krzyss Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Oj faktycznie, ale to przeoczylem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobster Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Wie ktoś gdzie w Warszawie dostanę ... Colin 2 PC ? [folia] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Ciezko bedzie. Kiedys w Extra klasyka byly czy jakos tak, ale teraz juz dawno tego nie widzialem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racegrid Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 (edytowane) A ja wyrwałem dzisiaj ostatnie sztuki: Jade Empire i Sega Rally :) Edit: W Jade Empire, dostałem 26zł wirtualnej kasy, i plakat też jest. Edytowane 2 Grudnia 2008 przez racegrid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Jak to mozliwe, ze w Jade Empire miales plakat ? Tez to kupilem i w pudelku byl tylko box DVD z plyta. Tak jak zreszta w kazdej innej grze (a kupilem 6 ;) ). Wieksze pudelko, w ktorym latal tylko box DVD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanko Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 (edytowane) Moja Jade Empire Edycja Specjalna kupiona w Biedronce wygląda tak: Duży kartonik, w którym znajduje się mniejsze pudełko, a w nim: -2 boxy dvd: jeden to płyta z grą, drugi z muzyką z gry -poradnik do gry Natomiast w boxie z grą znajduje się dodatkowo dwustronny plakat, instrukcja do gry i karta rejestracji (26 wPLN) Edytowane 2 Grudnia 2008 przez Stanko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 (edytowane) No bez jaj. Przeciez kupilem zafoliowana gre. Jest tylko i wylacznie jeden box DVD, a w nim jedna plyta DVD z gra. Co jest kur... grane ? Czy ktos jeszcze kupowal ta gre ? Jak to u Was wyglada ?? Malo tego, nie ma w srodku nawet kodu rejstracji do wzieca wPLN...) Moze ktos wrzucic fote jak to wyglada wszystko ? EDIT: Kupielem 6 gier: Rise of Legends Rise & Fall Heroes 4 ZE Neverwinter Nights Fable Jade Empire Jedyna gra, ktora sie wyroznia, to Rise of Legends. Jest to Platynowa Kolekcja, sa dwa DVD, jeden to gra, drugi to Bonus CD. Reszta gier, to jeden jedyny box DVD z gra i nic wiecej... Edytowane 2 Grudnia 2008 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanko Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Myślę, że jak na 9,99 zł to całkiem fajny zestawik :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Mocno sie teraz kur... :) Czy takie zestawy byly ze wszystkimi grami ? Bo jesli o Jade Empire chodzi, to tylko to bylo w tym wiekszym pudelku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racegrid Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 (edytowane) foto Myślę, że jak na 9,99 zł to całkiem fajny zestawik :razz: Dokładnie, mam taki zestaw jak na powyższym zdjęciu :) za dychę warto!. Mocno sie teraz kur... :) Czy takie zestawy byly ze wszystkimi grami ? Bo jesli o Jade Empire chodzi, to tylko to bylo w tym wiekszym pudelku... FOTO Mam takie samo pudełko z Sega Rally, i nie było zafoliowane to plastikowe pudełko, tylko kartonowe miało folie. Edytowane 2 Grudnia 2008 przez racegrid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 o_O ja mam za to JE z Platynowej Kolekcji (pudełko ma srebrne akcenty) niestety bez plakatu itp. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Pieknie. Czyli wrzucali jak leci, a ja trafilem na najgorsza wersje... Jutro skocze do innej Biedronki :) Musze miec CD z muza z tej gry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 A nie logiczniejsze że ludzie z biedronki sobie porobili selekcje i powyciągali dodatki? Bo jak może ta sama gra raz zawierać multum bajerów, a drugim razem nic poza grą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanko Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 (edytowane) Łatwo sprawdzić "organoleptycznie" które pudełko bedzie zawierało pełny zestaw. Miałem w Biedronce w rękach różne pudełka z grami. I to jedno pudełko (czyli z Jade Empire) było znacznie cięższe od pozostałych. Wydawało przy okazji inny "klank" gdy to mniejsze pudełko w środku obijało się o to większe :wink: Od razu wiadomo było, że jest tam coś więcej niz w innych pudłach. Kupiłem też Painkillera, Fahrenheita i Driv3ra, ale w tych tytułach zawartość pudelek była już skromniutka. "A nie logiczniejsze że ludzie z biedronki sobie porobili selekcje i powyciągali dodatki? Bo jak może ta sama gra raz zawierać multum bajerów, a drugim razem nic poza grą?" No właśnie tak nie jest, bo wszystkie pudła są ofoliowane i nie da się powyciągać ich zawartości. Po prostu te biedronkowe wersje zawierają różne edycje gier. Wygląda to jak pozostałości magazynowe. Trzeba mieć tylko szczęście i dobrze trafić Edytowane 2 Grudnia 2008 przez Stanko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 No gdybym wiedzial, ze sa rozne wersje, to bym przewalil wszystkie pudelka i jeszcze na