Boxster Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2012 Amnesia + DLC - FREEEEEEE!!! - Amnesia: Mroczny Obłęd (PC) PL DIGITAL - Patch 1.2 + DLC Justine - gra, wymagania, cena - sklep Muve.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 To jest tylko patch+DLC a nie podstawka. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jami Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 (edytowane) Jednodniowa promocja na GreenManGaming: Darksiders po 4,98$ (-75%, aktywuje się na Steamie). Edytowane 24 Czerwca 2012 przez Jami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 tja...szkoda że można ją było wychaczyć z CDA za 16zł :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 Mozna na tym greenman gaming kupowac bez konta? Kupilbym Darkriders ale nie chce mi sie zakladac kolejnych kont @_@ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 twistet - niestety nie. Też bym z chęcią wziął (zwłaszcza, że to wersja angielska), ale w pewnym momencie dojdzie do tego, że nie zapamiętam tych wszystkich loginów i haseł. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 Przeglądałem strony z kluczami do gier i trafiłem "The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena" za 2.99 euro na onlinekeystore The Chronicles of Riddick: Assault on Dark... Nigdy u nich nie kupowałem, więc nic więcej napisać nie mogę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knrdz Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 (edytowane) Na gamersgate Square Enix week - sporo gier przez cały tydzień przecenione o 50% i dodatkowo jednodniówki, dziś -66% na Lara Croft and the Guardians of Light (3.38GBP, w euro drożej, steamworks). Warto też zwrócić uwagę na The Last Remnant - niby tylko -50% i taniej w kolejnych dniach nie będzie, ale kosztuje 5 GBP, a na Steamie nie było nigdy taniej niż 10 dolarów (u nas 10 euro), a wersja z gamersgate i tak rejestruje się na Steamie. W kolejnych dniach na jednodniowe promocje trafią: środa - Just Cause 2 (-75%, steamworks), czwartek - Deus Ex: Human Revolution (-75%, steamworks), piątek - Supreme Commander 2 (-75%, steamworks), sobota - Hitman Collection (-75%), niedziela - Order of War (-75%, steamworks). Przeglądałem strony z kluczami do gier i trafiłem "The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena" za 2.99 euro na o**keystore Nigdy u nich nie kupowałem, więc nic więcej napisać nie mogę. To może ja napiszę. Po co komu klucz do aktywacji Tages gry, jeśli jej nie posiada? Ściągnąć, ani pożyczyć od kolegi nie możesz (tzn. możesz, ale wciąż będzie to taka sama lewizna, z "kluczem" czy bez), więc oferta chyba tylko dla tych, którzy w jakiś durny sposób pozbyli się swojego klucza (np. pies im zeżarł), bo ciężko nawet przekroczyć limit, skoro w przypadku tej gry z tego co wiem po wykorzystaniu trzeciej aktywacji co miesiąc kolejna wraca do puli. Edytowane 26 Czerwca 2012 przez knrdz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2012 Save 75% on L.A. Noire on Steam - 7,49€ za wersje podstawowa i 9,99€ za Complete Edition Save 80% on Aliens vs. Predator on Steam - 3,99€ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2012 Kurde, kupić Complete Edition czy zwykłą, czy dodatkowe śledztwa są tego warte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2012 W Biedrze znów wrzucili gierki za 9.99, ale dzisiaj ostatni dzień promocji (właśnie przeglądałem ulotkę): 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jami Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 (edytowane) Promocja dnia z tygodnia Square Enix: Deus Ex: Human Revolution £4.98 (-75%, podpina się do Steama) Deus Ex: Human Revolution Augmented Edition £6.23 (-75%, podpina się do Steama) Rozpoczął się Men of War Weekend i 75% taniej są: Men of War: Assault Squad €6.24 (klucz aktywuje się na Steamie) Men of War: Vietnam €7.49 (klucz aktywuje się na Steamie) Men of War: Assault Squad / Vietnam Gold Collection €13.74 (klucze z obu gier aktywują się na Steamie) Edytowane 28 