barder90 Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 Legendy RPG to must have :) Szkoda ,że Neverwinter Night's w TAKIEJ edycji nie ma... Wtedy to byłaby gratka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 W nowym CDA King's Bounty Legenda i Cryostatis... mniam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 A na steamie - Cities XL edycja limitowana i zwykła 6.24/4.99... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 Team Fortress 2 za 7,49e (-50%). Głupio mówić, ale jeszcze nie zaopatrzyłem się w tą grę. :] Opłaca się jeszcze kupować ? Dużo ludzi w to pyka ? No i jak z grywalnościa, bo nie powiem, trochę przeraża mnie ta komediowa oprawa i nie wiem, czy mi do końca podejdzie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 Nie lepiej całego Orange Boksa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 Ja mam OBox-a i ten cały TF2 jak dla mnie to porażka, odpaliłem i mechanika rozgrywki …..(co mam pisać wejdź na YT i zobacz gampelay z gry). Wywaliłem od razu po zainstalowaniu i wiem czemu to dodają do innej gry bo osobno by tego nikt nie kupił. Oczywiście to moje zdanie, reszta zestawu OB jest bardzo fajna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 Nie lepiej całego Orange Boksa? HL2 przeszedłem zaraz po premierze, episody jakoś mi nie podpasowały, portala mam za free ze steam, więc w sumie interesowało mnie tylko tf2. Filmiki na yt oglądałem i jedno co przychodzi mi na myśl to chaos. :] Także chyba sobie odpuszczę, bo nie lubię aż za nadto arcade'owych fps'ów. Btw ciekawe kiedy kolejna wielka obniżka gier na steam, przydało by się w coś zaopatrzyć. Szkoda, że nie zdecydowałem się na l4d albo kf, bo aktualnie gry z coop są u mnie na tapecie. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knrdz Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 HL2 przeszedłem zaraz po premierze, episody jakoś mi nie podpasowały, portala mam za free ze steam, więc w sumie interesowało mnie tylko tf2.HL i epizody się przydają także do niektórych modów (z uniwersum HL), oprócz Source SDK wymagających też GCFów z tych gier. Poza tym - Orange Box jest od ~półtora roku w EA Classics, więc był już co najmniej 4 razy na wyprzedaży "2 za 1", mogłeś go więc wziąć nawet za ~20 zł (np. w Saturnie). Nawet jeśli masz na koncie HL2 (i/albo EP1), to rejestrując Orange Boxa nic nie stracisz, "nadmiarowe" gry dostaniesz w formie giftów, będziesz mógł komuś dać/odsprzedać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 Promocja l4d GOTY i l4d 2 -66%. Jest też 4-pack, wtedy wychodzi bardzo tanio. Ja jestem chętny na 4-packa, znajdą się jeszcze 3-osoby ? :] Save 66% on Left 4 Dead Bundle on Steam Tylko ktoś musi kupić, ja przeleję kasę na konto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 Pozatym są DLC'ki do MW2 za 6.99... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 (edytowane) Jeśli mówisz o czteropaku dwójki to mogę być chętny, jedynkę już mam Lepiej te posty chyba przenieść do tematu o Steam. Edytowane 5 Października 2010 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 A która część lepsza ? Czy można śmiało 2 części łykać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 A która część lepsza ? Czy można śmiało 2 części łykać ? Hmm... Chyba już kiedyś padło takie pytanie... Cena za packa nie jest wygórowana więc można łyknąć obie... w L4D2 gra więcej osób przykładowo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 lfd2 z checia bym przygarnął... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 (edytowane) Dobra, kupuję czteropacka. Kto chętny pisać na PW i podam nr konta. Wstepnie dwie kopie zarezerwowane dla ath i Gregu. Cena to 14.50 zł. EDIT. Boxster także się zgłosił, więc póki co pula wyczerpana. Edytowane 6 Października 2010 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 Jakby się ktoś wycofał to też biorę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krydor Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 (edytowane) Havoc to jest nas dwoch. Znajdzie sie kolejnych dwoch i bierzemy 4packa:D? l4d2 oczywiscie. Edytowane 7 Października 2010 przez Krydor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 Ode mnie już wszyscy kupili, tak więc