twistet Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 dobra przyszedł mi w końcu mail potwierdzający :) 2h im to zajęło ale jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 (edytowane) Ruszyło kolejne The Humble Bundle W pakiecie: Anomaly: Warzone Earth, Osmos, EDGE, World of Goo. Aby mieć tą ostatnią trzeba zapłacić więcej niż średnia cena (w tym momencie 5,89$). Wszystkie gry dostępne na "Mac, Windows, Linux, and Android"! Edytowane 1 Lutego 2012 przez introvert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Wczoraj sobie kupiłem nowy Humble Bundle, na prawdę fajna promocja, za 6$ 4 gry, DRM free, można przypisać do konta steam, wgrać na andoida i do każdej dołączony soundtrack :) Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 (edytowane) Na IGN Prime można otrzymać za darmo 2 gry do aktywacji na steamie : Rochard oraz King Arthur. Działa to w ten sam sposób co kiedyś promo code do World of Tanks : 1. Zakładamy konto http://my.ign.com/prime/hub (musimy podać kartę kredytową lub paypal). 2. Wybieramy 7-dniowego darmowego triala 3. Ze strony głównej klikamy na w/w gry aby wygenerowało nam key do steama. 4. Przewijamy stronę w dół - klikamy po prawej stronie "manage account" i wyłączamy Auto-Renew tak aby po 7 dniach nie zdziwić się rachunkiem ;) ---------------------- Co by trzymać się tematu... Szykuje się fajny bundle http://groupees.com/bemine Edytowane 4 Lutego 2012 przez M@TI 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Mimo zalogowania się i zapodania 7 dniowego triala na prime ciągle wywala komunikat, żeby zostać membersem w celu skorzystania z promocji. /dobra już poszło, logowałem się na inne konto na fileplanet zamiast na to ign-owe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2012 Jeśli ktoś kupił ostatniego bundle The Humble Bundle for Android (pay what you want and help charity) To do paczki została dorzucona gra "Toki Tori". Żeby ją otrzymać można kliknąć u góry strony "lost key" i wysłać klucz ponownie na maila. Bo ja już się zmartwiłem że za wcześnie kupiłem i będe miał jedną grę mniej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2012 (edytowane) Znów weekendowa promocja na GOG.com. Tym razem gier Topware. W promocji - 50%: (po 3$): -Septerra Core (mieszanina jrpg/wrpg) -Knights and Merchants + Peassant Rebellion - (strategia ekonomiczna, coś jak Settlers) - -Earth 2150 i earth 2160 (polski RTS, jest też 2140 - ale podobno AI nie działa przez portowanie - A NIE CHWILA, podobno wstawili teraz oryginalnego earth 2140 z DOSa i wszystko działa) -Gorky 17 (turówka) -Two Worlds (rpg za 5 $) Edytowane 10 Lutego 2012 przez Thomas 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2012 (edytowane) W steam store promocja na CoJ: The Cartel za 10 eurasów i Star Boarsy. Edytowane 10 Lutego 2012 przez czeku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2012 The Cartel to można pudełkową za tyle kupić. Jak bedzie za jakieś 20 zł to pewnie sobie kupimy ze znajomym żeby przejść w co-opie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2012 (edytowane) Na muve weekendowa promocja cyfrowych wersji: Faces of War: Oblicza Wojny (PC) PL DIGITAL - 11.99 Men of War (PC) PL DIGITAL - 9.99 Men of War Oddział Szturmowy (PC) PL DIGITAL - 15.99 Men of War: Karmazynowy Przypływ (PC) PLDIGITAL - 9.99 Weekendowa promocja muve digital - sklep Muve.pl Edytowane 11 Lutego 2012 przez introvert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 Jesli kogoś interesuje to w Empiku jest promocja 2 za 1 na serie Premium Games miałem brać F.3.A.R'a + coś jeszcze ale właśnie dorwałem nowego Deus Ex za 6 dyszek więc fear musi zaczekać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2012 W GameStop Deus Ex: Human Revolution za 48zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2012 W Empiku promocja "2 za 1" na serię Premium Games. