Skocz do zawartości
.Melon

Darmowe / Tanie Gry - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Ta lista gier z Biedronki robi wrażenie ;) Są tam takie tytuły, które dosłownie 2-3 lata temu (co ważne są to dobre gry!) miały premierę.

Sa to tez tytuly nad wyraz wyeksploatowane pojawiajace sie w kolejnych seriach klasyki i gazetach w niektorych przypadkach po kilka razy. Badz ktore mozna teraz kupic w KK czy innym xtra hicie w ramach antologii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No chocby tak, bo te gry sie pewnie juz ukazywaly, a i sa dostepne w tanich seriach. Lecz i tak maja byc tansze o przynajmniej 10zl a jesli ktos nie ma jakiejs gierki a chcialby ja nabyc to jest ku temu odpowiedznia chwila.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://wpln.cdprojekt.pl/

Jakby ktos nie wiedzial to wystartowal program lojalnosciowy cdprojektu w ktorym mozna wydawac uzbierane przez lata wpln (dodawane do kazdej gry cdp).

Czasem mozna tam wychaczyc gry w niezlych cenach np. Wiedzmin za 20 PLN + 80 wirtualnych (juz sie skonczyl of course), Pure za 30 + 70 wpln albo premierowe edycje starych gier pokroju Jade Empire czy Fear za 10 PLN.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj w Carrefourze kupił Rainbow Six 3 w Złotej Edycji (RS + AS) za 7.90zł i XIII (nie wiedzieć czemu mało znana strzelanka z grafiką cell-shaded) również za 7.90zł.

Było parę innych tytułów - w obniżce jest cała seria "Pokręcona cena" - ale jakoś pozostałych tytułów nie pamiętam ;]

Oryginalne premierowe pudełka - żyć nie umierać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj w Carrefourze kupił Rainbow Six 3 w Złotej Edycji (RS + AS) za 7.90zł i XIII (nie wiedzieć czemu mało znana strzelanka z grafiką cell-shaded) również za 7.90zł.

Było parę innych tytułów - w obniżce jest cała seria "Pokręcona cena" - ale jakoś pozostałych tytułów nie pamiętam ;]

Oryginalne premierowe pudełka - żyć nie umierać.

A mozesz powiedziec w jakim miescie to kupowales?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byl juz ktos w bidronce i kupil jakas gre? Chodzi mi o to jakie to jest wydanie, czy PL, czy wszystko jest tak jak przy premierze (instrukcja itp).

W przypadku Joint Task Force - w pudelku znajduje sie wydanie z Topseller

W przypadku Jade Empie - wydane przedpremierowe: gra + soundtrack + jakis poradnik (plakatu nie stwierdzilem)

W przypadku Fahrenheit - sama plyta w plastikowym opakowaniu (zeby bylo smieszniej nieofoliowanym - zewnetrzna tektura byla ofoliowana i tyle) bez zadnych instrukcji ...

Czyli jak widac pelna gama ...

Wszystkie wydania z powyzszych wydaja sie byc PL (nie instalowalem jeszcze)

Edytowane przez spicum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety nie zakupię rise of legends, pewnie to tylko głupie 9zł ale po co mi taki szmelc, właśnie pograłem w demko, masakra. rise of nations było dobre, myślałem, że to coś podobnego. no niestety.

być może kupię fahrenheit'a bo to chyba jedyny fajny tytuł w tej biedronce.

dosyć spore te kartoniki widziałem dziś ich masę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem fahrenheit'a :D.

Niezły motyw był jak dwóch kolesi kłóciło się o sega rally, jeden niby pierwszy zauważył :lol2:

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez masz w srodku w tekturze niezafoliowane plastikowe pudelko bez sladu instrukcji / poradnika w srodku ?

Ja właśnie wróciłem z biedronki z Sega Rally i z Fahrenheitem :P u mnie Fahrenheit jest normalnie zafoliowany ;) w środku płyta instrukcja i wPLN ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moj farenheit byl w duzym kartonie w srodku mniejsze zafoliowane pudelko w ktorym bylo pudelko z gra, instrukcja, kodem rejestracyjnym i katalogiem gier.

U mnie to samo. Nawet nie wiedziałem, że te gry są tak zajebiście wydane ;)

Ciekawostką jest, że wPLN"ów, które dostajemy razem z grami jest więcej niż warta jest sama gra :rolleyes: Do Fahrenheita dostałem 10, do Jade Empire 12. Jutro polecę jeszcze po Total War'a.

i BTW. W mojej mieścinie są bodaj 3-4 Biedronki i w tej której byłem praktycznie nie ruszone te gry, stoisko było pełne, więc wybierać można do woli :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro polecę jeszcze po Total War'a.

Ja tam nigdzie total war`a nie widze...

Tak genberalnie, wzialem Rise of Legends bo uwazam ze gra jest naprawde fajna, mimo ze na pierwszy rzut oka wydaje sie byc nudna, to po zaglebieniu sie w nia jest naprawde fajna zabawa na dlugie godzinki. Swoja gre kupilem za 2 dyszki z iesiac temu a teraz kuzynowi. Myslalem jeszcze ze sobie wezme Sega Rally i Rise of Fall ale te gry "zakupilem" juz wczesniej w sieci "sklepow internetowych" i jakos sie w nie nie zagdywalem. Ale jak mowicie ze ten Farenhajt jest spoko , to chyba sie po niego przejde. Reszta malo ciekawa, mogli dac jakiegos Age of Empire Edycja Kolekcjonerska (od I do III + dodatki), albo wszystkie Coliny, lub ewentualnie serie Total War :)

Jednakze z kazdej promocyji trza byc zadowolony i liczyc ze Bierdonka znow w strone graczy sie usmiechnie :)

P.S. Nigdzie nie spotkalem MotoGp07 a tez bym kupil.

Edytowane przez krzyss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi