Dammeron Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 są gdzieś taniej wieśki 1/2 ? http://store.steampowered.com/app/20920/ ew. jakieś wersje bez DRM/steam ... Były na gogu przy letniej wyprzedaży, widać to ominąłeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 (edytowane) no cóż .. to se wiesiek jeszcze na mnie poczeka nie bardzo uśmiecha mi się instalacja steam ;p a na wersje z goga się nie wyrobiłem - brak środków na karcie :> Edytowane 14 Lipca 2013 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 Gdzie obecnie można najtaniej dorwać nowy dodatek do Civ5 w wersji Steam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 Narazie najtaniej widzialem na allegro ~55 zl. btw Civ V z tego co sie orientuje jest tylko w wersji steam, takze innej raczej nie kupisz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 Pro Evolution Soccer 2013 / 10,19 EUR na Steam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 (edytowane) no cóż .. to se wiesiek jeszcze na mnie poczeka nie bardzo uśmiecha mi się instalacja steam ;p a na wersje z goga się nie wyrobiłem - brak środków na karcie Możesz zrobić kopię zapasową dowolnej wersji Wieśka na gog'u. Na stronie Witcher Backup wpisujesz klucz steam i dostajesz kopię gry na swoim koncie gog. Przetestowałem i działa. Edytowane 15 Lipca 2013 przez introvert 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 (edytowane) Ruszył ogólnopolski giermasz cdp. Można parę pudełek dostać za grosze jak się groszy uzbiera z 50 pln to się dostaje jeszcze gratisy.http://giermasz.cdp.pl/ Edytowane 15 Lipca 2013 przez Ancient Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 (edytowane) Możesz zrobić kopię zapasową dowolnej wersji Wieśka na gog'u. Na stronie Witcher Backup wpisujesz klucz steam i dostajesz kopię gry na swoim koncie gog. Przetestowałem i działa. znowu napisane nie w czas ^^ echh Edytowane 15 Lipca 2013 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 Narazie najtaniej widzialem na allegro ~55 zl. btw Civ V z tego co sie orientuje jest tylko w wersji steam, takze innej raczej nie kupisz Dzięki za info. Kupował ktoś coś w ten sposób? Nie ma obaw o pożegnanie się z kontem Steam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 pierwszy dodatek do civki bralem z allegro z miesiac po premierze za 1/4 ceny i poki co dziala ;) co innego gifty - na tym sie mozna przejechac... Anyway ja ten add'on bojkotuje :D imho oszaleli z cena... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2013 Ja czekam na jakąś dobrą promocję - zagrałem w demo i nie zmienia aż tyle, żeby pędzić do sklepu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryndza Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2013 Zmienia, zmienia, tylko w późniejszym etapie gry. Kongres Światowy jest miód malina, większa stabilność komputerowych cywilizacji (szczególnie jeśli z nimi handlujemy), fajnie rozwiązana turystyka (tworzenie wielkich dzieł, można się doedukować:) ) i wiele drobnych poprawek czynią grę znacznie przyjemniejszą. Osobiście polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 http://biedronka.pl/rozrywka/gry/ Gorące tytuły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio-Jedi Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 Skyrim 8 dych ponad 1/5 roku po premierze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotgar Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 I to dlatego że legendary edition zastąpiła starą cenę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 Na nuuvem trwa LETNIA PROMOCJA M.in. NBA2K13 za około 15 PLN, Duke Nukem Forever za 12 pln. Wszystko jako klucze STEAM. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 Kupował ktoś coś tam? Ja nie mogę kupić bo muszę mieć jakiś kod CPF. Ma ktoś może ten kod? Paranoja nie chce kupić dragów tylko grę... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 Wychodzi na to, że w Europie działają tylko płatności PayPal. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 http://sklep.muve.pl/anno-60-taniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 @upNie ma to jak podzielić jedną ofertę na 3 i krzyczeć, że jest taniej.http://sklep.muve.pl/pc/strategia/anno-2070-complete-edition-pc-pl/7185#opis-szczegolowy 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 To co Ty podałeś, to są same dodatki i kosztują 49,90zł A w wersji promocyjnej digital te dodatki wychodzą 39,98zł Czyli jednak jakieś 10zł taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 Nie, Trzeba rozróżniać Complete Packa i Complete Edition to co ja podałem to jest edycja kompletna, czyli wszystkie 3 pozycje z owej "promocji" które razem kosztują 62 zł, tutaj to samo w pudełku i taniej. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 No to w takiej sytuacji chyba się skuszę. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 Na GMG trwa Indie Weekend - całkiem fajne ceny na niektóre rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2013 Na EA Origin wyprzedaż "klasyczne gry poniżej 20 zł": http://store2.origin.com/store/eaemea/pl_PL/html/pbPage.floor_price_2013_pl_PL/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2013 Chętny ktoś może na Payday: The heist? Zostały mi 2 sztuki, kupiłem w nocy dla znajomych którzy się postanowili rozmyślić ;/ Gry w formie steam gift. Oddam za 21 zł / sztuka (gra w przecenie w nocy była za 5,49 euro). Posted via Tapatalk @ SGS III Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2013 http://getloadedgo.com/4 gry do wyboru za 6 € Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirekk Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 A co myślicie o aktualnym indiebundle? Warto brać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2013 Jak się zamówi preordera Rayman Legends w Ubi sklepie to Origins dorzucają za darmo, w sumie wychodzi 100zł za obie. Chyba nienajgorszy deal, ja się skusiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 Nowy Humble Bundle http://www.humblebundle.com/ Saints Row: The Third Saints Row 2 Risen 2: Dark Waters Sacred 2: Gold Edition Więcej niż średnia ( 4,39$) Dead Island: Game of the Year Edition Saints Row: The Third - The Full Package, which includes a bunch of DLC. Powyżej 25$ Dead Island Riptide Jedyne co mnie by intereresowało to Dead Island :GOTY ale to chyba można wyrwać taniej, co ? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...