DjDave Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Metro 2033 w GG za 2.49 euro ~11zł wymaga Steam. Czy ktoś kupował Metro 2033? Zapłaciłem i nie dostałem ani gry, ani w ogóle żadnej odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 (edytowane) Tak ja kupiłem. Na maila otrzymałem potwierdzenie zakupu i gra została dodana do konta w GG. Zarejestrowałem klucz na Steam i śmiga :rolleyes: Edytowane 30 Marca 2012 przez czeku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) W GMG znów jakieś promocje. F.E.A.R. 3 za ~25zł, wymaga Steam. Edit: W GMG Just Cause 2 za ~24zł, wymaga Steam. Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez czeku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 W nowym CDA jest gratka dla wielbicieli klasyki: cała kolekcja Oddworld!!! Do tego Nail'd i to wszystko za 20zł. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Żeby było weselej, to jeszcze Heroes V: Dzikie Hordy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jami Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 (edytowane) Stronghold 3 po 62zł (taniej o 70%), podpina się do Steama http://impulsedriven.com/stronghold3 oraz w tym tygodniu promocja na gry z serii Serious Sam oraz Patrician www.gamersgate.com/offers Rozpoczął się Midweek Madness na Blur po 5€, 75% taniej Save 75% on Blur on Steam Także jako Midweek Madness seria X została przeceniona o 50% Save 50% on X SuperBox on Steam a także pojedyncze tytuły: X: Tension 2,24€ X: Beyond the Frontier 2,24€ X2: The Threat 2,49€ X3: Reunion 4,99€ X3: Terran Conflict 7,99€ X3: Albion Prelude 4,99€ Cały pakiet X SuperBox można nabyć po 19,99€. Promocja mało opłacalna, bo ten sam pakiet (podpinany do Steama) był już jakiś czas temu na GamersGate po 5€, więc warto poczekać na kolejna promocję. Pakiet X3 Terran War Pack po 9,99€. X3: GoldBox po 12,49€. W Daily Deal natomiast Capsized po 2,49€, 75% taniej Save 75% on Capsized on Steam Edytowane 4 Kwietnia 2012 przez Jami 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 W nowym CDA jest gratka dla wielbicieli klasyki: cała kolekcja Oddworld!!! Do tego Nail'd i to wszystko za 20zł. :) Chyba się trochę spóźniliście - to bylo w starym CDA (sprzed miesiąca), za tydzień wychodzi nowe CDA i jeszcze nie wiadomo co w nim będzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 No dobra: "w ostatnim CDA". Lepiej? :-P Ale jak za tydzień ma być nowe, to chyba jutro zasuwam kupić. Coś takiego może się przez długi czas nie powtórzyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziolek1983 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) za tydzień wychodzi nowe CDA i jeszcze nie wiadomo co w nim będzie... Wiadomo, wiadomo i to od dosyć dawna. Chyba, że był to po prostu prima aprilisowy żart ;) Return to Mysterious Island 1 PL Return to Mysterious Island 2 PL Cities XL 2011 PL Warhammer 40,000: Dawn of War II PL Edytowane 5 Kwietnia 2012 przez Ziolek1983 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Po raz kolejny promocja na Hard Reset, tym razem w GMG za 7,49$, wymaga Steam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 April Fools Bundle Od siebie dodam, że Defense Grid jest super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Od siebie dodam, że Defense Grid jest super. Mam z zimowej wyprzedaży i również polecam. Btw kupił ktoś może infinite bundle ? Cena troche odstrasza ale kto wie, może byłoby warto ... Pay Once ∞ Get New Games Forever by Subsoap Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Na GOGu Fallout za darmo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Poczekam na jakieś lepsze promo. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 (edytowane) W GetGames promocja m.in. na Deus Ex: HR za 9.99 euro, wymaga Steam. Edytowane 6 Kwietnia 2012 przez czeku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Na GOG.com różne gry ze świata Might & Magic o połowę taniej. M.in.: Heroes 3 Complete - 4.99$. GOG.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) Klucze do gry "Lucid" na steama Hi Reddit, It's Time for Steam Code Hunt! I Just Updated my Game Lucid and Wanted to Give out Some Codes. : gaming #4 rzut był dosłownie 5 minut temu więc klucze powinny jeszcze być. Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) lol tyle kluczy ale na żaden się nie załapałem, sprawdziłem ze 20 wyrywkowo ;p BTW: przypadkowo trafiłem ta tą stronkę i mają fajne świąteczne promocje, np. Wiedźmin 2 za 41,90 klucz STEAM sprawdźcie :D KLIK Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez twistet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Gra w językach: EN / DE / FR / IT /ES / RU Jest spolszczenie do tego? IMO polska wersja jest najbardziej klimatyczna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Chyba łatką. Wiem bo sam kupowałem z moonqq'a W2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) chwalą się supportem 24/7 to napisałem im maila jak to z tym wiedźminem jest, zobaczymy co odpiszą :) jak ktoś używa gg to możecie się też skontaktować ja nie będę tego dziadostwa instalować ;p Odpisali: Witam, Niestety nie posiadamy gry w wersji polskiej. Dziękujemy za kontakt Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez twistet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) lol tyle kluczy ale na żaden się nie załapałem, sprawdziłem ze 20 wyrywkowo ;p Teraz dev rozdaje 20k kluczy poprzez bota. Oczywiście konto na reddit wymagane Just send a message to overview for YeaBoingCodes and the bot will send you TWO Steam Keys. Edytowane 8 Kwietnia 2012 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 chwalą się supportem 24/7 to napisałem im maila jak to z tym wiedźminem jest, zobaczymy co odpiszą :) jak ktoś używa gg to możecie się też skontaktować ja nie będę tego dziadostwa instalować ;p Odpisali: The Witcher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) wiesiek zakupiony ale czekam za kodem edit juz zasysam z steam, troszkę gruby ten wiesiek, spolszczenie już na dysku, ale 25 giga bedzie troche dłużej trwało Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez ptys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 W GetGames Just Cause 2 za 4.99 euro, wymaga Steam, jest wersja językowa PL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jami Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Dzisiaj na GamersGate taniej: Red Faction: Armageddon po 5,08funta. Gra podpina się do Steama. Red Faction Guerrilla po 2,49€ poza tym gry firmy 1C są 70% taniej, ale najbardziej opłacalne jest kupno paczki 86 gier 1C Complete Pack za 19,64€ (wychodzi 0,23€ za grę). Wiele z tej wydanej kwoty można odzyskać w postaci Blue Coins, bo za sam zakup otrzymujemy około 1000 BC, za każdą grę ocenioną 50 BC, za umieszczenie krótkiej opinii o grze 150BC, a także za różne achievementy 500BC (np. kupno 10 gier strategicznych). Blue Coins można wydać później na inne gry (wybieramy jako płatność przy składaniu zamówienia), 1000BC = 0,77€. 2 gry z opisywanej paczki podpinają się do Steama: Men of War: Assault Squad (dostajemy 2 klucze, ten do multiplayera podpina się do steama) Men of War: Vietnam (właściwie kupujemy Special Edition, ale na steamie aktywuje się to jako zwykła edycja, tutaj też klucz do multiplayera aktywujemy) Ze zniżką od IGN Prime 15% taniej wszystko na GamersGate Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 W GMG promocja m.in. na Bioshock i GTA 4 po 5$. Nie da się ich podpiąć pod steam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jami Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 (edytowane) jest trochę promocji na GMG, z podpinających się do steama: Duke Nukem Forever po 4,99$ (-75%) Oil Rush po 7,99$ (-60%) Zeno Clash po 3,99$ (-60%) Red Orchestra: Ostfront 41-45 po 3,99$ (-60%) Nuclear Dawn po 9,98$ (-60%) Edytowane 11 Kwietnia 2012 przez Jami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 (edytowane) http://www.puppygames.net/ From Puppy Games's twitter account: @puppygames Happy Bday Me! Totally free games for everyone today only at puppygames.net - use code BIRTHDAYBOY at checkout! (1 item max) Choose from: Revenge of the Titans - Droid Attacks - Titan Attacks - Ultratron Sprawdzone i działa. Tylko Revenge of Titans i Titan attacks mają możliwość aktywacji na steamie. EDIT Po "zamówieniu" należy wejść na http://www.puppygames.net/steam i wysłać sobie klucz na maila. Edytowane 12 Kwietnia 2012 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 (edytowane) Strona chyba padła. EDIT. Jednak działa, z przerwami. Udało sie coś zamówić. Edytowane 12 Kwietnia 2012 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...