Skocz do zawartości
.Melon

Darmowe / Tanie Gry - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

no cóż .. to se wiesiek jeszcze na mnie poczeka Dołączona grafika nie bardzo uśmiecha mi się instalacja steam ;p

a na wersje z goga się nie wyrobiłem - brak środków na karcie Dołączona grafika

Możesz zrobić kopię zapasową dowolnej wersji Wieśka na gog'u. Na stronie Witcher Backup wpisujesz klucz steam i dostajesz kopię gry na swoim koncie gog. Przetestowałem i działa.

Edytowane przez introvert
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz zrobić kopię zapasową dowolnej wersji Wieśka na gog'u. Na stronie Witcher Backup wpisujesz klucz steam i dostajesz kopię gry na swoim koncie gog. Przetestowałem i działa.

znowu napisane nie w czas ^^ echh

Edytowane przez Chemik16

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Narazie najtaniej widzialem na allegro ~55 zl.

btw Civ V z tego co sie orientuje jest tylko w wersji steam, takze innej raczej nie kupisz Dołączona grafika

Dzięki za info. Kupował ktoś coś w ten sposób? Nie ma obaw o pożegnanie się z kontem Steam?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pierwszy dodatek do civki bralem z allegro z miesiac po premierze za 1/4 ceny i poki co dziala ;) co innego gifty - na tym sie mozna przejechac...

Anyway ja ten add'on bojkotuje :D imho oszaleli z cena...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmienia, zmienia, tylko w późniejszym etapie gry. Kongres Światowy jest miód malina, większa stabilność komputerowych cywilizacji (szczególnie jeśli z nimi handlujemy), fajnie rozwiązana turystyka (tworzenie wielkich dzieł, można się doedukować:) ) i wiele drobnych poprawek czynią grę znacznie przyjemniejszą. Osobiście polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, Trzeba rozróżniać Complete Packa i Complete Edition to co ja podałem to jest edycja kompletna, czyli wszystkie 3 pozycje z owej "promocji" które razem kosztują 62 zł, tutaj to samo w pudełku i taniej.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chętny ktoś może na Payday: The heist? Zostały mi 2 sztuki, kupiłem w nocy dla znajomych którzy się postanowili rozmyślić ;/ Gry w formie steam gift.

Oddam za 21 zł / sztuka (gra w przecenie w nocy była za 5,49 euro).

Posted via Tapatalk @ SGS III

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy Humble Bundle

http://www.humblebundle.com/

• Saints Row: The Third
  • Saints Row 2
  • Risen 2: Dark Waters
  • Sacred 2: Gold Edition

Więcej niż średnia ( 4,39$)

• Dead Island: Game of the Year Edition
  • Saints Row: The Third - The Full Package, which includes a bunch of DLC.

Powyżej 25$ Dead Island Riptide

Jedyne co mnie by intereresowało to Dead Island :GOTY ale to chyba można wyrwać taniej, co ?

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi