Aquarium Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Stawiałbym na winę napędu - nie raz spotkałem się z takimi masashitami... whatever... W ostateczności obrazy płyt zrób u kumpla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 również wątpie, że to wina płytek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Oryginalne plyty sie tloczy, a nie nagrywa ;) A jak nie czyta, to sie najpierw sprawdza na innym napedzie, a potem ew. sklada reklamacje. Wiesz, moze kolega ma wlasnie wersje nagrywana ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 mialem kiedys cos takiego z far cry - pomogla zmiana biosu napedu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Panowie , w Saturnie i Empiku widzialem dzis promocje. Dotyczy ona gier Cenegi z SuperSellera. Empik w cenie 2 gier sprzeda nam 3 , czyli w sumie za 100 mamy trzy tytuly. Ale ciekawsza wedlug mnie oferte ma Saturn..bo dokladnie te same gry nie sprzedaje wedlug wyzej podanego schemacika , ale obnizyl znaczaco ich ceny. Za R6V dalem 32 zl , Dreamfalla widzaialem za bodajze 29 itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 no i jest już ten klub w cenega.pl (kompania graczy), ale to co było w zapowiedziach (całkiem niezłe rzeczy już za 200 pkt to marzenia), za 200 pkt jest jakas lipna chustka z gta: sa ;/ wiecej tutaj; kompania.cenega.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Taaa... z duzej chmury maly deszcz. Przypomina mi to marketing ala Stalker - przekladamy premiere N razy i obiecujemy cuda na kiju, a w koncu wychodzi produkt nie wyrozniajacy sie specjalnie sposrod konkurencji :? EDIT: aha, promocja na gry z EA Classics jest tez na gram.pl, ale mamy dowolnosc w doborze tytulow (czyli za 1zl mozna wziac jaka gre chcemy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Taaa... z duzej chmury maly deszcz.Mialem na glosniki... mam na 6 dlugopisow :lol2: :mur: Nic sensownego , nawet pada nie ma , wiec nie rejestruje reszty gier , po co? Dla zeszytu? Porazka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) Na poczatku sierpnia bedac w Polsce postanowilem kupic sobie Sage Baldur's Gate i Icewind Dale, i kupilem :) 29 zl/szt. Pamiatm, jak jeszcze nie mialem komputera, a kupilem mega wypasione wydanie premierowe Baldur's Gate z podkladka, mapka, ksiazeczka, wszystko w takim eleganckim i duzym pudelku... To byly czasy :rolleyes: Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 29zl to przeplaciles o 4 zl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 29zl to przeplaciles o 4 zl :P :P Bywa i tak, ale jesli sobie jednak lepiej przypomne, to chyba bylo mniej wiecej tak... "Fajnie, BG Saga za 25, ID Saga za 25, to czemu by nie lyknac dwoch?" :) Odswiezyles mi pamiec, nie 29, a 25 zl :) Kupowalem w Empiku w Blue City, razem z kilkoma innymi plytkami, a rachunki sie nie zachowaly. Widzisz, nie dalem sie zrobic w balona i nie przeplacilem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Tego bym nie powiedzial, bo gra jest do kupienia za 19,99 ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Ta, na Allegro + wysylka pewnie :P Cena wydawcy to 25zl, wiec nie demonizujmy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Jest mozliwosc odbioru osobistego :] Jak kogos interesuje to w Wirtusie jest Oblivion za 59zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fynf Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Skoro temat nazywa się TANIE GRY to dorzucę swoje trzy grosze. Otóż Electronic Arts udostępniła C&C Gold za darmo. Info znalazłem TUTAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Fynf Okularki - http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=243515 ... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 (edytowane) Nie wiem czy było ale mapisze: Supelseller nowe gry: Ghost Recon Advens Warfighter Hitman krwawa forsa Just Couse Prey Devil May Cry 3 Tajne akta Tunguska Wszystko po 49,90złocoszy. Sprzedaż od 14 września. Edit "TOPSELLER, nowa seria gier komputerowych, trafi do sprzedaży już 27 września! Na premierę serii przygotowano aż 16 tytułów: Act of War Złota Edycja, Dark Messiah of Might and Magic, Dragonshard, Empire Earth II Złota Edycja, Eragon, F.E.A.R., F.E.A.R.: Extraction Point, Fahrenheit, Joint Task Force, Rise of Nations: Rise of Legends, SWAT 4 Złota Edycja, The Settlers II: 10-lecie - Wikingowie, Titan Quest, ToCA Race Driver 3, Tycoon City: New York oraz Worms 4: Totalna Rozwałka" Żródło wp.pl Edytowane 6 Września 2007 przez artuditu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 (...) Edit "TOPSELLER, nowa seria gier komputerowych, trafi do sprzedaży już 27 września! Na premierę