borsuczy_król Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Na 7600GS? Zapomnij. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Na 7600GS? Zapomnij. Mi kiedyś działał na 2GB ram,x2 3800+ i 7600GS Galaxy :P. Średnie detale w 1024x768, czasami zwalniało ale dało się grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 ładnie, może się wreszcie za Stalkera zabiorę ;) widział ktoś ostatnio w Warszawie tą droższą antologię Unreala (tą z UT3) ? Jakoś nigdzie nie mogę trafić.. ;/ a i jeszcze jedno..Crysis to od dawna po 49zł chodzi ?, aż się zdziwiłem jak zobaczyłem, ale chyba zbyt rzadko ostatnio empiki i inne takie odwiedzam ;p Nie wiem czy od dawna ja kupilem dwa miechy temu jak byl po 25 :) http://sklep.wirtus.pl/produkt/385305 <- unreala maja tutaj. Firekage , ale co ci to przeszkadza skoro ludzie kupuja. Ja bym sie nie obrazil jakby teraz wydali po raz n-ty Homeworld 1&2 na przyklad, albo jakby sie dalo kupic MoO 2 po 10-20 zeta (musialem dac 40 za jakis import w Wirtusiu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Wiem ze to nie temat o wymaganiach itp. ale w sumie szkoda bo bym pogral, moze od kogos pozycze jak ktos z moich znajomych ma i sprawdze, a jak bedzie trybic to kupie. Swoja droga FC2 mi trybi i to dosc dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 (edytowane) A to niby czemu ? Chodzi o przerwanie prac na Wiedźminem na konsole i zwolnienia w CDP ? Szkoda by było aby nasz najlepszy dystrybutor padł ale nie wiem co to posuniecie ma im dać. Teoretycznie większy zysk no ale to tylko wtedy gdy sprzedadzą taką samą ilość sztuk jakby sprzedali po wcześniejszej cenie.Dokładnie o to chodzi. Przecież tak zaawansowanego projektu się nie kasuję. Zobaczymy jeszcze czy to nie kaczka dziennikarska, ale można spodziewać się najgorszego. Czyżby czasy dominacji CDP na naszym rynku się kończyły?Ta, a najgorsze że na ich miejscu stanie ta kupiasta cenega -_- Skoro non stop odgrzewaja kotlety to nie dziw sie. Ile razy probowali Baldura sprzedac, to sie robi malo smaczne. W ogole ich tanie serie maja tak szpetne pudelka , ze tego za darmo nie wzialbym. Wynalazki za 10 zl , kupy za 20 - ich oferta z malymi wyjatkami. Wole Cenege , bo ta w tanich seriach ma lepsze gierki. I co z tego że odgrzewają? Dzięki temu, na rynku dostępne były gry osiągalne tylko na rynku wtórnym(ewentualnie premierowe wersje w bardzo dziwnych cenach). Skoro są ludzie którzy to chętnie kupują, to znaczy że warto odgrzewać kotlety. Co do pudełek - sorry, to grę dla pudełka kupujesz? :lol: Taka ciekawostka : http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,6546...skasowany_.html i tutaj jeszcze cos : http://gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,65..._Projektu_.html No to właśnie wcześniej wspomnieliśmy z yuucOmem :P Edytowane 28 Kwietnia 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Wiem ze to nie temat o wymaganiach itp. ale w sumie szkoda bo bym pogral, moze od kogos pozycze jak ktos z moich znajomych ma i sprawdze, a jak bedzie trybic to kupie. Swoja droga FC2 mi trybi i to dosc dobrze :)Jak już Crysis to stąd i wypróbuj DEMO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Firekage , ale co ci to przeszkadza skoro ludzie kupuja. Ja bym sie nie obrazil jakby teraz wydali po raz n-ty Homeworld 1&2 na przyklad, albo jakby sie dalo kupic MoO 2 po 10-20 zeta (musialem dac 40 za jakis import w Wirtusiu) I co z tego że odgrzewają? Dzięki temu, na rynku dostępne były gry osiągalne tylko na rynku wtórnym(ewentualnie premierowe wersje w bardzo dziwnych cenach). Skoro są ludzie którzy to chętnie kupują, to znaczy że warto odgrzewać kotlety. Co do pudełek - sorry, to grę dla pudełka kupujesz? :lol: To , ze Cenega deptala po pietach i "wydeptala" , ma lepsza oferte - ciekawsze w klasykach , w sellerach. Tutaj nie chodzi o samo odgrzewanie , ale o to , ze w ten sposob nie zarobia na siebie bo jednak - nie oszukujmy sie - te gry od LADNYCH paru lat wiekszosc z nas miala jeszcze z innej serii. Co z tego , ze sa tanie? Kto zreszta w dzisiejszych czasach kupi rpga z tak odleglych lat , gdy dzis liczy sie grafika i strzelanie :P Zreszta , Tormenta i tak nie mieli , a to bylo perelka. Gdyby mieli moze inna polityke , wiecej ciekawych gier - a tak? Nowe ceny , stere gry i inne pudelka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Jak już Crysis to stąd i wypróbuj DEMO. thx, nie wiem dlaczego ale nie pomyslalem o demku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Mowiac szczerze, to ten nagly wysyp negatywnych informacji o CDP strasznie mi smierdzi jakims szwindlem gieldowym... puszczamy troche newsow, zeby podenerwowac inwestorow i sklonic ich do wyprzedazy akcji, co obnizy ich cene. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 To , ze Cenega deptala po pietach i "wydeptala" , ma lepsza oferte - ciekawsze w klasykach , w sellerach. Tutaj nie chodzi o samo odgrzewanie , ale o to , ze w ten sposob nie zarobia na siebie bo jednak - nie oszukujmy sie - te gry od LADNYCH paru lat wiekszosc z nas miala jeszcze z innej serii. Co z tego , ze sa tanie? Kto zreszta w dzisiejszych czasach kupi rpga z tak odleglych lat , gdy dzis liczy sie grafika i strzelanie :P Zreszta , Tormenta i tak nie mieli , a to bylo perelka. Gdyby mieli moze inna polityke , wiecej ciekawych gier - a tak? Nowe ceny , stere gry i inne pudelka. Ale co ci przeszkadza , ze tego rpga jednak mozna kupic ? Tracisz cos z tego powodu , ze ktos moze nabyc 2 baldury z dodatkami za 20 PLN ? Jesli firma wydaje te tytuly to widocznie na tym zarabia. A te wszystkie starocia to wymarzone gry na netbooka na przyklad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 (edytowane) Nadal mnie nie rozumiesz - gdyby im te starocie tak sie sprzedawaly to nie mieliby problemow nawet mimo przeinwestowania w Conana , w konsolowego Wieska. Rzeczywistosc jest inna - nie powiesz mi , ze nagle tlum Polakow rzuci sie na te stare gry. Bez przesady , wiekszosc z nas ma te gierki z innych wydan i dlatego skoro chca cos sprzedawac klientom i czerpac z tego korzysci finansowe to wymagalbym jako gracz - czegos nowszego , a nie kolejny raz zmiana etykietki na Baldurze , Gotiku itd. Zobacz , ze jedna z nielicznych perek jakie oni maja to np. Mass Effect... W komentarzach do wiadomych linkow ktos dobrze napisal : "pctowy Wiedzmin nie uciagnie calej firmy". Costi - ponoc CDP nie jest notowany na gieldzie ;) Edytowane 29 Kwietnia 2009 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Universe at War: Earth Assault na Steamie po 21zł (~) - 4.99€. http://store.steampowered.com/app/10430/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 a słyszał ktoś, że podobno można grać w GTA IV po sieci na kluczu z tej oto gry? ( jak i kilku innych z GFWL) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Nie słyszał xD ale być może sprawdzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Ktos tu ostatnio narzekal na brak reedycji Tormenta. Mowicie i macie: http://www.gram.pl/news_8gjfG,,4_Planescap..._sprzedazy.html :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Fajnie ze jest i czy ma wsparcie dla Widescree itd (czy trza modami jechać które srednio sie spisują) Btw dobry komentarze na gramie - wiem ze niektóre to fejki ale nie wszystkie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Nie sadze, zeby dodali wsparcie dla widescreen - co najwyzej dolacza widescreen moda na plycie. BTW. ktory to niby mod Ci sie srednio spisuje, bo ja gram z Widescreen modem i wszystko smiga? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 no z hudem i czcionka jest lekki problem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 U mnie nie ma - do Widescrren moda jest dodatek, wypelniajacy czarna pustke Huda i umozliwiajacy powiekszenie czcionki. Ma jednak chyba problemy z polskimi fontami, ale strone tekstowa latwo sobie zangielszczyc ;) Pozniej dam screeny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 http://gry.onet.pl/180657,platynowa_kolekcja,patronat.html Tak przez przypadek znalazłem. Z 49 zrobili 69 ? No brawa dla CDP... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 moze sie walneli ^^ po kliknieciu w link wszystko jest po 49 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Oby ;). Ktoś juz wspominał ze CDP bedzie ceny podnosić ale z 49 na 59 (co i tak jest już dużą podwyżką). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 moze sie walneli ^^ po kliknieciu w link wszystko jest po 49 ;)Ta podwyzka to pewniak , sami o tym pisali. Narazie jeszce ida po starych cenach , tak samo w Media czy Saturnach masz jeszcze w tej starej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 http://www.cdaction.pl/seriale/speedball_2 Darmowy klucz do Speedball 2, otrzymujemy klucz, wklejamy do swojego konta na Steam i uzyskujemy nową grę za friko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 (edytowane) Już się ściąga .... potestujem ;) Dzięki EDYT: No niestety gra nie dla mnie. Miałem nadzieję na coś w rodzaju CTF a to "zwykłe" brutalne mecze piłki ręcznej z klasycznie piłkarskim sterowaniem. Edytowane 12 Maja 2009 przez Outlander Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 (edytowane) Ale zawsze za free ;) pograłem chwilę ale teraz już muszę się przespać chwilę xD Jutro to obadam EDIT: "Nokaut cenowy! Ponad 150 gier taniej nawet o 80%!" http://sklep.cenega.pl/index.php?action=pr...rt=3&page=1 Edytowane 21 Maja 2009 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Polecam Komputer Świat GRY nr lipiec 4/2009, a w nim pełne wersje PL: 1. Euro Truck Simulator 2. X3 Reunion (REWELACJA!) 3. Last Chaos 4. Bone To wszystko tylko za 12,90 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 O pozycjach 1, 3 i 4 pierwsze slysze, ale X3 z checia lykne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 (edytowane) Wlasnie tez dzisiaj smigalem po miescie, ale nigdzie jeszcze tego numeru nie mieli :) Tego X3 chetnie zobacze, bo slyszalem ze fajna giera. Szkoda tez ze dopiero teraz zobaczylem tego edita posta wyzej, o wyprzedazy gier, bo taka kolekcje Age Of Empires chetnie za 9,90 bym wzial, a tu juz poszly wszystkie... Edytowane 10 Czerwca 2009 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 (edytowane) Za 79zł do kupienia jest wydanie wszystkich medal of honor razem: http://sklep.gry-online.pl/imgs/n22a0200905181156283548.jpg Zakupiłem i już zasiadam do aleii snajperów ;) i troche popływać na plaży Omaha... Edytowane 13 Czerwca 2009 przez artuditu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...