grzechuk Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 ja wziąłem za 2$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 (edytowane) Głupio się przyznać ale poskąpiłem i dałem tylko 5$, średnia widzę nie najgorsza: - Total raised $282,309 - Average contribution $7.89 - Number of contributions 35803 Ogólnie super, teraz kupuje tylko gry na podobnych promocjach, nie opłaca się kupować zaraz po premierze. Edytowane 5 Maja 2010 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 (edytowane) Od poniedziałku 24 maja w promo po 10 złociszy: Juiced 2 Flatout Apokalipsa Stranglehold Sega Rally Moto GP 08 Two Worlds Earth Universe Gore Freak Out Król Futbollu Mój odnośnik Trzeba się będzie wybrać po Two Worlds ;) Edytowane 20 Maja 2010 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 Dzieki za cynk :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 A wiecie może, czy Earth2140 z tej edycji pójdzie na Viscie/7 i przez lan? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 A dalej za to biora pieniadze? ;) Ta gra po premierze (12 lat temu) kosztowala z tego co pamietam 40 zl =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 (edytowane) Ale tu masz wszystkie części Earthów, od 2140 do 2160, ze wszystkimi dodatkami i łatkami. Mnie interesuje tylko Earth2140 (jak dla mnie najlepszy RTS jakikiedykolwiek powstał), bo zrobili, aby chodził bez problemu na WinXP. Tylko nie wiem, czy przez Lan będzie się dało grać, czy nadal będą problemy jak ze starą wersją. Edytowane 23 Maja 2010 przez konkurs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 Ja przyczłapałem właśnie do domu po obskoczeniu 2 biedronek na więcej już nie miałem sił bo mnie buty obtarły(zresztą mniejsza z tym). W ani jednej nie było żadnej gry nawet jakiejś małej reklamy że będą... Może jutro albo wiadomo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 (edytowane) Właśnie też wróciłem z dwóch i w żadnej nie było, ani też żadnej informacji.. Może nie dopłynęły? EDIT: Wyraźnie napisane, że od czwartku 27.05 :P <młotek> Edytowane 24 Maja 2010 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignus Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 Mogli jeszcze mniejszą czcionką to napisać, sam jak debil również 2 obleciałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knrdz Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 Ja (na pewno nie tylko ja) wcale tego banera nie widziałem. Adblock ukrył :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 (edytowane) No nie mogę :D fakt od 27 tym małym druczkiem heheheheh Edit Ale lol Edytowane 24 Maja 2010 przez Zwykły User Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 Po co oni robią "Promocja od nowego tygodnia", skoro czwartek to praktycznie to koniec tego tygodnia jest, a ja głupi szedłem specjalnie do biedronki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignus Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2010 (edytowane) No i ruszyłem dupsko do Chrabo. Oprócz piw marki Fasberg gry na szczęście też kupiłem. Tytułów jest ogólnie więcej niż w gazetce, wszystkie w pudełeczkach, zafoliowane, ogólnie prezentują się git. W środku, na wewnętrznej okładce informacje jak instalować, cdkeye i inne bzdety. Każdej gry na starcie po 3 sztuki było, niektórych mniej, widać ludzie od rana koczowali. Zdjęcie z pełną listą tytułów: KLIK Edytowane 27 Maja 2010 przez Ignus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2010 (edytowane) Dokładnie, tytułów było więcej niż się spodziewałem, zaskoczyło mnie to trochę, ale dzięki temu oprócz Two Worlds wziąłem też Spellforce 2, a zastanawiałem się jeszcze nad Lionheart'em. Każdy tytuł był po 2-3, maksymalnie 4.. Opakowania ok, zwykłe DVD. Na pierwszy rzut oka, myślałem, że na Spellforce 2 jest kod instalacyjny, ale to tylko kod rejestracji elektronicznej na 5PLN :) A do Two Worlds mam lepsze opakowanie, bo kupiłem używkę, ale była zbyt wiele razy aktywowana, a dodzwonić do CDprojekt się nie mogłem. Gdybym wcześniej wiedział, że będzie na promocji, to zaoszczędziłbym na tej używce. E: Gdyby Alien Nations II było w duecie z pierwszą częścią to bym się nie zastanawiał, bo gdzieś posiałem swoją jedynkę.. W każdym razie: Na Biedronki! ;) Edytowane 27 Maja 2010 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 Jak to mawiali