marcinq123 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) Dostaniesz te gry oczywiście :)Hmmm spóźniony refleks... Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez marcinq123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) @Dammeron, nie pochwalili sie na Twitterze (albo mi umknelo)... Dobrze wiedziec, dzieki @DziubekR1, powinienes tez dostac info od Humble Bundle na maila o nowych grach w zestawie. Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 A "nieużyte" gifty zakupione przed też będą miały dodatkowe gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Raczej tak, bo taka osoba dostaje też linka do gier. Właśnie przyszedł mail z info o dodaniu bunusa. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) ech ten bundle to miazga mogliby trzymać dalej podobny poziom - uzupełniłoby się troche kolekcje ps: i znowu wiesiek, http://store.steampowered.com/app/20920/ origin walczy, ale gog ma lepszą walute ^^ http://www.gog.com/promo/witcher_franchise_promo_220813 nie wiem czy go wreszcie przygarnac czy czekać aż dodadzą klucze do chipsów ;p Edytowane 23 Sierpnia 2013 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Jeżeli kupiłeś ten zestaw za powyżej 4$ (czy jakoś tak) to owszem, możesz te gry odzyskać logując się do humble bundle tam masz kody w historii operacji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XarduneK Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Ten wiedźmin z gog.com to na steam w języku polskim? Bo ciekawa oferta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Ten wiedźmin z gog.com to na steam w języku polskim? Bo ciekawa oferta. Ten z gog.com jest raczej "niesteamowy" :) DRM free chyba ;] A na Steamie też jest promo Wieśka i jest tylko parę złotych droższy - wersja PL oczywiście jest dostępna ;] Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) ofc, nie wiem też czy ze steam nadal można przenieść wieśki na gog - wtedy jak ktoś chce to będzie miał grę i tu i tu tylko po co komu na steam ;p rankingi ? obie wersje są PL Dobra, GOGowy wiesiek1/2 kupiony w sumie poszło nim się zdążyłem zdecydować myślałem że będzie jakieś potwierdzenie - a tu po wpisaniu nr karty od razu dziekujemy za zakup Sync sobie wyliczył 23.85zł ps: da się http://www.gog.com/witcher/backup Edytowane 24 Sierpnia 2013 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XarduneK Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Ehh mam dylemat czy wiedźmina kupić na gog.com za 5$ czy na steam za 5€, na steamie wygodniej bo wszystko w jednym miejscu... lecz drożej. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2013 I na gogu, i na steamie masz wersje polskie i w kilku innych językach - sam decydujesz, jaką zainstalujesz. I jeśli chodzi o to, która lepsza, to wg. mnie ta z goga. Ze swojego steama nie odpalisz gier (nawet różnych) na dwóch osobnych kompach naraz (np dla siebie i kolegi/dziewczyny/dziecka), a instalkę od konkurencji używasz, jak chcesz. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2013 (edytowane) ze steam i tak można skopiować na GOG - więc jak ktoś tak bardzo lubi steam'a to może dopłacić. https://cdp.pl/gry/wiedzmin?ref=334490a2ae0ed83262dbbf4aa55a92ac https://cdp.pl/gry/wiedzmin-2-zabojcy-krolow?qrtc_slt=slt_product&qrtc_tpl=product_no_filter&qrtc_typ=prd&qrtc_prd=19&qrtc_pos=1 teraz sie kurna obudzili ... jak już ludzie kupili na steam/gog, mogli odczekać ze 2 tygodnie a nie wszyscy na raz. Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XarduneK Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Może kogoś zainteresuje premium do BFa 3, po tym jak podstawke szło tanio dostać. Poniżej 50zł: Premium Jest też promocja na Crysis 3 Edycja Specjalna - jedynie 22,16zł EDIT: Na amazonie nieznacznie taniej premium (jakieś 48,26zł przy kursie 3,22). Może ktoś znajdzie coś dla siebie cała promocja na amazonie Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez XarduneK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Nowe HB Weeklyhttps://www.humblebundle.com/weeklyRóżnorakie gry od ParadoxMagicka i Crusader Kings 2 powyżej 5,80$(w tym bundlu średnia nie ulega zmianie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 mmm eu3 za dolca można brać o reszcie tytułów pierwsze słyszę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XarduneK Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) Heroes of Might and Magic V - 13,99zł Weekend z grami za 5 zł! Szkoda że tutaj brakuje Two Worlds 2 (chętnie bym przygarnoł). Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez XarduneK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Zeno Clash za darmo, plus kod zniżkowy na drugą część: https://na.alienwarearena.com/deal/33-off-zeno-clash-2-and-free-copy-of-the-original-zeno-clash Wystarczy się zarejestrować, chociaż na tą chwilę to trochę ekstremalne zadanie ;) Kod na steam oczywiście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2013 https://cdp.pl/gry/alice-madness-returns?ref=334490a2ae0ed83262dbbf4aa55a92ac alicja za dyszkę, szkoda że na Origin ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2013 Nowe humble: -trine 2 -mark of the ninja -eets munchies -brutal legend -FTL: faster than light -FEZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2013 No właśnie miałem napisać o nim. :D No mega, wszyscy się jarali faktem, że Brutal Legend w dobrej cenie jest (tam ok. 20zł chyba) niedawno, a teraz jest za dolara. :D Mimo że Kocham ten tytuł, i mam go na PS3 i Xboxa, to kupuję i za te grosze. Dla samego Soundtracku warto, nawet bardzo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2013 Ja tez ostatnio jakoś się nakręciłem na Brutal Legends, ale jeszcze w to nie grałem. Wczoraj mail od Humble i proszę jest gierka w super cenie :D 5$ dobrze wydane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2013 Pay $1 or more and get Steam keys for Serious Sam HD: The First Encounter,Serious Sam HD: The Second Encounter, Shadow Warrior Classic Redux, and Duke Nukem 3D: Megaton Edition. Pay $6 or more and you’ll also getHard Reset Extended Edition and System Shock 2!Co raz bardziej trafiają w me gusta ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OtwarteOkno Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 Dla mnie tylko Hard Reset i System Shock jest ciekawy tutaj :P. Poczekam aż średnia zejdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 Średnia raczej nie zejdzie, jak już to podskoczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2013 (edytowane) Ta średnia na humblebundle na samym początku jest ustalona (kwota minimalna), a potem co najwyżej rośnie. Dla przykładu aktualny humblebundle miał na start minimalną 3,5$, a aktualny weekly humblebundle miał startową 6$. Zresztą widać to w statystykach - weekly ma średnią 3,89$ ;PTapatalk 4 @ SGS 3 Edytowane 14 Września 2013 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2013 Two World 2 GOTY za 9.99 zl w cdp.pl pod groznie brzmiacym tytułem "Zawal Sesje" https://cdp.pl/t/kategoria/zawal-sesje?utm_source=mailing&utm_medium=newsletter&utm_content=promocja&utm_campaign=zawal-sesje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 Bundle od Square :)Tomb Raider, Sleeping Dogs i ostatni Hitman za jedyne 14 dorarów ;> Zdaje się, że oferta ważna do 19.09 (nie wiem do której godziny)http://www.amazon.com/Tomb-Sleeping-Hitman-Pack-Online/dp/B00F3EFMKQ/ref=sr_1_cc_1?s=aps&ie=UTF8&qid=1379411537&sr=1-1-catcorr&keywords=The+Tomb+of+the+Sleeping+Hitman+Pack+[Online+Game+Code]Zestaw jak najbardziej wart tej kasy ;> 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 (edytowane) SP już mam ale nawet za Hitmana i TR to i tak jak za darmo WOW! Czy każdy klucz jest osobno? Edytowane 17 Września 2013 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OtwarteOkno Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 Szczerze - zarówno TR jak i Hitman z każdą kolejną promocją tracą na wartości. Wg mnie w ciągu dwóch najbliższych miesięcy będziemy mieli to samo w Humblu. Ja się wstrzymuję ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 Spoko 3 miechy i będzie świąteczna wyprzedaż na Steam'ie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...