ath Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Nadrabiam trochę zaległości i popędziłem do empiku po mass effect'a pierwszego (24,99zł), wydanie "extra klasyka". Trochę "weak", opakowanie jakieś od BD, w miejscu na instrukcję druga płyta w kopercie (instrukcja na dvd), mało profesjonalne trochę. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Nadrabiam trochę zaległości i popędziłem do empiku po mass effect'a pierwszego (24,99zł), wydanie "extra klasyka". Trochę "weak", opakowanie jakieś od BD, w miejscu na instrukcję druga płyta w kopercie (instrukcja na dvd), mało profesjonalne trochę. :] Ale ważne że jest ;p 21.04 wychodzi Batman: Arkham Asylum i Resident Evil 5 w PKK Cenegi, a póki; co CDP wypuściło pierwszego Stalkera w eXtra Klasyka za 24,99zł - więc też cena całkiem fajna (pomijam Steamowe promocje)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Jeszcze dzisiaj ma być dostępna trzecia edycja Humble Indie Bundle, tym razem w rolach głównych: trine, dwie części shadowgrounds i dwa mniej znane projekty. info - IndieGames.com - The Weblog - Third Humble Indie Bundle Coming Later Today 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Już jest ;] Humble Bundle #3 już jest! - Wykop.pl Trine i Shadowgrounds + dodatek się dodały od razu na konto w steamie. Te dwie dodatkowe gry niestety nie (jedną można ściągnąć bezpośrednio z www, na drugą trzeba poczekać ;]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Polska wersja Torchlight w najnowszym CD-Action 5/2011 za 15.99. Dodatkowo na płytce pełne wersje City Life 2008 Edition i Superstars V8 Next Challenge. Na drugiej płytce głównie dema (Dragon Age II, Total War: Shogun 2, multi Crysis 2, The Next Big Thing). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Już jest ;] Humble Bundle #3 już jest! - Wykop.pl Trine i Shadowgrounds + dodatek się dodały od razu na konto w steamie. Te dwie dodatkowe gry niestety nie (jedną można ściągnąć bezpośrednio z www, na drugą trzeba poczekać ;]) Już wczoraj było dostępne w godzinach mocno popołudniowych. :] I jest shadowgrounds i survivor, który nie jest dodatkiem tylko samodzielnie działającym sequelem. :] Trine niestety nie w polskiej wersji.. ale to norma dla steam, jak ktoś poszukuje spolszczenia -> trine_pl_v1.08_working_up_horhend_dla_www.Portal24h.pl.rar W porównaniu z poprzednimi packami to skromnie, ale jak ktoś nie grał to bardzo dobre pozycje - ja już dawno poprzechodziłem. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2011 (edytowane) We wtorek na gog.com ma byc edycja rozszerzona wiedzmina za 5 dolcow ;] http://www.gog.com/en/gamecard/the_witcher Edytowane 7 Maja 2011 przez kkNd! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 (edytowane) A to jest ciekawe, jakie są zasady kupowania gier na gog ? Kupuje raz, ściągam raz i koniec (nie mogę tego przenieść na inny komputer), czy jeśli za parę lat w reinstalacji stracę dysk to mogę jeszcze raz ściągnąć kupione gry ? PS Jest promocja na Master of Orion(1 i 2) i Master of Magic - za 4,19 $ (wiedziałem że 5,99 $ jest za drogo dla tych gier, ale w takiej cenie w końcu wypadałoby zdobyć oryginał :P) i można płacić z paypala - szkoda że szef mi nie przelał jeszcze wypłaty za kwiecień :/ PS2 Promocja na te gry jest tylko do jutra, jest takze promocja na Total Anihilation, też za 4.19$. Edytowane 8 Maja 2011 przez Thomas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 Kupowałem tam Sanitarium i można pobierać parę razy, a może i bez końca. Właśnie przed chwilą sprawdziłem. Co do płacenia to ja płaciłem normalnie kartą płatniczą i po chwili od razu ściągałem na dysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 Można ściągać do oporu. Mam tam konto już ponad rok i bardzo sobie chwalę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 (edytowane) Posprawdzałem teraz wszystko, kupiłem MOO i MOM z karty ojca (wahałem się przez tą aferę z playstation store), a Witchera kupię chyba z paypala. Zasady są takie, że kupujesz grę raz i ściągasz instalkę na komputer, ile razy chcesz i gdziekolwiek chcesz. Nie ma żadnych seriali, ani DRM, tak więc naraz z jednego kompa może grać na kilku komputerach na tej samej instalce. Twórcy strony opierają się na zaufaniu do tych którzy ściągneli pliki. Wersje na stronie w domyśle maja być multiplatformowe - tak więc stare gry z DOSa mają miec wbudowane emulatory żeby łazić pod linuksem/windowsem XP/windowsem 7 (nie wszędzie to jest narazie). Jedyna strata może byc w momencie jak firma zbankrutuje, a strona pójdzie offline. PS Nawet nie wiedziałem że GOG jest Polską inicjatywą - cdproject to prowadzi - co tłumaczy tak szybką obecność Witchera i pre-order Witchera 2 PS2 Żeby było na temat, w najnowszym CDA: -Resident Evil 5 PL -Sam & Max Sezon 1 PL -GT Legends (jakaś ścigałka) -Mythos (jakis klient MMORPG) Edytowane 8 Maja 2011 przez Thomas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 http://www.thehut.com/offers/triple-value/3-for-10/pc-games.list Fajna promocja w thehucie 3 gry na pieca za 10 funtow. Mozna placic KK albo paypalem Wysylka gratis (kazda gra wysylana osobno, idzie od 7 do 30 dni) Z najfajniejszych Alfa Protocol, Saboteur, AvP, dodatek do DA i masa klasyki. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 (edytowane) Nice. :) Zamówiłem 3 x Hot Pursuit, dwie sztuki sprzedam za tyle żeby wyjść na zero i będzie darmowa gra. :) A może ktoś będzie chętny za 35 zł z wysyłką? Na allegro jest drożej. Tak tylko pytam, bo chyba lepiej samemu zamówić i sprzedać. Edytowane 28 Czerwca 2011 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 U mnie poszło 3xAvP. W sumie poza tym i Hot Pursuit to nie za wiele gier, które by mnie interesowały, ale za 45 zeta z przesyłką to aż szkoda nie brać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Najnowsze CDA - 5.07 Zawartość CD-Action 7/2011 / CD-Action - Ogłoszenia : - Kings Bounty: Wojownicza Księżniczka (samodzielny dodatek większy od podstawki - ale chyba bez 'Nowych Światów' :/) - Gothic 3 + Zmierzch Bogów (+ fanowskie Patche) - A Vampyre Story (jakaś przygodówka point&click) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2011 Left 4 Dead 2 za 3,49 euro. Wychodzi niecałe 14 zł za grę :] sale_L4DSummerSale11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Czy serwery L4D 1 i 2 są jeszcze pełne? Znaczy używane czy ludzie już przestają w to grać? Kupiłbym obie cześci ale jak mam się singlem cieszyć, to ja dziekuję ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Znajdź se znajomych do co-opa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Dzięki Michaelius za podanie linka do tej promocji! U mnie poleciało AvP + FF + Saboteur :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Nic tylko brać - http://muve.pl/pc/zestaw/pc/dragon-age-pack-pc/1420 :) Gdyby z czasem poprawili: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 Na direct2drive jest Test Drive Unlimited 2 za 6 funtów (~30 pln). http://www.direct2drive.co.uk/2/9467/product/Buy-Test-Drive-Unlimited-2-Download Promocja trwa tylko dzisiaj, chyba do 19. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2011 Jest nowy Humble Bundle - The Humble Indie Bundle #3 (pay what you want for five awesome indie games) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2011 W nowym CDA będą dość fajne pełniaki: Pełne wersje gier załączanych do CD-Action 08/2011 Rayman: Szalone Kórliki 2 Syberia PL Syberia II PL Mass Effect PL Edycja rozszerzona (zawiera DLC "Bring down the Sky") 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2011 Syberia dla mnie bardziej interesująca, więc chyba się skuszę na nowy CDA 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 gry-codemasters-w-super-cenach Muve.pl - sklep z grami komputerowymi. Gry PC, PS3, XBOX 360 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 Syberia dla mnie bardziej interesująca, więc chyba się skuszę na nowy CDA Fakt - obie części to znakomite gry, a i ME1 niezgorszy o ile ktoś jeszcze nie ma ;) O ile ktoś gustuje w Action/RPG'ach, to na Steamie dziś Vampire: The Masquerade - Bloodlines za 4.99 ojro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 O ile ktoś gustuje w Action/RPG'ach, to na Steamie dziś Vampire: The Masquerade - Bloodlines za 4.99 ojro... Finally :D Dzięki za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 (edytowane) Vampire kupiony - niestety gra w wersji zainstalowanej nawet nie chciała się odpalić bez grzebania w dllkach :) Mody niezbędne, ale w końcu jest na legalu. Na Steamie można wyrwać Anomaly:Warzone Earth za trzy ojro z groszami - zacna polska gierka. Dzisiaj też premiera świetnego Limbo, ale cena jest okrutna - 10 ojro za roczną konwersję. Poczekamy na jakąś przecenę - to raptem 3 godziny grania (sic!)... Edytowane 2 Sierpnia 2011 przez Aquarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Na pewno Limbo bedzie kiedyś w Indie Bundle, wtedy sie bedzie najbardziej opłacać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Vampire kupiony - niestety gra w wersji zainstalowanej nawet nie chciała się odpalić bez grzebania w dllkach :) Mody niezbędne, ale w końcu jest na legalu. Możesz przybliżyć temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...