojawił się (albo niedługo się pojawi) Half-Life 2 : Game of the Year Edition zawiera Half-Life 2, HL1: Source, CS:Source oraz HL2: Deathmatch. Mozna go kupic za 45zl, mysle, ze jest to bardzo dobra cena. A poza tym, to Q4 i D3 mozna kupic za ok 35zl, ale to chyba jest wiadome. Edytowane 21 Lipca 2007 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 (edytowane) A HL2 ? Jak za to cenę bez HL2 to nie wiem czy taka okazja. Już lepiej kupić konto na allegro ;) Edytowane 21 Lipca 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 (edytowane) Oczywiscie HL2 wchodzi w skład zestawu, myslelem ze to oczywiste, sorki jesli wprowadzilem w blad. Wydedytowalem posta wyzej. Edytowane 21 Lipca 2007 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 (edytowane) Gra jest zabezpieczona Steamem nie Securomem wiec Ci , ktorzy nie maja neta wywala kase do kubla , na pudelku tez nic nie jest napisane , ze wymagany jest net , a jedynie , ze musimy zgodzic sie na warunki Valve. Innymi slowy wala w preta , nie wiedzialem , neta w kompie nie mam , 50 zl w plecy... Edytowane 21 Lipca 2007 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Na 100% na pudelku jest napisane ze potrzebny jest dostep do netu. Od zawsze do aktywacji hl2 jest potrzebny net. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 "Theatre of War: Pola Zagłady" - 29.90 zł W zestawie nowy scenariusz + najnowszy patch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Gra jest zabezpieczona Steamem nie Securomem wiec Ci , ktorzy nie maja neta wywala kase do kubla , na pudelku tez nic nie jest napisane, ze wymagany jest net , a jedynie , ze musimy zgodzic sie na warunki Valve. Innymi slowy wala w preta , nie wiedzialem , neta w kompie nie mam , 50 zl w plecy... Pudelko HL2:E1 :arrow: Pomaranczowy pasek ktory mowi ze wymaga sie zaakceptowania umowy uzytkownika systemu Steam...Musisz uaktywnic niniejszy produkt za posrednictwem Internetu, logujac sie na konto systemu Steam i akceptujac USS. Pudelko HL2 :arrow: Wymagania minimalne: Blablabla... Inne: Lacze internetowe Jakos trudno mi uwierzyc ze na GOTY nie bedzie info dot aktywacji produktu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 (edytowane) ludzie błagam dajcie link do tego HL2, prosiłbym o zaufany sklep :), na Allegro pustki edit: nieważne :P http://www.empik.com/showobject.jsp?object...ategory=4010200 edit2: już zamówione :) Edytowane 22 Lipca 2007 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Jakos trudno mi uwierzyc ze na GOTY nie bedzie info dot aktywacji produktu... Trudno bo? Mam to , na okladce jest napisane > wymagane lacze by zgodzic sie z licencja Valve i lacze internetowe do gry po lanie/sieci ale HL2 jest gra offline...Nic nie ma , ze do zainstalowania HL2 potrzeba lacze , z ktorego zassie sobie Steam.dll Ten napis jest na tej gierce (ostatnio podobny watek czytalem) ale nie GOTYE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 (edytowane) kto kupuje HL2 z CSS bez dostępu do sieci ;) fajna promocja: http://www.merlin.com.pl/frontend/browse/promotion/8/ea.html kup jedną grę (EA) drugą masz za zeta (EA classics) Edytowane 23 Lipca 2007 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 (edytowane) AAF Wielkie dzieki stary. Polowalem na Godfathera i Most Wanted (pierwsza do grania , a druga jako smark do grafiki) bo byla promocja EA w Empikach i MW bylo , Godfathera nie mieli. No wiec zlozylem zamowienie :) Edytowane 23 Lipca 2007 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 (edytowane) no ja tu już nie mogę a HL2 mi dojdzie najszybciej za 3-5 dni :P a ta promocja EA niczego sobie, ale większość mi się tam nie podoba chyba krasnale im litery przestawiają: http://www.merlin.com.pl/frontend/browse/p...18E62B0339C.LB1 Tireg Woods PGA Tour 2006 (PS2) Edytowane 23 Lipca 2007 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 A ja się zastanawiam czy nie kupić w Empiku 3 pierwszych części GTA za 20 zł. Wszystkie są po polsku, czy trochę dopłacić i kupić jakieś akcesoria do TH2?? Co wy byście wybrali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 GTA fajna sprawa. A co to TH2? :P Hmm najlepiej kup to co będzie ci słuzyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 No to chyba GTA, w sumie lepsze, w GTA prawie cały czas się gra, a TS2 się nudzi po kilku dniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 GTA fajna sprawa. A co to TH2? :PMoze Tony Hawk? Wiem , ze w EKN jest czesc 4 i cos jeszcze :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 american wasteland chyba to sie zwie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Oj to ja się wcześniej pomyliłem miało być TS2 a przez pomyłkę wyszło TH2. TS2 dla nie wtajemniczonych to The Sims 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 ktoś tam pisał o instalce HL2, MUSISZ mieć dostęp do Internetu tak jest napisane na pudełku!: właśnie przyszło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...