możecie się zebrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 A pozwolisz się wykorzystać za przysłowiowe piwko? Bo ja osobiście nie mam możliwości zakupu, nie wiem nawet jak, to by była moja pierwsza gra na steamie poza demem Mafii II ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 Generalnie to kupuje się karta. Jak jej nie masz to wystarczy przelać sobie kasę z konta ( konto bankowe chyba masz ? :] ) na paypal i w ten sposób kupić. Czy można komuś dać gifta np. 4-pack i ta osoba później rozda resztę we własnym zakresie ? Albo jak mam już grę i kupię takiego 4-packa to będę miał do rozdania 4 kopie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 Czteropacka nie można kupić mając już grę. Nie można też zgiftować całego 4-packa. Mogę komuś kupić pojedynczego gifta (19.50 zł), ale trzeba sie decydować bo promocja sie dziś kończy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 Sam sie skusilem na tego L4D2, tyle za na moim kijowym laczku to 12h sciagania mnie czeka <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krydor Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 (edytowane) Czteropacka nie można kupić mając już grę. Nie można też zgiftować całego 4-packa. Mogę komuś kupić pojedynczego gifta (19.50 zł), ale trzeba sie decydować bo promocja sie dziś kończy. Tez juz kupilem pojedyncza wersje. Loyd jestes pewny ze majac juz l4d2 nie mozna kupic? Ktos kto kupil czteropaka nie bedzie mogl rozdac w giftach tej gry ehehe? Co dziwnie to jest. Chyba sie pomyliles. A Jezeli tak to czemu ma sluzyc taki idiotyzm? BTW Calego nie mozna ale 3 mozna zostawiajac sobie 1. Edytowane 7 Października 2010 przez Krydor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 (edytowane) To sobie dodaj do koszyka i sie przekonasz. Nie można kupić gry drugi raz dla siebie, a skoro nie można całego 4-packa zgiftować to nie można i go kupić. Logiczne, choć w teorii chamskie/sprytne EDIT. No to przecież o tym pisałem. Tyle że jak już masz gre na swoim koncie, to nie możesz 4-packa kupić. Można go tylko kupić gdy nie mamy tej gry na swoim koncie, wtedy jedna kopia jest dla nas, trzy do rozdania. Edytowane 7 Października 2010 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knrdz Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 A Jezeli tak to czemu ma sluzyc taki idiotyzm? BTW Calego nie mozna ale 3 mozna zostawiajac sobie 1. I o to właśnie chodzi. Pakiety są dostępne nie tylko w promocji, a zawsze, od premiery. Ich przeznaczeniem jest zwiększenie sprzedaży (po obniżonej cenie, bo 1 sztuka wychodzi gratis) grupom znajomych, a nie sponsorowanie konkurencji - gdyby czteropak można było rozdać w całości niedozwolony przez regulamin handel giftami byłby jeszcze bardziej powszechny. A tak - cwaniaczkom pozostaje sprzedawanie 3 giftów i jednego "konta" Steam (na które jednak zbyt wielu chętnych nie znajdą), a kolejny pakiecik muszą już kupować z nowego konta, jeśli przy tym nie zmieniają źródła płatności, to interesik zaraz się wyda, Valve gifty i konta poblokuje a oszukani klienci zwrócą się do "przedsiębiorcy" z reklamacją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 Psia mac, to ja kupilem za 49zł. z 2 tyg. temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 To niedawno było promo 2 gry za 50zł od ea, boxy, m. in. l4d2. :] Ale co z tego jak u mnie coś nie hula i nie mogę nawet odpalić gry. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 Wlasnie z tej promo kupilem. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 Kto jeszcze nie grał w l4d to niech się nie zastanawia tylko kupuje. Jak teraz rzadko w coś gram długo to w l4d2 mam już ponad 100h przegrane i nie mogę przestać młócić ;] Ta gra zapewnia tyle funu ze szok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knrdz Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 Wlasnie z tej promo kupilem. :-P To czemu piszesz że kupiłeś za 49, skoro jedna gra wyszła 25 (a można było kupić i taniej, w niektórych Saturnach za 2 gry z EA Classics wołali 39,99 - jedna wychodziła więc tyle co L4D albo L4D2 na Steamie), a zawsze to pudełko na półkę (z L4D2 nawet premierowe) i znacznie mniej do ściągania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...