mortex Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 (edytowane) W tej chwili być może, ale nie wiadomo co jeszcze dorzucą w przyszłości. A nuż się punkciory przydadzą. Edytowane 9 Czerwca 2010 przez mortex 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 O, kupiłem sobie Arcanum :) Ja Ground Control 2 :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 Fajna sprawa, bo nie wiedziałem, że miałem jakieś punkty promocyjne. Do tej pory zbierałem wPLN-y, widocznie coś się zmieniło. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 wPLNy jakis czas temu przepoczwarzyly sie w te ich punkty. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Fuck mam tylko 144 ;/, GOG swoją drogą jest bardzo fajny tylko te tytuły dla mnie niewystarczające. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charnaś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Hehe ja mam 142. 8pkt wiecej i jakaś gierke na pewno bym sobie wybrał ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Na Steamie fajna promocja - Oblivion GOTY Deluxe za 8.50€, Morrowind GOTY za 5€ i Fallout 3 GOTY za 25€. W brodę sobie pluję bo dosłownie parę dni temu kupiłem Obliviona z Premium Games za ~50zł. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Fuck mam tylko 144 ;/, GOG swoją drogą jest bardzo fajny tylko te tytuły dla mnie niewystarczające. Mam to samo, tyle ze mi 444 zostaly :P Te brakujace pare punktow to chyba tak na zlosc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Heh, ja mam 760 - po południu wybiorę coś z dosowej klasyki - ciężko dostać je wersji legalnej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Weźcie Outcast'a. Według mnie, i nie tylko, najbardziej niedoceniony tytuł na PC. Szczerze polecam, gra jest poprostu fantastyczna. P.S. Swego czasu dałem 35$ na eBayu za boxową wersję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2010 Nowy play od 17 w kioskach i w końcu Gothic III tam gdzie od początku powinien być Velvet Assassin, Gothic 3, The Path i Runes of Magic: Chapter I-III na naszej płycie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2010 Fajnie - zwłaszcza The Path i G3... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu26 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 CD Projekt: News - Wielki Giermasz powraca! (piątek, 18 czerwca 2010, 15:58) Ktoś będzie tak miły i kupi tez coś dla mnie, bo akurat będę na wakacjach <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 ME2 za 49 pln: http://eastore.ea.com/DRHM/servlet/ControllerServlet?Action=DisplayProductDetailsPage&SiteID=eaemea&Locale=pl_PL&ThemeID=850300&productID=150391400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 (edytowane) Szukając Return to the castle Wolfenstein znalazłem niezłą promocję na Steamie: id Super Pack Commander Keen 4,99€ DOOM 3 19,99€ DOOM 3 Resurrection of Evil 19,99€ DOOM II 9,99€ Final DOOM 9,99€ Heretic: Shadow of the Serpent Riders 4,99€ HeXen II 4,99€ HeXen: Beyond Heretic 4,99€ HeXen: Deathkings of the Dark Citadel 4,99€ Master Levels for Doom II 9,99€ QUAKE 9,99€ QUAKE II 9,99€ QUAKE II Mission Pack: Ground Zero 4,99€ QUAKE II Mission Pack: The Reckoning 4,99€ Quake III Arena 19,99€ QUAKE III: Team Arena 19,99€ QUAKE Mission Pack 1: Scourge of Armagon 4,99€ QUAKE Mission Pack 2: Dissolution of Eternity 4,99€ Return to Castle Wolfenstein tylko w zestawie Spear of Destin y4,99€ The Ultimate Doom 9,99€ Wolfenstein 3D 4,99€ Razem 35 ojro zamiast prawie 200, ponad 20 tytułów, w tym klasyka która w wersjach pudełkowych kosztuje więcej niż cały pack :) Dla gracza-weterana, który zęby zjadł na klasyce to prawdziwa gratka. Wrzucono też inne zestawy, np. najlepsze hity THQ... Edytowane 28 Czerwca 2010 przez Aquarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Ja wiem, czy to taka gratka - strasznie chore ceny maja te gry. Doom III 80zl, dodatek kolejne 80, Q3 to samo... 35Euro to jakies 150zl, chyba ten pack nie ejst tyle warty, biorac pod uwage, ze poza Doomem III i Q3 to reszta gier to w zasadzie abandonware. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Z tego co wiem to ID software funkcjonuje jako firma, więc mówienie w ten sposób jest na wyrost. Na ich stronie ten "abandoware" jest jak najbardziej sprzedawany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 A jest kupowany? ;) Ja wiem, ze abandonware to jest szara strefa gier i legalnosc tego wisi w powietrzu, ale wolanie 10 Euro za Dooma to jakies jajca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Ma ktoś info, kiedy pojawią się te gry ? Mass Effect 2, Dragon Age: Początek i Left 4 Dead 2 w serii EA Classic? | Wiadomość 2010-06-28 12:49:59 | GRY-OnLine Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Znalazłem w empikowej gazetce - od 17.07. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2010 (edytowane) I pewnie będzie badziewiaste pudełko? Shifta już teraz można dostać za mniej ;) w RTV Euro AGD ponoć za 45zł jest Need for Speed Shift PC PL DVD NFS 24 H FOLIA (1101672577) - Aukcje internetowe Allegro http://www.3kropki.pl/p/7/7/need_for_speed_shift.php?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2010-07&utm_content=8709 Edytowane 4 Lipca 2010 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2010 Normalne pudełko ea classics.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudy 102 Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2010 Extra klasyka CD-Projektu 50% taniej do końca wakacji :lol2: W radomskim empiku już działa ta promocja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 Szkoda, że promocja dot. tylko "czystej" Ekstra Klasyki, a nie całej serii "XK" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 EA Classic nowa seria, prawdopodobnie wyjdzie 15 lipca, ja już łapki na Left 4 Dead 2 zacieram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 L4D2 to było niedawno na steam za grosze. Me want DA. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 (edytowane) A no było, kupując 4-ropak i sprzedając 2 gry na allegro po 35zł i jedną kumplowi za 30zł wyszedłem pare zł na plus i dodatkowo moj L4D2 kosztował mnie 0zł :P. Niezły biznes można kręcić na tych promocjach. Edytowane 9 Lipca 2010 przez OCM4n14k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 A no było, kupując 4-ropak i sprzedając 2 gry na allegro po 35zł i jedną kumplowi za 30zł wyszedłem pare zł na plus i dodatkowo moj L4D2 kosztował mnie 0zł :P. Niezły biznes można kręcić na tych promocjach. O jakiej promocji teraz mówisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knrdz Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 Szkoda, że promocja dot. tylko "czystej" Ekstra Klasyki, a nie całej serii "XK"Już od dłuższego czasu nie ma czegoś takiego jak "czysta Ekstra Klasyka", a promocja dotyczy właśnie trzech aktualnych serii: XK Hit, XK Dodatek i XK Gold. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 No fakt. Zmyliło mnie to, że XK jest teraz ubogie. Wydawało mi się, że stara seria Ekstra Klasyki miała więcej tytułów niż ta nowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...