kaijitsu Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Assasiny http://sklep.gry-online.pl/Lista.aspx?kat=341 Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 wiecie, gdzie się te assasiny aktywuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Podobno po zalogowaniu do tej ich aplikacji dostaje się klucz do steam albo tego czegoś od ubi. Kupiłbym jakby był pewny steam key... <br /><br />Posted via Tapatalk @ Evo 3D <br /><br /> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Jakiś czas temu kupiłem tam Hitmana nowego i Borderlands. Obie gry mam podpięte pod steam. W tym noboxie mam je na wirtualnej półce. Na golu jednak gry są w wersji angielskiej więc chyba nie warto. Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez hot_lopez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Jakiś czas temu kupiłem tam Hitmana nowego i Borderlands. Obie gry mam podpięte pod steam. W tym noboxie mam je na wirtualnej półce. A mógłbyś naswietlic jak to dokładnie działa? Bo nie ma tam niestety żadnej informacji o tym do czego klucz się dostanie ;/ Posted via Tapatalk @ Evo 3D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Po zakupie gry chyba automatycznie tworzy się konto na stronie nobox.pl Wygląda to tak: Po kliknięciu pobierz wyświetla się następna strona i jest tam klucz do wybranej gry. Obie aktywowały mi się na Steam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Chyba się skuszę na tego AC i dam znać jaki kod i gdzie się wpisuje, ale mam do was dwa pytania. Czy jeżeli będzie to wersja steam to da się ją spolszczyć? W sieci jest jakiś wpis do rejestru, który niby działa. Druga rzecz. Czy spolszczenie w ten sposób jest legalne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Jak wpis do rejestru to legalnie, jak by trzeba było ściągać jakieś pliki spolszczajace to już niestety nie. Ale z tego co się orientuję to wszystkie asasyny od 2 w górę były w Polskiej wersji standardowo (wykrywa język systemu i taki ustawia automatycznie). Oczywiście wersja kinowa tak więc tylko napisy ;) <br /><br />Posted via Tapatalk @ Evo 3D <br /><br /> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) Nawet na Steam ACIII jest w wersji PL więc może i z tą nie będzie problemu. Jak się już zainstaluje to napiszę czy warto bawić się w tą promocję czy nie bardzo. Edit. Gra po ściągnięciu i instalacji podpięła się pod konto uplay. Wersja polska. Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez hot_lopez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Loadout Closed Beta Key Giveaway Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryndza Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Na Steamie gdy Rockstara na promo:http://store.steampowered.com/sale/rockstarpublisherweekend_lanoire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opłaca się brać L.A. Noire w bundlu z DLC? czy to jakieś niepotrzebne dodatki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opłaca się brać L.A. Noire w bundlu z DLC? czy to jakieś niepotrzebne dodatki? Na to pytanie, nie odpowiem, bo nie grałem Ale gra jest o połowe taniej na amazonie. http://www.amazon.com/gp/product/B008FPV7R2?tag=lowgie-20 http://www.amazon.com/gp/product/B008FPV754?tag=lowgie-20 Na steamie, ostatnio w zasadzie nie warto kupować, nawet w wyprzedażach. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 A jak to w końcu jest z legalnością gier z amazona? Wiem, że są legalne, ale czy czasem nie trzeba obejść jakiejś blokady regionalnej? Mam już kilka gier na steam i wolałbym konta nie stracić. Co do L.A. N. To całkiem zacna gierka, ale polecam znaleźć sposób na przestawienie zablokowanych klatek z 30 na 60 (gdzieś widziałem opis jak to zrobić, ale nie bardzo teraz pamiętam gdzie). Przyjemniej się wtedy gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 A jak to w końcu jest z legalnością gier z amazona? Wiem, że są legalne, ale czy czasem nie trzeba obejść jakiejś blokady regionalnej? Mam już kilka gier na steam i wolałbym konta nie stracić. Co do L.A. N. To całkiem zacna gierka, ale polecam znaleźć sposób na przestawienie zablokowanych klatek z 30 na 60 (gdzieś widziałem opis jak to zrobić, ale nie bardzo teraz pamiętam gdzie). Przyjemniej się wtedy gra. A dlaczego miałyby być nielegalne? Jeśli jest blokada regionalna to po prostu na europejskim koncie nie dadzą się aktywować. A czy taka blokada jest, czy nie najczęściej można wyczytać w opisie gry, ewentualnie zadać pytanie do supportu - sprawdzałem kilka razy - pracowici Hindusi odpisują w max. 15 minut ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 (edytowane) Metal Slugi na Androida. 