wage polecial :) Tutaj niby jedno Jade Empire, a trzy rozne wersje, Platynowa, samo DVD, pelna Specjalna Edycja z plakatem itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 farnheit tez mialem z instrukcja i wpln a ktos pisal, ze mial sam nosnik co mi sie przytrafilo z aquadelic. a to jaded empire to fajne, bo ogolnie to ja malo gram :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 a to jaded empire to fajne, bo ogolnie to ja malo gram :) Fajne , ale "Kotorem" to niestety to nie jest :( A liczylem , ze bedzie choc podobnie w kwestii merytorycznej , tymczasem jest tylko w kwestii technicznej - dobra i zla strona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Dokladnie z tymi ciezarami tak jest. Od razu mozna wylapac co jest w srodku, czy tylko box z gra czy cos wiecej. U mnie w biedronce, tylko JadeDokladnie tak trza sprawdzac, po ciezaze najlepiej. U mnie w biedronkowni tylko bodajze Rise of Nations i Jade Empire wyroznialy sie znacznie wieksza zawartoscia pudelka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Fajne , ale "Kotorem" to niestety to nie jest :( A liczylem , ze bedzie choc podobnie w kwestii merytorycznej , tymczasem jest tylko w kwestii technicznej - dobra i zla strona. No Kotorem nie jest , ale to ciagle dobra gra, ktora warto skonczyc. Zwlaszcza w tej cenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Waszym zdaniem Jade Empire jest lepsze od Two Worlds? Gralem troche w Two Worlds ale jakos tak nie specjalnie mnie przyciągła. Może Jade Empire ma inna magie przyciagania:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 No Kotorem nie jest , ale to ciagle dobra gra, ktora warto skonczyc. Zwlaszcza w tej cenie :)Zgadzam sie z tym , ze nie pisalem iz nie warto. Boli jednak , ze to samo studio co robilo Kotora podeszlo nieco "lzej" do tematu. Najbardziej boli jednak to , ze wartosc merytoryczna watkow dotyczacych postaci nie jest za bardzo interesujaca - w Kotorach nasza druzyna miala glebie , cos do powiedzenia , zas w Jade jedna ciekawsza osoba jest "ksiezniczka-ninja". Choc przyznam sie ze przeszedlem to na maxa w 24h i podobalo mi sie , dzieki miedzy innymi ezturowemu sposobowi walki. Warto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racegrid Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Kupiłem jeszcze Fable, ale niestety w białym pudełku, bez dodatków, powiedzcie co było w normalnej wersji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuru Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 U mnie w biedronce jest masa tych gier za 9.90. Ja po przegrzebaniu wszystkich pudeł dorwałem Jade Empire otwieram i... Perełka! Platynowa edycja hehe. Pełen zestaw wPLNy 2 płyty tylko plakatu w tej edycji nie ma. Jutro pójdę i jeszcze ze 2 gry sobie wezmę. Myślę o sedze rally i down of warze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Mam pytanie: Dziala Wam multi w Rise of Legends w wersji Biedronkowskiej? Mi od jakiegos czasu nie reaguje gdy wciskam ikonke mojego nicka. Mam wersje z Extra Hit czy cos takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Kupiłem jeszcze Fable, ale niestety w białym pudełku, bez dodatków, powiedzcie co było w normalnej wersji ?Ja kupiłem Fable w gigantycznym papierowym kartonie, w środku eleganckie pudełko DVD :> Neverwinter i Jade Empire to samo - noż w morde to były fantastyczne okazje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Mam jade empire w kolekcjonerskiej i kilka mniej interesujących tytułów na zapas ;] Wypas sprawa, oby częściej takie promocje robili ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 W Biedronce w centrum Sosnowca, koło Urzędu Miasta były gierki w kartonowych dużych pudełkach, ale niestety nic już ciekawego nie było. Kupiłem Jade Empire (Platynowa Edycja) i Aquadelic GT bratu. Jutro szturm na inną biedronkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan1899 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Haha stary, ja wczoraj obszedłem dwie biedronki w Sosnowcu: na 3-go Maja koło dawnej Galerii i na Klimontowskiej, przy Urzędzie Pracy. Nic nie kupiłem, bo wszystkie fajne tytuły już sprzedane, o czym mogą świadczyć słowa sprzedającej "podobno ta gra Zgrywus - Wykończ Szefa jest dobra". Z ciekawszych opcji na 3-go Maja był Neverwinter i Heroes 4 ZE, ale oba pudełka lekkie, więc w środku chyba jedynie pudełko z grą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Wylazł najnowszy numer Play-a... a w nim pełna wersja gry MAFIA (PL). Info - http://www.playpc.pl/newsroom/artykul.asp?Artykul=415 :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
risvesis Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Heh mi WH40K trafił się w najuboższej ver. :( nie miałem w czym wybierać bo ostatnia sztuka, i tak ocalała bo spadła za regał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...