introvert Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) Poza tym 6$ dla zachodnich nacji to jak 6PLN dla nas, a to już nie jest (dla nich) dużo. "Pid" za tyle ile zapłacisz. Powyżej 1 dolca klucz na steam i gog. Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez introvert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kartnik Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 na muve.pl ruszyło wiosnobranie dziś np. Borderlands 2 za 27zł 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 O fajna promo, kupilem BL2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ten cały move to jest kolejna platforma którą się instaluje jak Steam? jeszcze z tego nie korzystałem, a promocja super! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Mniej więcej. Ściągasz od nich program "Muve downloader", logujesz się na swoje konto i wyświetla się lista zakupionych gier z możliwością pobrania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Akurat Borderlands 2 to gra steamworks więc dostaniesz klucz do Steam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Dużo gier od muve.pl da się aktywować na Steamie właśnie. Tak mam z Darksiders 2 - mogę pobrać przez program muve, ale kod zadziałał w Steamie i jest ok. Strona muve.pl wali pięćsetką ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ten cały move to jest kolejna platforma którą się instaluje jak Steam? jeszcze z tego nie korzystałem, a promocja super!Jeśli na stronie danej gry w opisie pod DRM masz Steam to dostajesz klucz do aktywacji na steam ;) Posted via Tapatalk @ Evo 3D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4zyl Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Od godziny 14, bezskutecznie poluję na Borderlands 2 i Bioshock 2. Teraz to w ogóle mi muve.pl nie działa, a najdalej gdzie udało mi się dojść, to do koszyka z płatnościami -.- Jak się nie załapie na promocję to będę zły! Liczę na jakieś kuszące oferty w kolejnych dniach, ale również na poprawę działania strony! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Od godziny 14, bezskutecznie poluję na Borderlands 2 i Bioshock 2. Teraz to w ogóle mi muve.pl nie działa, a najdalej gdzie udało mi się dojść, to do koszyka z płatnościami -.- Jak się nie załapie na promocję to będę zły! Liczę na jakieś kuszące oferty w kolejnych dniach, ale również na poprawę działania strony! Ludzie wrzucili ta promo na Steamgifts i Reddit, wiec poszedl maly ddos na muve. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) Ale ceny jakiegokolwiek dodatku do BL2 to i tak skandal, nawet po obniżce. Brakuje wersji GOTY, tak jak było przy części pierwszej - przynajmniej byłoby taniej. Widać trzeba się chyba zadowolić samą podstawką. EDIT: ddos to mało powiedziane. Nie mogę się nawet zalogować. Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez Dammeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Ale ceny jakiegokolwiek dodatku do BL2 to i tak skandal, nawet po obniżce. Brakuje wersji GOTY, tak jak było przy części pierwszej - przynajmniej byłoby taniej. Widać trzeba się chyba zadowolić samą podstawką. EDIT: ddos to mało powiedziane. Nie mogę się nawet zalogować. 3 dodatki w cenie jednego to chyba żaden skandal za 2 godziny nowa oferta, ciekawe co rzucą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) 3 dodatki w cenie jednego to chyba żaden skandal za 2 godziny nowa oferta, ciekawe co rzucą Tu nie chodzi o to, że dostajesz 3 za cenę jednego, ale że w ogóle musisz wybulić taką kasę za marne dodatki, które niewiele nowego wnoszą do rozrywki. Te 50zł to ja bym zapłacił za wszystkie możliwe DLC do tej gry złożone w jeden produkt jako pełnoprawny dodatek. Ale nie ma co narzekać... Natomiast ja sobie chyba poczekam na season pass na steamie -75%. bryndza - nie martw się, mam też to samo, tylko że mnie nie chce się załadować strona kasy. Po prostu pokazuje menu od muve i nic poza tym. Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez Dammeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryndza Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Fuck, nie mogę przejść do koszyka. Mam nadzieję, że przedłużą promo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Dziś nawet o 5.30 były problemy... Szkoda, bo chciałem kupic Civ5 Gods and Kings... Możliwości są dwie: - albo konkurencja im zapycha serwery - albo specjalnie "przykręcili kurek", żeby jak najmniej osób trafiło na promo (bo a nuż ktoś się napali i kupi po promocji...) Nie wierzę żeby aż tylu ludzi kupowało gry albo oni mieli aż tak słabą infrastrukturę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryndza Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Jeżeli do zagrywka konkurencji to przedłużą promo. Jeżeli sztuczne generowanie popytu przez Cenegę to niech się udławią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) Tu nie chodzi o to, że dostajesz 3 za cenę jednego, ale że w ogóle musisz wybulić taką kasę za marne dodatki, które niewiele nowego wnoszą do rozrywki. Te 50zł to ja bym zapłacił za wszystkie możliwe DLC do tej gry złożone w jeden produkt jako pełnoprawny dodatek. Ale nie ma co narzekać... Natomiast ja sobie chyba poczekam na season pass na steamie -75%. Bywały już dobre promo na Season Pass, ja kupiłem kiedyś na GMG za ~10$. Dodatki nie są złe, szczególnie patrząc na niektóre DLC do innych gier - każdy to ładne parę godzin gry (zakładając robienie misji pobocznych, eksplorację). Wersji GOTY może będzie gdy wyjdą już wszystkie dodatki. Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez borsuczy_król Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryndza Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Na fanpage'u piszą że przedłużą promo https://www.facebook.com/muvepl?fref=ts Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 W skrócie - serwery im padły. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floppek Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Ostatnio ciekawe tanie gry widziałem w biedronce :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 W GameStop Orange Box za 21,65zł. W GMG Magicka za 2,48$ i Magicka Collection za 4,99$. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Wiosnobranie na muve anulowane. Promocja zostanie uruchomiona za jakiś czas ponownie (razem z ofertą, która była pierwszego dnia). Mają wrzucić jakieś info na fanpage'u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 w najnowszym cdaction jest shank i gra o tron (steam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Shank można dodać na Steam ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 chyba nie, nie ma klucza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Shank to w jakims bundlu byl przeciez niedawno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) EDIT JUŻ NI MA ;D **************************************************** Są i plusy zawieszenia Wiosny na muve ;> https://cdp.pl/gierm...z-binary-domain Binary Domain za 9,99 zł; Podejrzewam, że za 2h już nie będą mieli - wg. opisu zostało im 10% dostępnych kluczy Steam! Za tę cenę warto ;] Pozdrawiam! Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez Tom Ha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal321 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 jeszcze 2% zostało za te 9,99 zł to sie naprawde opłaca dzięki za info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2013 kupiłem jak zostało 1% i się ściąga... zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 DIRT Showdown na cdp.pl za 16.99 https://cdp.pl/gry/dirt-showdown?ref=13e7d4ec1d4ee56ea6fd296a897c81ae Oferta do Soboty do godziny 12:00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...