Aquarium Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Kupilem DMC 3 - wydanie na PC jest zmaszczone. Sterowanie jest porazka , chyba jakis debil to robil... Gram na DS z PSX'a ale galka , ktora sie poruszasz jest zle ustawiona - zamiast dac chodzenie na lewej , dali na prawej - mistrzowie. Do tego ruchy galki w dol nie oznaczaja , ze typ pojdzie w dol a np w bok... i graj tu :| A patch tego nie poprawia czasem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 A patch tego nie poprawia czasem?Nawet nie umiem odpowiedziec na to pytanie bo i nie sprawdzalem jaka mam wersje gry i nie pamietam czy instalowalem pacza , moja wersja chyba juz to ma bo to DMC3SE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 (edytowane) Uwaga, uwaga, 6 grudnia w Gazecie Wyborczej znajdą się pełne wersje gier: Painkiller Black Editon, Alien Nations II, Cold Zero: Ostatni Sprawiedliwy, Europa Universalis: Mroczne wieki, a cena to 5,99 zł wraz z gazetą. Ogłaszam wszem i wobec, że to świetny prezent mikołajkowy. Akurat jak wrócę z pracy, to rano zajrzę do kiosku i kupię sobie Gazetę Wyborczą. Ciekaw jestem ile im zejdzie i jaki będą mieć nakład płytek. A jako dowód załączam skana: 29.11 w GW były: Gothic, Alone in the Dark: Koszmar Powraca, II Wojna Światowa, Sacrifice źródło: http://www.gameshouse.info/news.php?readmore=474 Edytowane 3 Grudnia 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ma ktos rozpiske, co kiedy bedzie w tej serii GW? Co bylo w zeszly czwartek 29.11? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belcik Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 (edytowane) Teraz chyba, będą całe 3 częsci Fallouta :D 1,2,tacti :D Edytowane 3 Grudnia 2007 przez belcik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Ebane dodatkidogazet.pl i ich newsletter, który KU*WA nie działa... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 2007-12-06, Gazeta Wyborcza Klasyka gier komputerowych! Na płycie 4 kultowe gry: 1. Painkiller 2. Alien Nations II 3. Cold Zero: Ostatni sprawiedliwy 4. Europa Universalis: Mroczne Wieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 2007-12-06, Gazeta Wyborcza Klasyka gier komputerowych! Na płycie 4 kultowe gry: 1. Painkiller 2. Alien Nations II 3. Cold Zero: Ostatni sprawiedliwy 4. Europa Universalis: Mroczne Wieki Czytaj wcześniejsze posty. Spylon już o tym wspomniał. Jak dla mnie paczka całkiem dobra.Szkoda, że pominąłem tą paczkę 29.11 ,bo też była ciekawa. Tak w ogóle to jest szansa ,że jeszcze gdzieś dostanę tą wyborcza z 29 we Wrocku ? Dziś na mieście pytałem w paru kioskach i w Empiku i wczoraj jeszcze ponoć były. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Ja też jeszcze popytam po kioskach, może gdzieś jeszcze same płyty zalegają, wszystko jest możliwe. Tak w ogóle to w nowym CDA są teraz całkiem niezłe gierki: Hitman: Kontrakty, Panzer Elite Action, Nocna Straż i Pierwsza Wojna Światowa. Cena to 15,99 zł. Z reguły nie kupuję CDA, ale jeżeli jest coś ciekawego, to się skuszę ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Tyle ciekawych gier az czlowiek nie moze sie zdecydowac :) Jutro jade po Thief Antologia - może przejde sobie od początku :) Zajebsita gra jedyna w swoim rodzaju. Jeszcze skusilbym sie na Hitmana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 jak jutro wstanę tak o przyzwoitej porze (w sumie to już dzisiaj bo 1 rano jest) to polece do kiosku po tą wyborczą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 udalo mi sie dorwac gazetke z gierkami. ale wyobrazcie sobie ze dopiero chyba w 5 kiosku sie to udalo, bo juz albo nie bylo albo byly odlozone... