OtwarteOkno Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 A już za 10 miesięcy następny Summer Sale! 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 Currently unavailable We don't know when or if this item will be available again. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 Kupował ktoś z Was może obecne weekly IndieGala we wersji rozszerzonej o gry z serii Król Artur? Interesuje mnie czy w przypadku pierwszej części Króla Artura na DLC jest osobny kod? Bo samą grę już mam, więc mógłbym ją komuś oddać, po co mam mieć dwie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 King Artur, jedynka jak i dwojka z dodatkami to jeden klucz na steam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 Nowe humble weekly ! "Pay $1 or more and get Steam keys for X: Beyond the Frontier, X-Tension, X2: The Threat, and X3: Reunion (plus the X3: Reunion Bonus Package). Pay $6 or more to get X3: Terran Conflict, X3: Albion Prelude plus its soundtrack, and all the bonus material from the X: Superbox! All games are available on Steam for Windows, with select games also available on Steam for Mac and Linux. As a special bonus, all purchases will also come with the soundtrack to the latest game set in the X Universe, X Rebirth!" 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2013 Weekendowa promocja na GMG - http://blog.playfire.com/2013/09/who-likes-vouchers-we-like-vouchers.html Nowe Humble Weekly Sale - https://www.humblebundle.com/weekly - Tropico 3 - Steam Special Edition - Sine Mora - SkyDrift - Anna - Extended Edition + Soundtrack Powyzej $6 dodatkowo: - Tropico 4 - Steam Special Edition - Jagged Alliance: Back in Action 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2013 Modern Combat 4 na Androida jest obecnie po 99 centów czyli niecałe 3,2 złotego. Obniżka z ponad 20. Wysłane z Memo Pad HD 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kacper3355 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2013 Zależy co kto lubi, ja polecam obie części Wiedźmina :) Pierwszą część można wyrwać za 20zł +/-, a drugą za ok. 40zł Historia serii Wiedźmin - http://www.dziennikgracza.pl/2013/09/historia-serii-wiedzmin.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) biorąc po uwagę że w ciągu wakacji było z 6x promocji w których za ~20zł (~6+~14) mieliśmy wieśka 1+2 - raczej nie warto tego teraz kupować ^^ ps: bardzo biedna ta "Historia" Edytowane 1 Października 2013 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2013 Nowe humble weekly: supreme commander + exp. guild 2 red faction armageddon neighbours from hell nowy painkiller arcania spellforce 2 darksiders II Chyba nic nie pominąłem. ;> https://www.humblebundle.com/weekly Kupiłem zestaw za 1$ i wszystko jest w postaci jednego klucza steam jakby kogoś interesowała ta kwestia. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2013 Weekendowe promocje na Steamie: - 2K Publisher Weekend - Final Fantasy VII (-50% - 5,49€) - Baldur's Gate (-75% - 3,50€) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Nowe humble weekly: [*]supreme commander + exp. [*]guild 2 [*]red faction armageddon [*]neighbours from hell [*]nowy painkiller [*]arcania [*]spellforce 2 [*]darksiders II Chyba nic nie pominąłem. ;> https://www.humblebundle.com/weekly Kupiłem zestaw za 1$ i wszystko jest w postaci jednego klucza steam jakby kogoś interesowała ta kwestia. Tylko dlatego kupiłem całą paczkę [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Ja tą grę miałem z humbla THQ. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 (edytowane) http://blog.playfire.com/2013/10/free-game-for-voting-in-golden-joysticks.html Po zagłosowaniu na Golden Joystick Awards otrzymujemy darmową grę - Miafia II lub Civilization V [obie steam] Jak to zwykle w takich akcjach serwer aktualnie jest przeciążony, więc trzeba czekać ... Edytowane 9 Października 2013 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Tylko dlatego kupiłem całą paczkę [; A to czasem nie jakies dlc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 @upup grr wylaczyli serwis przy ostatnim pytaniu ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Trzeba zrobić dwa konta, jedno na greenmangaming.com a drugie na computerandvideogames.com ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Wygląda na to, że tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 A to czasem nie jakies dlc? To dostajesz po przejściu na hard Tapa z 3D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Wygląda na to, że tak. Dostał ktoś te kody ? Ja wypełniłem tą ankietę, później się trzeba zalogować na kolejne konto, przychodzi e-mail potwierdzający i info, że jeszcze nie głosowałem, jakieś zryte. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Masz w regulaminie, że trzeba odczekać 24h na walidację głosów. Ja dostałem przed chwilą klucz na skrzynce, był w spamie.Cywilizacja 5 za free - od jakiegoś czasu polowałem na nią w jakiejś promo a tutaj taka miła niespodzianka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Na gog'u przy zakupie DOWOLNEJ gry wiedźmin pierwszy za darmo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 taa mówiłem że wiedzmina to niedługo do chipsów dodadzą :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Aktualniek to wszystko sie im sypnelo i nie poglosuje sie narazie. Nowe Humble Bundle a w nim: Just $1 is required to get Steam keys for Cities XL Platinum, Blood Bowl: Legendary Edition, Divinity II: Developer’s Cut, R.A.W. Realms of Ancient War, Confrontation and Game of Thrones. If you pay $6 or more, you’ll also receive Wargame: European Escalation and The Testament of Sherlock Holmes! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Warto dodać - na HB dostajemy jeden klucz do wszystkich gier. Sherlocka i Wargame nie brałem, ale prawdopodobnie też będzie to jeden klucz dla dwóch tytułów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Kurde, sporo się gier powtarza ostatni w tych humblach. ;> Ale dla samych cities xl się opłaca wziąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Fajne są średnie wpłat na tym weekly bundle'u - z reguły wynosiły 2-3$ powyżej tej granicy bonusowej, obecnie ledwo minęły jej połowę - widać te dodatkowe gry raczej są mało kuszące. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Kurde, sporo się gier powtarza ostatni w tych humblach. ;> Ale dla samych cities xl się opłaca wziąć. Dokładnie, tylko dla tego tytułu się zdecydowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Fajne są średnie wpłat na tym weekly bundle'u - z reguły wynosiły 2-3$ powyżej tej granicy bonusowej, obecnie ledwo minęły jej połowę - widać te dodatkowe gry raczej są mało kuszące. :)To też może wynikać z tego, że weekly bundle mają ustawioną średnią cenę za bonusowe gry minimum 6$. W normalnym bundlu to minimum to z reguły około 4$ na start i potem leci do góry nieznacznie (origin bundle wbił w okolice 5$). Tapatalk 4 @ SGS 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Ale średnie i tak były na poziomie 8-11$. Tutaj ledwo sięga 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...