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2012 (edytowane) @costi, bylo dwa posty wyzej ;) Na gramie do 22 lutego trwa promocja Topseller + Klasyka gratis w gram.pl Mozna tez nabyc u nich niektore tytuly od EA za 20 zl - Gry od EA taniej w gram.pl A na muve trwa weekendowa promocja na asasynow - Zabójczy Weekend w muve digital - sklep Muve.pl Edytowane 17 Lutego 2012 przez brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 Po problemach na starcie ruszył w końcu Be mine game bundle. Jak zwykle płacisz ile chcesz. 20% idzie na cele dobroczynne. 1 - Wasteland Angel 2 - Sideways New York 3 - Xotic + dlc 4 - BEEP 5 - The Ball 6 - Nikopol Groupees Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Prawie natychmiast powinieneś był napisać że znowu serwery padły. Ale fail. Ciekawe że żaden inny bundle nie miał najmniejszych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Na chwilę obecną jest już 25 000$ a z ostatnich sprzedaży mieli : 132$, 532$, 79$ i 62$. Także nie ma co się dziwić że się nie przygotowali. Chociaż faktycznie trochę żenada że od wtorku nie udało im się zmienić serwera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Nie wiecie czy Darksiders z tej edycji na gram.pl "Top Seller" obsługiwany jest przez steam? tzn. czy można po zakupie tej kopii gry dodać ją do swojego konta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Wedlug tego, co mowi okladka, to gra wrecz wymaga aktywacji na Steamie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Tym razem coś dla fanów Gothica Bundle: Gothic 2 Gold, Gothic 3 GOTY, Gothic 3 Forsaken Gods, Arcania. Za 40zł w GameStop. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Wedlug tego, co mowi okladka, to gra wrecz wymaga aktywacji na Steamie. tak tylko to jest okładka pierwszego wydania, te z top seller mogą mieć inny rodzaj instalacji, miałem tak kiedyś jak kupowałem Down of War {podstawkę i 2 dodatki} to miały specjalny launcher i instalkę zrobioną dla tego wydania. Nigdzie tego dodać nie mogłem, a jak bym kupował osobno każdą część albo całą antologię to na steamie bez problemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 tak tylko to jest okładka pierwszego wydania, te z top seller mogą mieć inny rodzaj instalacji, miałem tak kiedyś jak kupowałem Down of War {podstawkę i 2 dodatki} to miały specjalny launcher i instalkę zrobioną dla tego wydania. Nigdzie tego dodać nie mogłem, a jak bym kupował osobno każdą część albo całą antologię to na steamie bez problemu... Na przodzie okladki z TopSeller tez jest info o aktywacji online i nie wydaje mi sie, zeby zmieniali forme zabezpieczenia, wiec moge jedynie zalozyc, ze chodzi jednak o Steama - swoja wersje posiadam bezposrednio ze Steama, dlatego ciezko mi powiedziec cos wiecej. Sproboj moze skontaktowac sie z gramem badz z CD Projektem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 W greenman gaming L.A. Noire: The Complete Edition za 9.99$. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 Na Steama, czy standalone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Na gramie druga gra z serii Best Of za 1 zl do 8 marca. Na steamie Mirror's Edge za 2,5 euro do godz. 19:00. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 (edytowane) Na GMG promocja na Deus Ex: HR za 12,49$ wymaga Steam. Edytowane 24 Lutego 2012 przez czeku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Digital: A Love Story Fajna, wieloplatformowa i dość krótka tekstówka-romansidło na silniku Ren'Py (skierowanym raczej pod VN). Przed chwilą skończyłem. Warto, do tego ten oldskulowy klimat ('Amiga', BBSy, dial-up...). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Hedgewars - alternatywa dla wormsów tyle, że tutaj gramy jeżykami. Polecam gra rewelacyjna. Link: www.hedgewars.org/ Soldat - multiplayerowa strzelanka 2d. Link: www.soldat.prv.pl/ Teeworlds - także multiplayerowa strzelanka 2d. Link: www.teeworlds.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Duke Nukem Forever w GMG za 5$ wymaga Steam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 (edytowane) Między innymi GTA i GTA 2 (Rockstar Classics - Free Downloads) Czy to jeszcze w ogóle działa? Wysłałem 3x dane w ciągu dwóch dni i link nie przyszedł (interesuje mnie GTA 1) Edytowane 4 Marca 2012 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...