ath Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 (edytowane) O jakiej promocji teraz mówisz? Jak były te promocje na steam to można było kupić l4d2 w 4-packu (tak samo jak inne gry m. in. borderlands), dla siebie jedna kopia i jako invite'y do rozdania 3 pozostałe, w dodatku -66% ceny, sporo os. tak kupiło i na allegro sprzedawało za wyższą cenę 3 zbędne kopie. Edytowane 9 Lipca 2010 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 O jakiej promocji teraz mówisz? Czasami można dorwać promocje ciekawej gry w czteropaku. Opłaca się zainwestować i później sprzedać zbędne gry znajomym czy też wystawić je na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 No fakt. Zmyliło mnie to, że XK jest teraz ubogie. Wydawało mi się, że stara seria Ekstra Klasyki miała więcej tytułów niż ta nowa... Ale XK to sa teraz 3 serie, wiec laczna ilosc tytulow nie jest taka mala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 (edytowane) Mogę mieć sklerozę, ale patrzac na to GRAM.PL XK to wydaje mi sie, ze jednak stara seria była bogatsza (patrze tylko na tytuły w promocji)... ale mówię, moge miec skleroze, wiec generalnie temat bezsensu B-) Edit: Mój (kolejny) błąd :mur: To kończąc ten temat, to rozumiem, że wszystkie gry STĄD są w promocji? Edytowane 9 Lipca 2010 przez konkurs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2010 Ma ktoś info, kiedy pojawią się te gry ? Mass Effect 2, Dragon Age: Początek i Left 4 Dead 2 w serii EA Classic? | Wiadomość 2010-06-28 12:49:59 | GRY-OnLine Z linku wynika że koszt to 49,90 na stronie empiku są do zamówienia po wyżej wymienionej cenie(49,xx zł). I teraz na allelol np: DRAGON AGE POCZĄTEK FOLIA SKLEP ___MEGA TANIO (1129379859) - Aukcje internetowe Allegro Wirtus czyli raczej porządny sklep ma po niecałe 40zełka to samo z Mass efffect 2 MASS EFFECT 2 PC DVD____ FOLIA SKLEP + SMYCZ (1129379541) - Aukcje internetowe Allegro Wychodzi "dużo" taniej jak w zapowiedziach, bierze już ktoś z allelola? Czy jednak leci do empiku. Miałem jechać do Kielc po gry ale drożej mnie to wyjdzie jak zamówienie z wirtusa np. gdzie taniej dostane nawet wliczając przesyłkę. Po co ten post, może coś doradzicie albo odradzicie sam nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudy 102 Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 Z linku wynika że koszt to 49,90 na stronie empiku są do zamówienia po wyżej wymienionej cenie(49,xx zł). I teraz na allelol np: DRAGON AGE POCZĄTEK FOLIA SKLEP ___MEGA TANIO (1129379859) - Aukcje internetowe Allegro Wirtus czyli raczej porządny sklep ma po niecałe 40zełka to samo z Mass efffect 2 MASS EFFECT 2 PC DVD____ FOLIA SKLEP + SMYCZ (1129379541) - Aukcje internetowe Allegro Wychodzi "dużo" taniej jak w zapowiedziach, bierze już ktoś z allelola? Czy jednak leci do empiku. Miałem jechać do Kielc po gry ale drożej mnie to wyjdzie jak zamówienie z wirtusa np. gdzie taniej dostane nawet wliczając przesyłkę. Po co ten post, może coś doradzicie albo odradzicie sam nie wiem... Żeby było śmieszniej w empiku można dostać Mass Effect 2 i Dragon Age w Edycjach kolekcjonerskich w cenie 59,90zł!! Niezła promocja! Przecena ze 189zł!!! Nie omieszkałem obu zakupić. A znów w realu są gry po 5 zł na wyprzedaży (dodatki do Cywilizacji 4, Obliviona i wiele innych) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 Kolekcjonerki tak tanio ? :blink: trzeba będzie się zaopatrzyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 (edytowane) Przedwczoraj w empiku widziałem DA za 89,90 :D -a nie pomyłka, to był dodatek.. ;] Podstawka przeceniona na 49,90 i to wersja premierowa nie ea classics ! Edytowane 17 Lipca 2010 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 W nowym Playu Planescape Torment Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 W nowym Playu Planescape Torment Uuu - trzeba kupić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Dwie gry EA Classics w cenie jednej - promocja w Sklepie GRY-OnLine | Wiadomość 2010-08-04 10:20:24 | GRY-OnLine DA + ME2 = win Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Skąd można dorwać ten kod promocyjny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Skąd można dorwać ten kod promocyjny? Aby skorzystać z promocji należy dodać dwie interesujące nas pozycje do koszyka, a następnie w kasie skorzystać z kodu 2za1. Oferta jest ważna do 22 sierpnia lub wyczerpania naszych zapasów. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 (edytowane) Dobra, dzięki nie zwróciłem uwagi na to, że 2za1 to kod ;]. Myślałem, że można go dzieś dostać lub coś takiego. Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez OCM4n14k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 W empiku również jest ta promocja. empik.com - salon internetowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 (edytowane) [---]edit Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zajebista ta promocja. Wezmę albo orange box plus left4dead 2 albo mass effect 2+ cos jeszcze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moe Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zajebista ta promocja. Wezmę albo orange box plus left4dead 2 albo mass effect 2+ cos jeszcze ;) potwierdzam. wzialem l4d2 i dead space a cos czuje ze jeszcze tam wroce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Byłem w empiku, wziąłem mass effect 2 i dragon age. Mam ochotę jeszcze na nfs shift, ale brak koncepcji co do tego. Kiedyś lubiłem Red Alert 1 i 2 więc może <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> 3 albo c&c 4. Tyle ze gry te nie cieszyły się zbyt dobrymi recenzjami :-( ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 RA3 jeszcze ujdzie, ale CnC4 to już kaszana totalna. Możesz wziąć jeszcze CnC3, ja sobię tą grę chwale ;]. Dodatek do DA też jest wart uwagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwf123 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 (edytowane) A ja pewnie wybiorę Crysisa z dodatkiem, za 45zł myslę że się opłaca. Edytowane 10 Sierpnia 2010 przez wwf123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkali Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 jeszcze dzisiaj w steam'ie dwa s.t.a.l.k.e.r.'y (w tym call of prypiat) za 7.5 euro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Szkoda że jedynka i dwójka, a nie dwójka i trójka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 No to dziś załapałem się na ostatni dzień promocji EA za 49zł nabyłem Mass Effect 2 + NFS:Shift :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Ja podobnie, tyle ze wzialem L4D2 i Shifta. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignus Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Ja Mass Effect 2, ostatnio pudełko wygrzebane z czeluści magazynowych. Podobno schodzą jak ciepłe bułeczki. I do tego dodatek do Dragon Age. No to dziś załapałem się na ostatni dzień promocji EA za 49zł nabyłem Mass Effect 2 + NFS:Shift :D Mi koleś z obsługi mówił, że do końca sierpnia trwa promocja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 (edytowane) Na stoisku była reklama EA i wyraźnie było napisane, że do 22 ale markety jak to markety rządzą się swoimi prawami dla przykładu to samo miasto w MM 24,90 sztuka, Tesco nr1 w ogóle brak promocji, Tesco nr2 oryginalna promocja 2 w cenie 1 po 49zł... Edytowane 23 Sierpnia 2010 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 Kolejne tytuły: W nowej eXtra Klasyce znajdą się.... Benchmark.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 nie za ciekawe tytuły oprócz Riddick'a i Company of heroes. Szkoda tylko że za TDU i Megapack trzeba płacić oddzielnie. I wiem że na pewno będę kupował Legendy RPG -> pozycja obowiązkowa każdego fana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 Nic ciekawego. Za to w najnowszym CDA są 3 pierwsze wersje Hitmana i r6 Vegas ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...