Czerwca 2012 przez Jami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 (edytowane) Ktoś chętny na pełną Indie Gala 6 za 7.30 zł? EDIT. Powysyłane PW. Edytowane 29 Czerwca 2012 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 (edytowane) @up Jeśli pełen pakiet 8 tytułów to biore - reszta na pw. Edytowane 29 Czerwca 2012 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignus Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 Ja też jestem chętny jak wszystkie tytuły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjDave Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 Na MUVE wszystkie gry z serii Two Worlds -75% http://muve.pl/pages/search?query=promocja+two+worlds 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 Wczoraj już kupiłem Two Worlds 2 GotY - 25PLN. Fajna promocja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 Space Marine na steam za 4.99 ojro. Polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2012 Dokładniej to wszystkie gry z uniwersum WH40k są przecenione o 75%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 (edytowane) W Biedrze znów wrzucili gierki za 9.99, ale dzisiaj ostatni dzień promocji (właśnie przeglądałem ulotkę): >obrazek< Byłem dzisiaj w jednej Biedronce i jeszcze jakieś gry leżały, więc można jeszcze coś wyrwać. Edytowane 3 Lipca 2012 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 A ja sie pytam gdzie jest Steam Summer Sale. :wink2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 Od 15. lipca ma być podobno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 Już chyba 5 "podobno" dat słyszałem. Trzeba czekać i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 (edytowane) Na Google Play promo na gry od Madfingers (ci od Shadowgun). Samuraj 2 i najnowszy Dead Trigger po 3,99, wcześniej jakoś w okolicy dyszki. Plota ze tylko dzisiaj (niby z okazji Dnia Niepodległości w US). Edit. Shadowgun oczywiście również w takiej samej cenie. Wysłane z Defy+ za pomocą Tapatalk Edytowane 4 Lipca 2012 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 ooo wypas zawsze chciałem tą gierkę o samuraju :) grał ktoś w ten dead trigger? zombiaki wyglądają ciekawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 (edytowane) Odpaliłem na chwilkę, wygląda nieźle. Ale ja lubię zombiaki. Samuraj zresztą tak samo: grafa super, gameplay też fajny. Taka przyjemna kopia Afro Samuraja. Wysłane z Transformera TF300 za pomocą Tapatalk Edytowane 4 Lipca 2012 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 (edytowane) Dałem się skusić na obydwie gry i jestem bardzo zadowolony, 8 złotych dobrze wydane :) PS. Jest jakiś łatwy sposób na sprawdzenie promocji google play? Edytowane 4 Lipca 2012 przez twistet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 Na amazon.com można kupić NFS Hot Pursuit za 4.99$ NFS HP Nie wiem tylko czy można kupić grę ze stanów i podłączyć ją u nas. Orientujecie się czy może być za to jakiś ban konta origin? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BraWura Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 (edytowane) Ja wczoraj na Amazon kupiłem z tej promocji Dead Space 2, zaktualizowałem jedynie dane w Amazon (wcześniej byłem mieszkańcem któregoś ze stanów ) Nie spodziewam się bana konta Origin. Edytowane 11 Lipca 2012 przez BraWura Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 (edytowane) Wakacyjna wyprzedaż CDProjektu > lista gier . Sklepy biorące udział > lista Z tych online'owych na chwilę obecną chyba tylko sklep.gry-online.pl ma przynajmniej większość z tytułów na promocji, bo sprawdzałem na przykładzie Darksiders i ani w Empiku i ani w gram.pl nie było ceny promocyjnej. (...) nie wszędzie są jeszcze ceny takie jak podane na stronie albo gier nie ma, więc jak komuś zależy to musi sam we własnym zakresie sprawdzać ofertę w wymienionych sklepach. Dodatkowo jeszcze za zakup minimum 2 gier można zgarnąć gratisową grę. Edytowane 11 Lipca 2012 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...