Lanc Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 No to Ci napisałem prze chwilą że zwykłe bundle z reguły mają średnie na poziomie 4,5-5$, a nie 8 ;P Tapatalk 4 @ SGS 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 (edytowane) HB V - 8,53$ HB 7 - 6,70$ HB Double Fine - 8,47$ HW Nordic - 5.,31$ To z tych, co kupowałem wcześniej (pisząc wcześniej o 8-11 miałem na myśli średnie z różnych systemów - jak zawsze linuksiarze dają najwięcej :)). O innych się nie wypowiem, ponieważ brak mi danych. Edytowane 11 Października 2013 przez Dammeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 A mi się jedynie Divinity II powtórzyło, bo kupiłem jakiś czas temu Divinity Anthology. Wziąłem pakiet za trochę powyżej 1$, bo nie zależało mi na dodatkach - i tak pewnie wiele osób zrobiło, co później odbija się na średniej. I w końcu udało się złożyć zamówienie na darmową Cywilizację 5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 mi zalezalo na sherloku wiec dałem 6 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 Mnie dodatkowe gry nie interesowały, więc dałem obowiązkowego dolara i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 (edytowane) Oddalem swoje glosy w ankiecie, zalozylem konto i przeszedlem reszte krokow a po kliknieciu linka w mailu dostalem: Looks like you haven’t voted yet. Thank you for your interest, however, in order to take advantage of this free game offer you need to go and vote for your favourite games in the Golden Joystick 2013 Awards. Once you’ve done this, then you’ll be able to redeem, and activate, your free game (please allow a minimum of 24 hours from when you register your votes). Don’t worry though, your name is on the list! smieszne to jest, pomijajac szybkosc dzialania ich strony. trzeba sie przespac i dokladniej czytac ;) Edytowane 11 Października 2013 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 Odczekaj z godzine. Aktualnie maja przeciazona strone. Tak przy okazji mozna zgarnac obie gry - glosowanie drugi raz na inny mail :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 nie bądźcie pazerni ^^ dajcie innym szanse ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2013 U mnie po dobie nadal krzyczy, że nie głosowałem, założyłem konto na GVC i GMG i dalej nie mogę uzyskać klucza, chyba coś mają spierniczone z tą promocją. ;> Jak ktoś ma luzem kluczyk do civ5 to proszę o podesłanie na PW, bo chyba nie mam siły już z tym walczyć.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2013 (edytowane) U mnie poszlo bez wiekszych problemow (nie liczac slamazarnosci serwisu). Zaglosowalem w dwoch kategoriach, potwierdzilem/wyslalem glosy, podalem niezbedne info na GMG i dostalem maila z linkiem do potwierdzenia swojego maila. Na poczatku widniala tam informacja jak wyzej u Niemca, ale po jakims czasie (1-2h) weryfikacja przeszla bez problemu i dostalem kolejnego maila z kluczem do Civ5. Do 14 pazdziernika trwa promocja w sklepie gram.pl na serie Dead Space - wszystkie gry za 20 zl, a pojedyncze tytuly po 10 zl - http://www.gram.pl/news/2013/10/11/weekendowa-promocja-w-sklepie-gram-pl-wszystkie-gry-z-serii-dead-space-za-jedyne-19-90-zlotych.shtml Weekendowa promocja gier Capcomu na Steamie - http://store.steampowered.com/sale/Capcom30Year Edytowane 12 Października 2013 przez brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2013 Dzisiaj kliknalem na link, potwierdzilo ze glosowalem i kluczyk mam na mailu, ale co mi po nim jak steam nie chce sie polaczyc :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2013 Dzisiaj specjalnie założyłem nowego maila na hotmail.com, najpierw logowanie na CVG, później ankieta, następnie submit votes, przenosi do strony gdzie wybieramy grę, wpisuje dane z mailem, przychodzi potwierdzenie z linkiem i cały czas komunikat, że nie głosowałem. Albo mają przeciążoną bazę albo ten system działa tak koślawie, że nie wiem albo ja coś robię w złej kolejności ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2013 (edytowane) @ath Kod trzeba odebrac bodajze 24h po glosowaniu. U mnie zadzialalo bez problemu, nawet mialem 2 rozne adresy mailowe na gmg / joystick. Edytowane 12 Października 2013 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2013 Dobra jakoś się udało, ale niezła zamuła z tymi linkami, wszyscy się rzucili, ale fakt faktem zarąbiste gry dali za to głosowanie. Zrobiłem restart routera, może nowe ip rozwiązało sprawę. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2013 U mnie też w końcu poszło. Kluczyk po ~3h od głosowania. Na allegro już się pojawiły się te gry za grosze .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2013 A u mnie po 32 godzinach od złożenia głosów, wciąż no-voted.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2013 do mnie właśnie doszło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 A u mnie po 32 godzinach od złożenia głosów, wciąż no-voted.. Masz zweryfikowane konto na CVG? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 Na 3kropki jest Jesienna Wyprzedaż. Szału nie ma ale da się coś wyłuskać. Z ciekawszych rzeczy to jest Of Orcs and Men PL (PC) za 4,99, Splinter Cell: Double Agent (PC), Transformers: Wojna o Cybertron (PC), Prototype (PC), Tropico 3 Złota Edycja (PC) za 9,99; Tropico 4 + Czasy współczesne Gamebook (PC), Ridge Racer Unbounded Limited Edition (PC), Król Artur 2: Strategiczna gra RPG PL (PC) za 19,99 Wersje pudełkowe, wysyłka od 9,90. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 (edytowane) Masz zweryfikowane konto na CVG? Mam na pewno. Teraz dziwne rzeczy się dzieją na tym portalu. Na domyślnej przeglądarce nie mogę się tam zalogować, na tej której użyłem (i jestem zalogowany) pokazuje mi inny adres e-mail w polu Submit Votes O_o I wygląda jakby ktoś założył konto z tym samym loginem SQL ERROR [ mysql4 ]Duplicate entry 'stivo' for key 'username_clean' [1062] Jak wszedłem w nocy to wszystko było ok, ale mogłem jeszcze raz wysłać odpowiedzi i to zrobiłem - wtedy dopiero dostałem maila z potwierdzeniem złożenia głosów, czyli może za pierwszym razem coś nie przeszło. Poczekam jeszcze trochę i zobaczymy. EDIT: teraz się okazuje, że w bazie CVG nie ma mojego adresu e-mail, na który dostałem prośbę o potwierdzenie profilu dwa dni temu EDIT2: Około 10 założyłem nowe konto na ten sam login i e-mail, wysłałem głosy i już teraz otrzymałem klucz do Cywilizacji. Edytowane 13 Października 2013 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 Nowy HumbleBundle: https://www.humblebundle.com/weekly DeathSpank DeathSpank: Thongs of Virtue On the Rain-Slick Precipice of Darkness, Episode One płacąc 6$ dostajemy jeszcze The Baconing On the Rain-Slick Precipice of Darkness, Episode Two! Niestety, nie dostajemy pojedynczych kluczy do gier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodzik1981 Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2013 U mnie z civ 5 czekałem tydzień i po ponownym kliknieciu na link w m@ilu przyszła gra:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2013 (edytowane) Jeśli ktoś jeszcze o tym nie wie, to Bioshock Infinite do końca weekendu można wyrwać za $9.99http://www.amazon.com/gp/product/B009SPZ11Q?To, póki co, najniższa cena na tę grę :] Edytowane 19 Października 2013 przez Tom Ha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 G433-XWLD-ZBW8-JWUC-JDSW Podobno kod aktywujący darmową wersję bf3 na origin. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 Z ciekawości przed chwilą sprawdziłem, przy próbie aktywowania wyskakuje błąd Podczas przetwarzania Twojego żądania wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) Nawiazujac do posta Trawiennego w temacie Steama odnosnie promocji Helloweenowej, rodzimy Muve rowniez przygotowal swoja oferte z tej okazji: http://muve.pl/halloween Edytowane 29 Października 2013 przez brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 kto pierwszy ten lepszy Dead Space 3 Origin KeyEYLC-GW92-MQC9-N6KY-95SA 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 Podziękował :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 Nowy Humble weekly sale: Jakieś wormsy i Super Frog HD https://www.humblebundle.com/weekly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) Ja akurat wziąłem głównie dla Super Froga, bo sentyment do wersji z Amigi pozostał. Nie ma kodów do gier, tylko strona HB łączy się z kontem Steam po OAuth. Nie wiem jak by miało wyglądać podłączenie poszczególnych gier do różnych kont Steam. Edytowane 31 Października 2013 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...