Black_war Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Gothic 1 już był, gothic 2 w ten czwartek będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 (edytowane) Play na płytce daję beyond good & evil. Polecam bo gra jest naprawdę cudowna! Edytowane 18 Grudnia 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Gothic 1 już był, gothic 2 w ten czwartek będzieno i Gothic 2 już upolowany ;) a Noc Kruka też będzie w GW? btw. może ktoś ma jedynkę i chce sie tanio pozbyć? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fynf Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Ja też dostałem tego KOMPAN'a.Są różne przeceny na kilka tytułów ;) Fajnie bydzie,jak beda wysyłać to co miesiąc. W ogóle cenega ma teraz jakies przeceny w swoim sklepie internetowym. Ja ostatnio zaopatrzylem sie w CivCity Rome, ktore wynioslo mnie 19,90 + 7,90 przesylka. A najlepsze jest to, ze zamawialem przesylke poczta polska a oni i tak kurierem przyslali :) takze gierke mialem w ciagu 2 dni! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 na 5tej płycie Kultowe Gry Komputerowe - Flatout 2 - Giants: Obywatel Kabuto - Korona Północy - Lionheart: Legacy of the Cursader baaaaardzo ciekawie się robi ;) Szczególnie 2 pierwsze pozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 @Black_war Mówisz o serii z GW ? o_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Potrzebuje znaleźć grę z serii The incredible Machine. Chodzi mi o jakąś w miare nową jej odsłone albo coś bardzo podobnego.Ściągałem kiedyś pełne wersje z internetu, z jakieś anglojęzycznej stronki. Poszukaj, bo gra naprawdę świetna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 @Black_war Mówisz o serii z GW ? o_O Pewnie tak bo ten zestaw ma się pojawić 27 grudnia w Gazety Wyborczej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Wie ktoś co będzie jutro w GW? Nigdzie nie mogę znaleźć ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisarz Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Wie ktoś co będzie jutro w GW? Nigdzie nie mogę znaleźć ;( Nic, podobno seria się skonczyla (mialo byc 8, wyszlo 5). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Znalazłem coś takiego ----> click Seria obejmuje 5 płyt: Płyta 1 - 29 listopada Alone in the Dark: Koszmar Powraca Gothic II Wojna Światowa Sacrifice Płyta 2 - 06 grudnia Painkiller Czarna Edycja Alien Nations 2 Cold Zero Europa Universalis Mroczne Wieki Płyta 3 - 13 grudnia Fallout 2 Fallout: Tactics SpellForce Złota Edycja (gra Spellforce z dwoma dodatkami) Victoria Płyta 4 - 20 grudnia Gothic II Dwa Trony: Wojna Róż Ghost Master Trainz Railroad Simulator 2006 Płyta 5- 27 grudnia FlatOut 2 Giants: Obywatel Kabuto Korona Północy Lionheart: Legacy of the Crusader Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 oferta CD ACTION chyba jest ciekawa http://www.cdaction.pl/?strona=numer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 szczególnie Kroniki Riddicka: Ucieczka z Butcher Bay, ktore niedawno kupilem z extra klasyki za 20 pln. Ktos sprawdzal dzisiaj ta wyborcza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny00 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 ja szukalem ale nie bylo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 a tak chciałem tego flatouta 2 :/ pojeździłbym online sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ale Flatout był :) Tydzień temu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclpoland Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ostatnio kupiłem z tej serii Syberię 1 i 2, chociaż nie przepadam za przygodówkami ta wciągnęła mnie całkowicie, polecam tą gierkę każdemu ;) Maclpoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 wiadomo syberia rządzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Chyba nikt jeszcze nie dawal tego linka: http://www.gram.pl/sklep_wielka_wyprzedaz.asp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 