Skocz do zawartości
.Melon

Darmowe / Tanie Gry - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Wprawdzie już pisałem w tej kwestii, ale promocje na Google Play zrywają beret. Gry typu Batman czy Horn normalnie są za 22-26 złotych (za tyle w życiu bym ich nie kupił). Tylko, że teraz są za...80groszy!! Prócz tego są jeszcze programy np Endomodo Pro za tyle samo (normalnie za 5$).

Wysłane z Transformera TF300 za pomocą Tapatalk

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już kupiłem Cut the rope: Experiments, Amazing Alex, Batmana i Broken Sword!!! Czekam na jakieś fajniejsze programy, bo na razie nic dla mnie przydatnego, może w końcu się doczekam na TapTalk Dołączona grafika

Edytowane przez twistet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ceny są tak niskie, ze można praktycznie w ciemno brać, a nóż się kiedyś przydadzą :) Ja w ogóle nie gram w piłki nożne, a Fife12 za niecałą złotówkę lyknalem. Poza tym HD Widgets, Tune In Pro. Jest z czego wybierać.

Wysłane z Defy+ za pomocą Tapatalk

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ceny są tak niskie, ze można praktycznie w ciemno brać, a nóż się kiedyś przydadzą Dołączona grafika Ja w ogóle nie gram w piłki nożne, a Fife12 za niecałą złotówkę lyknalem. Poza tym HD Widgets, Tune In Pro. Jest z czego wybierać.

Wysłane z Defy+ za pomocą Tapatalk

Tunein mam juz dawno, kupiłem w innej promocji za 3zł :) chciałem brać w ciemno tą apke do zadań (Tasks, ale mam już podobną Catch) widgety do pogody mam takie jak potrzebuję i faktycznie brakuje mi do szczęścia tego TapTalk'a :P ale przynajmniej nazbierało mi się teraz tyle tych wszystkich zręcznościowo-logicznych gierek, że do końca roku będzie co na kiblu robić :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oddam w dobre ręce klucz do zamkniętej bety "End of Nations"

2XN2-YKZR-HJKD-FFT3-CEPL

https://eon.trionwor...ion-flow.action

PS. Nie widziałem odpowiedniego tematu więc wrzuciłem tutaj.

Edytowane przez M@TI
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Deus Ex: HR + DLC; Hitman Blood Money; Just Cause 2; Quantum Conundrum; Supreme Commander 2; The Last Remnant

To wszystko za 9.99$ na Amazonie. Wymagany Steam.

http://www.amazon.com/dp/B009PNLAAW

Dodatkowo kupon 5$ na "Hitman: Absolution" Pre-order,

EDIT - Oferta dostępna tylko dla mieszkających w USA... Ale da się obejść! Trzeba tylko podać jakiś adres w USA. Może być firmy bądź hotelu. Kartę polską przyjmuje bez problemu. Wszystkie gry aktywują się na Steam (właśnie aktywowałem :)

Można też otrzymać darmową kopię gry "The Ship". Tutaj: http://blazinggriffin.com/sickkids/ Strona jest jednak przeciążona i często się nie ładuje.

Edytowane przez introvert
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zniżka -75% na Assasin's Creed I, II i Brotherhood, i -50% na Revelations. Cały pakiet, plusz 3 dodatki do Revelations, kosztuje ~38 ojro zamiast 109, więc raczej się opłaca.

Edit: Faktycznie zapomniałem napisać,że to na Steamie, sorka.

Edytowane przez mglatki
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zniżka -75% na Assasin's Creed I, II i Brotherhood, i -50% na Revelations. Cały pakiet, plusz 3 dodatki do Revelations, kosztuje ~38 ojro zamiast 109, więc raczej się opłaca.

Wypada napisać, gdzie... Nie każdy się domyśli, że chodzi o steama.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi