borsuczy_król Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 W dzisiejszym CD-Action jest Dead Island (ale chyba nie GOTY). I kod próbny Playstation Plus na 30 dni, ale nie można za jego pomocą przedłużyć ważności, tylko dla nowych subskrybentów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 (edytowane) Humble Bundle w tym momencie wynosi ponad złotówkę taniej niż CDA, a ma więcej "pełniaków". Edytowane 30 Lipca 2013 przez introvert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 Ale cda świetnie nadaje się do toalety! A nie, papier kredowy jednak jest za śliski.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 CDA nadaje się świetnie do robienia PCB metodą termotransferu ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Na HB sie scwanili i juz nie daja kodow oddzielnie tylko calymi zestawami. Myslalem ze odsprzedam kopie SR3 bo juz mialem, ale nie... :C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Dobrze wiedzieć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) W Humble Weekly Sale nadal osobne klucze Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Jestem lekko wkurzony bo 2tyg. temu kupilem season pass do SR3 za 20zl ( i tak w promocji) a tutaj za 15 mam full package i kilka gierek jeszcze... Szkoda tylko ze wczesniejszego SR3 z bundle'a nie mozna zgiftowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanky Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 3 nowe gry zostały dodane do bieżącego Humble Bundle - Risen 1, Metro 2033, Sacred Citadel https://www.humblebundle.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Proponuje często sprawdzać aukcje na Allegro, często są tam bardzo dobre okazje, np dzisiaj zakupiłem klucz Grid'a 2 za 35 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Kupiłeś Grida2? Masochista.. :P 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Proponuje często sprawdzać aukcje na Allegro, często są tam bardzo dobre okazje, np dzisiaj zakupiłem klucz Grid'a 2 za 35 zł A ja radzę uważać... Jest tam mnóstwo cwaniaków, żeby nie powiedzieć złodziei. W zeszłym roku kupiłem steamowy far cry 3, a po jakichś 5-6 miesiącach zablokowano grę - "problemy z płatnością". A po takim czasie wydawałoby się, że już wszystko powinno być ok. Wysyłane z mojego Nexus 4 za pomocą Tapatalk 2 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) dokładnie to samo miałem z borderlands2, s[ciach!]ysyny się wycwanili i robią chargeback po 95 dniach, a najpóźniej miesiąc później gra ci znika z konta... [ciach!] się zasłaniał, że reklamacji nie uznaje po 4 miesiącach od zakupu, na szczęście nie kasuję maili: Gratulacje! Kupiłeś przez Kup Teraz Nazwa BORDERLANDS 2 PC KLUCZ STEAM AUTOMAT (numer 2645691247) Cena Kup Teraz 99,80 zł za sztukę Liczba kupionych sztuk 1 Kwota za kupione przedmioty 99,80 zł Koszt przesyłki pokrywa Sprzedający Opcje dostawy Przesyłka elektroniczna (e-mail): 0,00 zł Formy płatności , PayU. Zapłać teraz lub przy odbiorze – wypełnij formularz i poinformuj Sprzedającego o sposobie zapłaty i dostawy. Płać wygodniej za zakupy. Allegro poleca PayU. Dane Sprzedającego GoldServisPL (1422):Mateusz G***26 Marca ***44-300 Wodzisław Śląski6*27809*9Polskagoldservispl@o2.pl co ciekawe, konto zawieszone, ja debil wystawiłem komentarz po tygodniu... jutro korzystając z dnia wolnego przejdę się na komendę i złożę zawiadomienie, oni lubią łatwe sprawy Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez grzechuk 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) a tobie sie oberwie ja podawanie jego nr tel ^^ Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 zapomniałem, poprawione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Od kiedy za podawanie numeru telefonu są jakieś problemy? Bez przesady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 https://www.humblebundle.com/?originbundle BF3 za mniej ni 5$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) Własnie zobaczyłem na FB nowego bundla i mi szczena opadła *karty kredytowe w dłoń* lol google wallet przestał działać :P chyba maja wzięcie Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez twistet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Nowy HumbleBundle: Dead Space™Burnout™ Paradise: The Ultimate BoxCrysis® 2 Maximum EditionMirror's EdgeDead Space™ 3Medal of Honor™Pay more than the average of$4.73 to unlock!Battlefield 3™The Sims™ 3+ Starter Pack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Chociaż połowę tytułów już mam, to za 5$ normalnie masakra :) Ciekawe kiedy będą dokładać klucze do burgerów w MacDonaldzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 A potem Cię koledzy wyśmieją, bo masz simsy 3 na swoim koncie. :P Jak ktoś ma małe dziecko to jeszcze się z tego wykpi. :) Swoją drogą ciekawe - dali Dead Space 1 i 3, a co z dwójką? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Jest szansa, że dodadzą ją extra za jakiś czas, przeważnie jakieś gdy dochodzą do bundla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) Oby, bo chętnie zaopatrzyłbym się w dwójkę. --- Mają rozmach ... Total payments:$1,042,408.85Number of purchases:229,623 Ile ten bundle jest aktywny? 4h ? Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Kupowalem 20 min wczesniej i bylo $800tys.. niezle :| PS. Czy tylko mi origin wysiadl? nie moge dodac gry bo kreci i kreci i kreci.. :P chyba sie nie spodziewali takiego zainteresowania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 U każdego kręci. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Chyba coś im się zapchało, bo odrzuca karty ^^ sprawdzalismy z kumplem na 2 z różnych banków i nic :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) Zniknęła opcja płacenia paypalem czy mi się wydaję? Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2013 (edytowane) Generalnie kupno każdą płatnością jest ograniczona do 3 razy (prócz bitcoina, nim można kupować non stop) oraz odgórnie 3x na IP (Ci co mają zmienne IP muszą go po prostu zmienić). Klucze już latają po 2zł/szt na allegro, lub bundle po 8zł/17zł mały duży, więc jak kogoś interesują pojedyncze tytuły to łatwiej na allegro Edytowane 15 Sierpnia 2013 przez Popiół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:::SiekieR:::.. Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Generalnie kupno każdą płatnością jest ograniczona do 3 razy (prócz bitcoina, nim można kupować non stop) oraz odgórnie 3x na IP (Ci co mają zmienne IP muszą go po prostu zmienić). Klucze już latają po 2zł/szt na allegro, lub bundle po 8zł/17zł mały duży, więc jak kogoś interesują pojedyncze tytuły to łatwiej na allegro Do kazdej gry jest dostepny ooddzielny klucz?? Wysłane z mojego ZP810 za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2013 (edytowane) Generalnie kupno każdą płatnością jest ograniczona do 3 razy (prócz bitcoina, nim można kupować non stop) oraz odgórnie 3x na IP (Ci co mają zmienne IP muszą go po prostu zmienić). Klucze już latają po 2zł/szt na allegro, lub bundle po 8zł/17zł mały duży, więc jak kogoś interesują pojedyncze tytuły to łatwiej na allegro Nie o to chodzi, w momencie kiedy pisałem nie było w ogóle możliwości płacenia paypalem. Ale godzinę później już wszystko wróciło do normy. Do kazdej gry jest dostepny ooddzielny klucz?? Wysłane z mojego ZP810 za pomocą Tapatalk 4 Tak, do każdej gry masz oddzielnie klucze. Po prostu masarka te HB Edytowane 15 Sierpnia 2013 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...