na 5tej płycie Kultowe Gry Komputerowe - Flatout 2 - Giants: Obywatel Kabuto - Korona Północy - Lionheart: Legacy of the Cursader baaaaardzo ciekawie się robi ;) Szczególnie 2 pierwsze pozycje. Co takiego ciekawego jest w Giants: Citizen Kabuto ? Przeciez ta gra byla sprzedawana w czasach rivy TNT2 i pierwszego geforce'a :) Jak na tamte lata wgniatala w fotel grafika w tym obsluga innowacyjnego wtedy T&L , ale poza grafa to tam duzo nie bylo. Z tego packa najmocniejszym tytulem zdecydowanie jest Lionheart -jako RPG grafika nie jest tak istotna , a tytul miodny , z ciekawa fabula i odniesieniami do naszego swiata :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Z tego packa najmocniejszym tytulem zdecydowanie jest Lionheart -jako RPG grafika nie jest tak istotna , a tytul miodny , z ciekawa fabula i odniesieniami do naszego swiata :)Wasc raczy zartowac? Lionheart miodny, z ciekawa fabula? Mieli fajny pomysl na swiat to go zmarnowali w takim crapie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Ale Flatout był :) Tydzień temu... to ja wiem, ale latałem wtedy po całym mieście i wszędzie już było wykupione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Co takiego ciekawego jest w Giants: Citizen Kabuto ? Przeciez ta gra byla sprzedawana w czasach rivy TNT2 i pierwszego geforce'a :) Jak na tamte lata wgniatala w fotel grafika w tym obsluga innowacyjnego wtedy T&L , ale poza grafa to tam duzo nie bylo. Ghyhyhy :D Jedna z lepszych gier tamtych czasów. Połączenie RTS, RPG i gry akcji TPP. No i pierwsze naoczne pokazanie Bumb Mappingu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 I humor i klimat i fabuła, czyli to czego obecnym tytułom zazwyczaj brakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 (edytowane) "Jedna z lepszych gier tamtych czasów. Połączenie RTS, RPG i gry akcji TPP." Zdecydowanie genialna pozycja:-) Mam org z dawnych lat, grę skończyłem 2-3 razy. Polecam każdemu. To samo odnośnie Kronik Riddicka - rewelacja, fantastyczny "film". Dziwię się, że tak przeszedł bez echa. Mnie dziwi ze Pitch Black prequel Kronik Riddicka przeszedl bez echa - chodziło mi o to, że gra jest jak film dlatego cudzysłów:-) Filmy tez widziałem, choć dopiero po grze. Bardzo dobre wrażenie, jak się lubi Van Diesela oczywiście. Edytowane 4 Stycznia 2008 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChubbChubb Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Mnie dziwi ze Pitch Black :) prequel Kronik Riddicka przeszedl bez echa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Chyba nikt jeszcze nie dawal tego linka: http://www.gram.pl/sklep_wielka_wyprzedaz.aspPrzydatne dla ludzi szukających przygód z Barbie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 ja pierdziele pospieszylem sie z tym tdu, kupilem wczoraj za 39.90 ;/ ale coz, gierka warta kazdej zlotowki wydanej na nia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promieniowanie Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Sluchajcie, mam maly problem z Flatout 2 z serii GW, otoz po zainstalowaniu pojawil mi sie ekran z ustawieniami graficznymi, rozdzielczosc, detale i takie tam pierdety, ustawilem sobie na wyrost i chce je zmienic ale.... jak? w plikach grzebie (bo poprzez menu gry nie da sie) ale nie znajduje, jak wrocic do ekranu opcji graf. ktory pojawil mi sie tylko przy pierwszym uruchomieniu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 (edytowane) jak mozna flatouta2 na wyrost ustawic?? :| spermon 2800+ do tego 7300gt i 1gb ramu i w 1280 max aa4 zapiernicza 60fps :| dopiero w przy 7300 i rozdzialce 1680 musialem AA wylaczyc, zeby bylo >40fps co dawalo mi uczucie plynnosci. u mnie w menu start => flatout 2 jest Setup FlatOut2 i tam sie zmienia ustawienia ;] tylko ja mam edycje pudelkowa B) Edytowane 4 Stycznia 2008 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...