serii przygotowano aż 16 tytułów: Act of War Złota Edycja, Dark Messiah of Might and Magic, Dragonshard, Empire Earth II Złota Edycja, Eragon, F.E.A.R., F.E.A.R.: Extraction Point, Fahrenheit, Joint Task Force, Rise of Nations: Rise of Legends, SWAT 4 Złota Edycja, The Settlers II: 10-lecie - Wikingowie, Titan Quest, ToCA Race Driver 3, Tycoon City: New York oraz Worms 4: Totalna Rozwałka" Żródło wp.pl Ile sobie za nie zawołają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 39,99 :] Coś czuję że Messiah'a zanabędę ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 39,99 :] Coś czuję że Messiah'a zanabędę ;] Dzięki za info ;). Ja myślałem o....Wormsach :D. Tyle że w tej cenie już je dawno widziałem. Za to Messiah faktycznie ciekawy w tej cenie ;). Rozumiem że FAER i FEAR:EP będą sprzedawane oddzielnie? Z jednej strony szkoda a z drugiej fajnie bo np. w EP nie miałem przyjemności zagrać a FEAR'a zaliczyłem. Zastanowię się ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisarz Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Z jednej strony szkoda a z drugiej fajnie bo np. w EP nie miałem przyjemności zagrać a FEAR'a zaliczyłem. Zastanowię się ;). Tzn. z której strony fajnie? gydby byly w jednym zestawie to w Ep nie moglbys juz zagrac? A co do gier to kiepskwe jakies, za ta cene wiekszosc z nich dawno jest dostepna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Tak, EP osobno... w sumie też wolałbym razem, podstawkę przeszedłem, ale swojej nie posiadam...a zdaje się EP wymaga takowej do działania... SWAT'a pewnie też nabędę, Syndykatu jeszcze nie ruszyłem...uczciwa cena... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 w sumie też wolałbym razem, Razem wyztępuje w platynowej kolekcji za 59.90zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Tzn. z której strony fajnie? gydby byly w jednym zestawie to w Ep nie moglbys juz zagrac? (...) Nie no mógłbym, tylko że ja mam swojego FEAR'a więc jak ktoś po prostu "przegapił" dodatek to takie wyjście dla niego jest lepsze bo nie musi kupować "podstawki" ani nie jest zmuszany do płacenia drugi raz za coś co już ma na półce. Dlatego z tej strony fajnie, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ;). Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Temat przycichł, a ja mam pytanie. Czy z TES3: Morrowind Złota Edycja z Ekstra Klasyki od CDP chodzi bez płytki? Bo jest na DVD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Temat przycichł, a ja mam pytanie. Czy z TES3: Morrowind Złota Edycja z Ekstra Klasyki od CDP chodzi bez płytki? Bo jest na DVD.Chodzi z płytką. Wystarczy że ta DVD będzie w środku podczas uruchamiania gry. Później można ją wyjąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Musze sie wybrac na zakupy widze ciekawe tytuly: Toca 3 devil may cry3 boiling point tomb raider legend prey just couse gdzie to mozna kupic poza empikami ? ostatnio kupilem Splinter cell CT w media markt - bestseller za niecale 50 dych-taka cena jest juz do zaakceptowania dla mnie - lepsze to niz sciagac iles dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Kupilem DMC 3 - wydanie na PC jest zmaszczone. Sterowanie jest porazka , chyba jakis debil to robil... Gram na DS z PSX'a ale galka , ktora sie poruszasz jest zle ustawiona - zamiast dac chodzenie na lewej , dali na prawej - mistrzowie. Do tego ruchy galki w dol nie oznaczaja , ze typ pojdzie w dol a np w bok... i graj tu :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 (edytowane) ...Ale co ?nie da sie grac, ustawic przyciskow? ? czyli nie kupowac ? moze ktos to otwierdzic ? Edytowane 10 Października 2007 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 ...Ale co ?nie da sie grac, ustawic przyciskow? ? czyli nie kupowac ? moze ktos to otwierdzic ? Jest do tego jakis program , Adi wspominal o nim przy recenzji DMC na TK , ale nie udalo mi sie go odpalic. A co do tanich gier , bodajze dzis we Wroclawiu otworzyli nowego Saturna , a wiec : PC : 14 zl Area 51 Battlefield 2 Company of Heroes Fifa Menager 06 Fifa 06 NBA live 06 Most Wanted 49 zl: Giuld Wars Eye Of The North Lost Planet Piraci z Karainow 3 Sega Rally Bioshock Driver 3 Graw 2 Enemy Teritory Quake Wars PS2 29 zl Tekken 5 Brother In Arms Road To Hill Fifa 2006 Platinium Fight Night Round 3 Formula One 2006 God Of War GT4 Killzone EAs MOH Frontline Rising Sun Wojna w Europie Fifa 2006 WC MK : shaolin Monks NBA 2006 Most Wanted NHL 2006 POP : WW Rayman 2 Revolution Rayman 3 Hoodlum Havoic SC : Pandora Tomorrow Superman Returns The Sims 2 Zwierzaki Tiger Woods 2006 WRC RE POP SA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...