5,25 PLN sztuka: https://play.google.com/store/apps/developer?id=SNK+PLAYMORE Edytowane 2 Maja 2013 przez introvert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2013 Po miesiącach oczekiwań w końcu ujrzy światło dzienne pierwszy Carmageddon na Androida. Premiera 10 maja i tego dnia przez 24h będzie można pobrać pełną wersję gry za free!! 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2013 Promocja w sklepie Square-Enix. Dużo gier za 2,5$, 5$ i 7,5$ (w tej cenie nowy Hitman i Sleeping Dogs). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2013 (edytowane) Szósta edycja the free bundle. Wszystkie poprzednie dostępne na stronie. Edytowane 5 Maja 2013 przez introvert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 Nikt tutaj o tym nie pisał, a od 30 kwietnia jest już ogólnie dostępna open beta Neverwinter Klienta ściągamy stąd - tam też należy założyć konto - i można ciorać do upadłego! Gra jest darmowa, opiera się o mikropłatności, ale na luzie i na pełnej ..... frajdzie xD da się w nią grać i co tu dużo mówić, wciąga na maxa ;>http://nw.perfectworld.com/download Temat na forum już jest, ale pisać tam nie mogłem, bo akurat ostatni post jest mój ;>http://forum.purepc.pl/topic/327699-neverwinter/ Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 Mój boski eduroam niestety nie pozwala dołączyć do tej gierki a szkoda, bo się na nią napaliłem zdeczka:p chyba ze wezme jakiegos pre-paida:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 Mój boski eduroam niestety nie pozwala dołączyć do tej gierki a szkoda, bo się na nią napaliłem zdeczka:p chyba ze wezme jakiegos pre-paida:P Jeśli nie chcesz skończyć jako nołlajf, to lepiej zrezygnuj xD Gdyby nie natłok obowiązków i trzy baby nad głową, to bym popadł w kolejny nałóg xD Na razie jakieś 30h gry za mną i się nie znudziłem a niektóre questy naprawdę zacieszne ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 (edytowane) A ja wczoraj zacząłem grać w TERA Online chyba 5 dni ściągałem tego klienta... Na razie całkiem spoko, chociaż trochę to wszystko za "bajkowe" i można grać na padzie od Xboxa Grał ktoś w to dłużej i może coś o tej grze powiedzieć? hehe to się nagrałem, dobiłem do lvl 9 i nie mogłem już więcej tego zdzierżyć... chyba muszę jeszcze raz sprawdzić Neverwinter Edytowane 9 Maja 2013 przez twistet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 The Humble Double Fine Bundle https://www.humblebundle.com/ Za 8 "dorarów" dostajemy steamowy Brutal Legend plus jeden steamowy klucz na pack z trzema grami - Psychonauts, Stacking i Costume Quest. O ew. bonusach na razie nic nie wiadomo ;> 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Po miesiącach oczekiwań w końcu ujrzy światło dzienne pierwszy Carmageddon na Androida. Premiera 10 maja i tego dnia przez 24h będzie można pobrać pełną wersję gry za free!! juz sie pojawil: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stainlessgames.carmageddonpromo&feature=search_result tylko mam problem, mam malo miejsca w telefonie. mam partycije ext2 i tam jest sporo miejsca, ale przy kazdej instalacji sprzet sie upiera, zeby pobierac najpierw do pamieci wewnetrznej a dopiero potem przenosci to na ext2. czy da sie to jakos obejsc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 U mnie na HTC Desire mam link2sd i ustawione zeby systemowy app2sd przerzucal najpierw na karte a potem link2sd na ext2 i poszlo bez problemu :P tyle ze grac sie nie da bo sprzet sobie nie radzi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2013 U mnie na HTC Desire mam link2sd i ustawione zeby systemowy app2sd przerzucal najpierw na karte a potem link2sd na ext2 i poszlo bez problemu tyle ze grac sie nie da bo sprzet sobie nie radzi u siebie w link2sd mam zaznaczone "automatyczne przenoszenie" na tak, "lokalizacja instalowania" na auto jak i na pamiec zewnetrzna nie zmieniaja, chyba ze jeszcze cos inaczej mam ustawic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2013 Gra waży 110 MB, jakoś strasznie wam tej pamięci nie nadszarpnie... a zabawa jest mega :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2013 jakby mój Acer miał wystarczająco dużo miejsca to nie byłby to problem, ale całkowita pamięć to 180 mb i nawet stając na głowie nie zrobię tam 100mb wolnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2013 Z takimi parametrami i tak raczej nie pograsz. ;> Z ciekawostek to u kumpla na sgs1@1,2ghz z cyjanem działa mega płynnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...