slimeck Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 This game requires a free Steam account to play. Tak przypisuje się do steama. dzieki, faktycznie :) zakupiony key przypisal sie jako FEAR 3 RETAIL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Na GOGu wrzucili klasykę Team 17 - Alien Breed i oryginale Wormsy. Niebawem będzie też Superfrog :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimeck Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Age of Conan jest teraz 'free to play'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 Na Greenie Deus EX: HR Agumented Edition za 14.98$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 (edytowane) Muve w promocji ma edycje cyfrowe: HAWX - 7,50 pln HAWX2 - 13,73 Rainbow Six Vegas 2 - 8,73 Splinter Cell: Conviction - 13,73 Promocja serii Tom Clancy - sklep Muve.pl Edytowane 13 Stycznia 2012 przez introvert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 Ktoś sie orientuje co to jest to Uplay czy Tages Online? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zabezpieczenia. Uplay chyba od ubisoftu, a tages byl m.in. w którymś wiedzminie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 Jeżeli ktoś lubi gry typu visual novel, to szczerze polecam Katawa Shoujo (+18, choć takie sceny można wyłączyć w opcjach). Kontrowersyjna sprawa, nawet w świecie VN, niemniej gra bardzo dobra, ciekawa, wciągająca. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudy 102 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 Witam Od 26.01.2012 ukochana Biedronka znów zaskakuje grami po 9.99 LISTA 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 Po King's Bounty i Sacred 2 pewnie uderzę. Przyjrzę się jeszcze Majesty2 i rFactorowi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 O fajnie. Ja chyba wezmę Sacred 2, w jedynce dobrze się bawiłem, to i pewnie w 2 też mi się uda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2012 (edytowane) Na muve cyfrowa edycja trylogii UFo za 7.50. Pojedyncze części za 2.50 Promocja serii Ufo tylko w Muve Digital - sklep Muve.pl Edytowane 21 Stycznia 2012 przez introvert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2012 Wow ja chyba tez skuszę się na Sacred 2 za te 9,99 zł, bo w sumie więcej bym za tą grę nie dał :P Na gram.pl do końca stycznia można mieć 2 gry w cenie jednej. Lista jest ograniczona, ale ja zamówiłem sobie Batman: Arkham Asylum za 25 zł, a do tego za 1 zł Devil May Cry 4 :) Będzie w co siekać zanim nie wyjdzie Mass Effect 3 i Diablo 3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 Na muve cyfrowa edycja trylogii UFo za 7.50. Pojedyncze części za 2.50 Promocja serii Ufo tylko w Muve Digital - sklep Muve.pl jakie 2,50? ja widze 9,99 za 1 czesc, 22,99 za trylogie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 (edytowane) To była weekendowa promocja. Mój błąd, że tego nie dopisałem. Edytowane 24 Stycznia 2012 przez introvert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 Przypadkiem przypomniałem sobie o Sega Swirl. Prosta gra logiczna. FilePlanet: SEGA Swirl (FULL GAME) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 Tribes Ascend: Tribes: Ascend - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 Kolejna fajna promocja na steam: Titan Quest + dodatek za ok, 2,5 euro Wyszło mnie to jakieś 11zł więc moim zdaniem warto :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 W impulsie Bastion za 24,54zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 Witam Od 26.01.2012 ukochana Biedronka znów zaskakuje grami po 9.99 LISTA Po King's Bounty i Sacred 2 pewnie uderzę. Przyjrzę się jeszcze Majesty2 i rFactorowi. Wziąłem tylko KB i Sacreda 2. Generalnie były wszystkie, ale Sacred chyba cieszył się największym wzięciem, bo były tylko dwie sztuki w Biedronce, w której byłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2012 Promocja -50% na gry Strategic First w trakcie weekendu na GOG w promocji: - Jagged Alliance 1 i 2 - Disciples 1 i 2 - Ghost Master - Sacred 1 Gold i jeszcze parę innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Na Origin promocja na "gry akcji". Chyba się skuszę na Dragon Age 2 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 origin - łyknąłem Mass Effect 2, klucze na allegro za 9,97 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 (edytowane) Tylko coś mam wątpliwości co do legalności tych kluczy z Allegro, sprzedający też jest bardzo podejrzany. Edytowane 30 Stycznia 2012 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek21212 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 @skus daj znać czy wszystko ok z tym sprzedawcą bo się chyba też skuszę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 bardzo fajna promocja na tym Origin'ie jutro kupuje Mass Effect i Darkspore ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Wszystko ok, co prawda klucz nie przyszedł w 3 min, po 2h napisałem na GG i klucz dostałem od razu. Gra zarejestrowana na Originie i lata normalnie. Kiedyś tak kupiłem Shift'a 2 za śmieszne pieniądze i lata do dziś. Więc jak najbardziej polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 kupowaliście już coś w tej promocji na gry akcji w Origin? ja godzinę temu kupiłem i jeszcze żadna gra mi się na koncie nie pojawiła, ani nie dostałem maila żadnego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Deity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Wczoraj kupowałem DragonAge2, płaciłem przez PayPal i natychmiast miałem potwierdzenie i grę dodaną do konta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...