Skocz do zawartości
.Melon

Darmowe / Tanie Gry - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Moja Jade Empire Edycja Specjalna kupiona w Biedronce wygląda tak:

Duży kartonik, w którym znajduje się mniejsze pudełko, a w nim:

-2 boxy dvd: jeden to płyta z grą, drugi z muzyką z gry

-poradnik do gry

Natomiast w boxie z grą znajduje się dodatkowo dwustronny plakat, instrukcja do gry i karta rejestracji (26 wPLN)

Edytowane przez Stanko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No bez jaj. Przeciez kupilem zafoliowana gre. Jest tylko i wylacznie jeden box DVD, a w nim jedna plyta DVD z gra. Co jest kur... grane ? Czy ktos jeszcze kupowal ta gre ? Jak to u Was wyglada ?? Malo tego, nie ma w srodku nawet kodu rejstracji do wzieca wPLN...) Moze ktos wrzucic fote jak to wyglada wszystko ?

EDIT:

Kupielem 6 gier:

Rise of Legends

Rise & Fall

Heroes 4 ZE

Neverwinter Nights

Fable

Jade Empire

Jedyna gra, ktora sie wyroznia, to Rise of Legends. Jest to Platynowa Kolekcja, sa dwa DVD, jeden to gra, drugi to Bonus CD. Reszta gier, to jeden jedyny box DVD z gra i nic wiecej...

Edytowane przez DziubekR1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

foto

Myślę, że jak na 9,99 zł to całkiem fajny zestawik :razz:

Dokładnie, mam taki zestaw jak na powyższym zdjęciu :) za dychę warto!.

Mocno sie teraz kur... :) Czy takie zestawy byly ze wszystkimi grami ? Bo jesli o Jade Empire chodzi, to tylko to bylo w tym wiekszym pudelku...

FOTO

Mam takie samo pudełko z Sega Rally, i nie było zafoliowane to plastikowe pudełko, tylko kartonowe miało folie.

Edytowane przez racegrid

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

A nie logiczniejsze że ludzie z biedronki sobie porobili selekcje i powyciągali dodatki? Bo jak może ta sama gra raz zawierać multum bajerów, a drugim razem nic poza grą?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łatwo sprawdzić "organoleptycznie" które pudełko bedzie zawierało pełny zestaw. Miałem w Biedronce w rękach różne pudełka z grami. I to jedno pudełko (czyli z Jade Empire) było znacznie cięższe od pozostałych. Wydawało przy okazji inny "klank" gdy to mniejsze pudełko w środku obijało się o to większe :wink: Od razu wiadomo było, że jest tam coś więcej niz w innych pudłach.

Kupiłem też Painkillera, Fahrenheita i Driv3ra, ale w tych tytułach zawartość pudelek była już skromniutka.

"A nie logiczniejsze że ludzie z biedronki sobie porobili selekcje i powyciągali dodatki? Bo jak może ta sama gra raz zawierać multum bajerów, a drugim razem nic poza grą?"

No właśnie tak nie jest, bo wszystkie pudła są ofoliowane i nie da się powyciągać ich zawartości. Po prostu te biedronkowe wersje zawierają różne edycje gier. Wygląda to jak pozostałości magazynowe. Trzeba mieć tylko szczęście i dobrze trafić

Edytowane przez Stanko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Firekage

a to jaded empire to fajne, bo ogolnie to ja malo gram :)

Fajne , ale "Kotorem" to niestety to nie jest :( A liczylem , ze bedzie choc podobnie w kwestii merytorycznej , tymczasem jest tylko w kwestii technicznej - dobra i zla strona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokladnie z tymi ciezarami tak jest. Od razu mozna wylapac co jest w srodku, czy tylko box z gra czy cos wiecej. U mnie w biedronce, tylko JadeDokladnie tak trza sprawdzac, po ciezaze najlepiej. U mnie w biedronkowni tylko bodajze Rise of Nations i Jade Empire wyroznialy sie znacznie wieksza zawartoscia pudelka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne , ale "Kotorem" to niestety to nie jest :( A liczylem , ze bedzie choc podobnie w kwestii merytorycznej , tymczasem jest tylko w kwestii technicznej - dobra i zla strona.

No Kotorem nie jest , ale to ciagle dobra gra, ktora warto skonczyc. Zwlaszcza w tej cenie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Firekage

No Kotorem nie jest , ale to ciagle dobra gra, ktora warto skonczyc. Zwlaszcza w tej cenie :)

Zgadzam sie z tym , ze nie pisalem iz nie warto. Boli jednak , ze to samo studio co robilo Kotora podeszlo nieco "lzej" do tematu. Najbardziej boli jednak to , ze wartosc merytoryczna watkow dotyczacych postaci nie jest za bardzo interesujaca - w Kotorach nasza druzyna miala glebie , cos do powiedzenia , zas w Jade jedna ciekawsza osoba jest "ksiezniczka-ninja". Choc przyznam sie ze przeszedlem to na maxa w 24h i podobalo mi sie , dzieki miedzy innymi ezturowemu sposobowi walki. Warto :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie w biedronce jest masa tych gier za 9.90. Ja po przegrzebaniu wszystkich pudeł dorwałem Jade Empire otwieram i... Perełka! Platynowa edycja hehe. Pełen zestaw wPLNy 2 płyty tylko plakatu w tej edycji nie ma. Jutro pójdę i jeszcze ze 2 gry sobie wezmę. Myślę o sedze rally i down of warze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem jeszcze Fable, ale niestety w białym pudełku, bez dodatków, powiedzcie co było w normalnej wersji ?

Ja kupiłem Fable w gigantycznym papierowym kartonie, w środku eleganckie pudełko DVD :> Neverwinter i Jade Empire to samo - noż w morde to były fantastyczne okazje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Biedronce w centrum Sosnowca, koło Urzędu Miasta były gierki w kartonowych dużych pudełkach, ale niestety nic już ciekawego nie było. Kupiłem Jade Empire (Platynowa Edycja) i Aquadelic GT bratu. Jutro szturm na inną biedronkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha stary, ja wczoraj obszedłem dwie biedronki w Sosnowcu: na 3-go Maja koło dawnej Galerii i na Klimontowskiej, przy Urzędzie Pracy. Nic nie kupiłem, bo wszystkie fajne tytuły już sprzedane, o czym mogą świadczyć słowa sprzedającej "podobno ta gra Zgrywus - Wykończ Szefa jest dobra". Z ciekawszych opcji na 3-go Maja był Neverwinter i Heroes 4 ZE, ale oba pudełka lekkie, więc w środku chyba jedynie pudełko z grą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi