Gość chronicsmoke Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Żadna promocja lekko mówiąc. Ubi sobie grabi, najpierw DRM a teraz to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 W sumie nie porównywałem tych cen bo mi tylko o HAWX i World in Conflict z dodatkiem chodzi. Assasina juz kupiłem w tej cenie z lepszym wyposażeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Może nie tyle tanio co chyba stosunkowo tanio jest Mass Effect 2 w wersji EN: zwykła £15, kolekcjonerska £25. http://www.game.co.uk/Games/PC-Games/Mass-Effect-2/~r342327/ http://www.game.co.uk/Games/PC-Games/Mass-Effect-2-Collectors-Edition/~r344877/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 W nowym CD-A będzie Hitman Blood Money Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berger6630 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam a macie może jakiegoś linka do sklepu gdzie są wszystkie gry z tej ,,żółtej''serii CLASSICS Edytowane 13 Kwietnia 2010 przez berger6630 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Czy Direct 2 Drive działa w Polsce? Bo są mega wyprzedaże. GTA IV za 7 euro, ArmA 2 gold collection za 5 euro. http://www.direct2drive.eu/promos/spring-sale/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 (edytowane) Przy każdej grze jest napisane w jakich krajach jest dostępna. Dla przykładu GTA IV sobie najwyraźniej nie kupisz: This product is only available for purchase in the United Kingdom, Republic of Ireland, Spain, Italy, France, Belgium, Netherlands, Luxembourg, Finland, Norway, Sweden, Denmark, Austria, Switzerland, Portugal, Greece.Chyba, że da się zakombinować podając inny kraj przy rejestracji. Edytowane 20 Kwietnia 2010 przez borsuczy_król Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Przy Arma wyskakuje akurat server error. Z resztą mam pudełko ale cena 5 euro jest bardzo dobra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Nikt chyba nie wspominał - w KŚG Extra - Chaos Theory za 9,99., miałem kupić w tej nieszczęsnej pomarańczowej serii a tu niespodzianka ;). Problem w tym, że chyba czeka mnie wymiana napędu - ani ostatnich płytek z CDA ani tej nie czyta ;/ Mam ochotę powiesić geniusza, który wymyślił podział na +/- przy każdym standardzie nośnika <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 (edytowane) Trine znowu za 5 euro na Steam. Trochę mi szkoda że niepotrzebnie kupiłem boxa (chociaż za podobne pieniądze). @chronicsmoke: chyba już działa ta Arma. Edytowane 20 Kwietnia 2010 przez borsuczy_król Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 (edytowane) Na tym d2d na bank nie da sie wyrwac tego gta4 za 7.50? Ja nabylem juz trine, co prawda zawiodlem sie bo myslalem ze coop dziala na multi, nawet przed zakupem wydawalo mi sie ze widzialem jakiegos linka do moda, trudno i tak nie zaluje :) Edytowane 20 Kwietnia 2010 przez yooguruto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Te GTA 4 może ci chyba kupić ktoś inny. W UK jest po 3 funty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudy 102 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Te GTA 4 może ci chyba kupić ktoś inny. W UK jest po 3 funty. Jakby ktoś mógł, to bardzo bym prosił o prezent z GTA4 za 3 funty :D PW pleaaaaase. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knrdz Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Problem w tym, że chyba czeka mnie wymiana napędu - ani ostatnich płytek z CDA ani tej nie czyta ;/ Mam ochotę powiesić geniusza, który wymyślił podział na +/- przy każdym standardzie nośnika <_<Po pierwsze - takiego "geniusza" nie znajdziesz, musiałbyś powiesić co najmniej dwóch, bo to przecież konkurencyjne standardy. Ale przede wszystkim pomyśl jaki ten "podział na +/-" ma związek z odczytem płyt tłoczonych (DVD-ROM)? Żaden. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Orientuje się ktoś czy planowana jest ponownie promocja EA Classics 2 za 1? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 (edytowane) GTA4 promocja, 4 funciaki. DtD wystawiło w promocji GTA4, wychodzi coś około 20zł, kwestia tego, że trzeba szukać proxy podczas zakupu. Polandie zablokowali :P. Jak komuś uda się kupić to niech się pochwali sposobem. Edytowane 24 Kwietnia 2010 przez OCM4n14k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 (edytowane) Mnie się wydaje czy ściągnięcie tej gry będąc w PL jest tak samo "legalne" jak ściągnięcie jej z torrentów? Edytowane 24 Kwietnia 2010 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Jeśli kupisz tą grę w UK, a później ściągniesz w PL to czemu miałbyś łamać prawo? Produkt został zakupiony legalnie i można go używać w dowolnym miejscu na świecie :P. Krótko mówiąc wystarczy znajomy z UK i po problemie z legalnościa tego typu zakupu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 (edytowane) Dlatego, ze wydawca nie życzy sobie aby gra była sprzedawana na innych rynkach za te pieniądze? Na wielu grach/programach jest napisane, ze tylko do sprzedaży na terenie danego kraju nawet polscy wydawcy czasem zamieszczają informacje o sprzedaży tylko na terenie PL, a Ty właśnie ewidentnie pytasz o obejście zabezpieczenia przed ściąganiem z innych krajów niż te przewidziane w DtD, a nie piszesz o zakupie na terenie UK... Edytowane 25 Kwietnia 2010 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Ściągać możesz grę w jakim sobie chcesz kraju tak jak na Steam. Kupić możesz tylko tam gdzie się da i tylko w ichniejszej walucie. Nie ma w tym NIC złego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 (edytowane) Nah, ja już mam GTA kupione w Polsce w dzień premiery :P. Odpowiedź miała być dla ciekawskich, nie dla mnie. Stary jeśli kupisz tą grę to musisz wywiązać się jedynie z umowy twórcy gry, a nie dystrybucji. To, że dystrybutor chcę, aby kupić grę na terenie UK, nie znaczy, że kupując w PL przez kogoś z UK stanie się ona piratem. Edytowane 25 Kwietnia 2010 przez OCM4n14k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Nie, ale kupowanie w UK z terenu PL za posrednictwem proxy czy VPN, zeby oszukac system DtD, juz jest. I na tym radzilbym zakonczyc ta dyskusje, bo prowadzi ona wprost do naruszen regulaminu forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Proxy->przedstawiciel, pośrednik. Proxy nie zawsze znaczy proxy w domniemaniu serwera pośredniczego. Przez proxy internetowe i tak tego nie kupisz :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Nie, ale kupowanie w UK z terenu PL za posrednictwem proxy czy VPN, zeby oszukac system DtD, juz jest. I na tym radzilbym zakonczyc ta dyskusje, bo prowadzi ona wprost do naruszen regulaminu forum. Mi chodziło o całkiem inny trick. Znajomy w UK czy gdzieś tam loguje sie na twoje konto, kupuje grę za pomocą karty UK/innej i potem ty logujesz się na konto w Polsce i grasz. Nie ma w tym nic nielegalnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 O ile w regulaminie nie ma takiej adnotacji, że ktoś obcy może używać Twojego konta do zakupów. A na 100% takie coś jest. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knrdz Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 O ile w regulaminie nie ma takiej adnotacji, że ktoś obcy może używać Twojego konta do zakupów. A na 100% takie coś jest. :)Przecież wcale nie trzeba kombinować, jeśli dobrze widzę to d2d podobnie jak Steam ma system giftów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Ja cos nie rozumuje czy te gifty nie sa objete promocjami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knrdz Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Ja cos nie rozumuje czy te gifty nie sa objete promocjami?Wszystko można kupić jako gift (w tym oczywiście w promocji), wymienione na tej stronie są propozycjami dla wielbicieli różnych typów gier i tytuły z tej listy będące aktualnie w promocji też mają na niej obniżoną cenę (np. X-Com pack). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 Paczka gier niezależnych twórców - zapłać, ile chcesz! (World of Goo, Gish, Aquaria, Penumbra Overture i Lugaru HD) za tyle, ile sam zapłacisz. Tylko przez tydzień - wstyd ominąć! The Humble Indie Bundle (pay what you want for five awesome indie games) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignus Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 Kupiłem dzisiaj rano (a raczej ofiarowałem) za 10 dolarów ;) Trzy pierwsze gierki są naprawdę super, polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...