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobster Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Jakie będą kolejne paczki z gierkami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Jakie będą kolejne paczki z gierkami ? w nastepnej saga fallout, speelforce zakon switu i jeszcze jedna jakas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 (edytowane) demo wiedzmina będzie w kolejnym a ja o tej akcji zupełnie zapomniałem :o Edytowane 7 Grudnia 2007 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 ja dorwalem w 3-cim kiosku ;) painkiller nawet fajny, taka relaksujaca sieczka :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 (edytowane) Hmm widzę, że trzeba będzie przykampić na GW z Falloutem ;]]] Swoją drogą to się Gazeta Wyborcza popisała. Takie gry za taką cenę :mrgreen: Nie wiem czy ktoś pisał: TDU jest od jakiegoś czasu w serii Top Seller - czyli mamy je za 39.99 zł (w niektórych sklepach taniej) :D Edytowane 8 Grudnia 2007 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Hmm widzę, że trzeba będzie przykampić na GW z Falloutem ;]]] Swoją drogą to się Gazeta Wyborcza popisała. Takie gry za taką cenę :mrgreen: Nie wiem czy ktoś pisał: TDU jest od jakiegoś czasu w serii Top Seller - czyli mamy je za 39.99 zł (w niektórych sklepach taniej) :D Dobrze wiedzieć ;) A tak btw to falloutów bede już miał z 5 kopii f1+tactics i 6 kopii f2 ;]. Zal pupe ściska ze ominąłem sacrifice :<. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 (edytowane) WTF? patrze dziś do skrzynki a tam jakiś niby magazyn KOMPAN od Cenegi (Kompania Graczy): kilka demek na dvd i coś jeszcze, zaraz otworze to coś dodam, że ja nic nie zamawiałem, jestem ciekawy ile oni na to kasy wydali :P Edytowane 12 Grudnia 2007 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Pewnie sporo, aczkolwiek zawartosc merytoryczna tego jest zerowa - ot, takie pisemko autopromocyjne. Rozsylaja to do wszystkich czlonkow Kompanii Graczy z przynajmniej jedna zarejestrowana gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 (edytowane) no rzeczywiscie nic tam nie ma, a zeby bylo smieszniej na moim kompie nic z tych dem nie pojdzie ;) ale i tak fajnie, to bedziemy dostawac jakos regularnie? Edytowane 12 Grudnia 2007 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 ale i tak fajnie, to bedziemy dostawac jakos regularnie? Skoro masz tam 1/2007 to chyba tak. Swoja droga , wole taka reklame niz to co CDP wciskal co CDA... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Ja też dostałem tego KOMPAN'a.Są różne przeceny na kilka tytułów ;) Fajnie bydzie,jak beda wysyłać to co miesiąc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Co prawda mam już jeden komplet Falloutów ale się nie powstrzymałem i kupiłem dziś wyborczą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Hehe też dorwałem dziś Wyborczą z Falloutem.Za taki grosz to nie źle. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 I ja stałem się szczęśliwym posiadaczem Fallout'a z Wyborczej :) I tak planowałem zakup Fallout'ów bo gdzieś mi poginęły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 A to jest pierwsza seria tanich gier w wyborczej? Bo widziałem wczoraj u kuzyna Wormsy 3, Diciples 2 i jakieś 2 jeszcze gry też tak opakowane i wydane, z dopiskiem gazeta wyborcza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 No właśnie już były gry wcześniej w Wyborczej. A (chyba) dzień wcześniej przed serią Fallout było grywalne demko Wiedźmin + materiały dodatkowe (intro z gry w 5.1, teledysk Vader'a, mp3 z muzyką z gry, filmy pokazowe, grafiki koncepcyjne i tapety). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Słyszałem gdzieś, że w Wyborczej ma być Gothic i Gothic II - prawda to? Jak tak to kiedy - trzeba panią kioskarkę przekonać, aby odłożyła mi gazetkę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DamnIt Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Potrzebuje znaleźć grę z serii The incredible Machine. Chodzi mi o jakąś w miare nową jej odsłone albo coś bardzo podobnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...