starożytni szamani "Wyprzedaż w biedronce, to pewny znak nowych tytułów w tanich seriach". Oby i tym razem mieli rację... Swoją drogą przejdę się, jako że wieczorkiem będę miał chwilę czasu :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 A dzisiaj byłem w Auchanie na Kołbaskowie i sporo tytułów było w cenie 4.99 - seria Supercena, m.in Alien nations II które jest też w Biedronce, ale dwa razy droższe :P Tutaj macie podgląd na to co było na dzień dzisiejszy: part 1 part 2. Wziąłem Spellforce Złotą Edycję i Beyond Divinity. Z drugiej strony alejki były gry za 4.89, ale mniej ciekawe i nawet nie chciało mi się robić fotki, ale pamiętam, że był Championship Manager 2006. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 (edytowane) Wczoraj dostałem cd-a kupiony na allegro z przesyłką za 9 zetek (w folii) numer specjalny i tym samym mam pełną kolekcję HITMANA :) EDIT: @promocja http://www.wolfire.com/humble Total contributed $1,273,613 Number of contributions 138,813 Average contribution $9.18 WIN $8.05 MAC $10.18 [brzydkie określenie na linuksa] $14.51 A udziałowo Win ~52% linux 25% Mac 23% I niech mi ktoś powie że się nie da sprzedawać tanio gier. Przypuszczam że World of Goo oprócz tradycyjnej sprzedaży (swoją drogą śmieszna gierka ;)) via sklepy i via Steam całkiem nieźle na tym wyszło, podobnie jak i pozostałe gry. Edytowane 29 Maja 2010 przez Tony Soprano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 Na Turzynie normalnie po 5PLN chodzą Cd-Action, oryginalnie zapakowane. Wiadomo, ze nie te najnowsze, ale na dzień dzisiejszy był numer z marca (z World of Goo) i chyba ten specjalny, bo coś z Hitmana właśnie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 Na Turzynie normalnie po 5PLN chodzą Cd-Action, oryginalnie zapakowane. Wiadomo, ze nie te najnowsze, ale na dzień dzisiejszy był numer z marca (z World of Goo) i chyba ten specjalny, bo coś z Hitmana właśnie było. Gdzie gdzie!? Bo tego Hitmana to z chęcią dorwę. Dodatkowo muszę jeszcze dostać tą kolekcję Hitmanów z 3 pierwszymi częściami. Też ze Szczecina jestem, wie ktoś gdzie to można dostać jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 Na ostatniej promocji sobie Gears of War za 10zł kupiłem i biedronkowce potem na allegro po 30zł chodziły <fail> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 Gdzie gdzie!? Bo tego Hitmana to z chęcią dorwę. Dodatkowo muszę jeszcze dostać tą kolekcję Hitmanów z 3 pierwszymi częściami. Też ze Szczecina jestem, wie ktoś gdzie to można dostać jeszcze? Napisałem, że na Turzynie. Konkretnie to przy tym pierwszym zejściu od strony C.H Turzyn (przy skrzyżowaniu), taka starsza pani się wystawia z gazetami i tam właśnie ma te gazetki. Nie jestem pewien dokładnie, co to był za numer z tym Hitmanem, ale w poniedziałek mogę tam się przejść i zobaczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 Napisałem, że na Turzynie. Konkretnie to przy tym pierwszym zejściu od strony C.H Turzyn (przy skrzyżowaniu), taka starsza pani się wystawia z gazetami i tam właśnie ma te gazetki. Nie jestem pewien dokładnie, co to był za numer z tym Hitmanem, ale w poniedziałek mogę tam się przejść i zobaczyć. Luz ja tam daleko nie mam ;) Ale szczerze mówiąc to nigdy uwagi nie zwróciłem żeby ktoś tam gazetki sprzedawał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 No i zawiodłem się na Earth 2140 z Universe, bo nie ma lan'u w przeciwieństwie do oryginału. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 Jak ktoś posiada CDPunkty, polecam zajrzeć na CD Projekt: CDPROgram!. Można pobierać niektóre gry z serwisu GOG.com. Jako, że dodali sporo gier w programie lojalnościowym, to jest naprawdę teraz z czego wybierać (w końcu coś sensownego). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 Wreszcie jakies sensowne propozycje, a nie pare ochlapow na krzyz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 O, kupiłem sobie Arcanum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 O dwa razy wyklikałem Advent Rising... Fc*k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 Napisz do support'u. Może da się coś zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 Nie wiem czy mi się chce. I tak mialem 404 pointy czyli 254 na nic mnie nie ratują z tego co przeglądałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...