maSTHa212 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 Można płacić, bo wczoraj właśnie tak zakupiłem bundla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 (edytowane) Ja też nie widzę G.W. a kiedyś już nim płaciłem Edytowane 6 Listopada 2013 przez bleys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4b1dd3n Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 Troszkę to dziwne, było i ni ma. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 @maSTHa212 Wierze oczywiście, chodzi o to, że gdzieś to uciekło albo po prostu nie widzę tego :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 Wygląda na to, że dosłownie w ostatniej chwili udało mi się skorzystać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 Ja tam place karta, bez problemowo. A co do samego HB to dobra okazja, City nie mam, mialem kupic, no i kupilem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 łee kupowanie bundli bez Gwalleta to już nie to samo ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2013 Ja tam place karta, bez problemowo. A co do samego HB to dobra okazja, City nie mam, mialem kupic, no i kupilem :DGwallet jest bardziej bezproblemowy. Ot po prostu logujesz się, klikasz ok i zapłacone. Nie trzeba biegać po kartę co chwilę, przepisywać numeru itd ;) Ot oszczędność czasu. Tak swoją drogą ciekawe czemu usunęli tą formę płatności ;/ Tapatalk 4 @ SGS 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2013 Gwallet jest bardziej bezproblemowy. Ot po prostu logujesz się, klikasz ok i zapłacone. Nie trzeba biegać po kartę co chwilę, przepisywać numeru itd Ot oszczędność czasu. Tak swoją drogą ciekawe czemu usunęli tą formę płatności ;/ Tapatalk 4 @ SGS 3 Czyli to samo, co paypal. A ten przynajmniej jest honorowany na całym świecie niemal wszędzie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2013 (edytowane) Tyle, że paypal to kolejny pośrednik (słabe kursy, prowizje, itp.), a w google wallet miałeś po prostu zapisany nr karty i nie musiałeś nic dodatkowo za to płacić. Może HB dba po prostu o nasze portfele? :D Łatwiej kliknąć: kup --> akceptuj niż kup --> wprowadź dane --> akceptuj Edytowane 7 Listopada 2013 przez Tompior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2013 a może mają zwyczajnie jakiś błąd, można by do nich napisać, bo dziwne, żeby ot tak zdjęli g.wallet i nic nie powiedzieli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2013 (edytowane) Tymczasem The Indie Gala wystartowała z nowym bundlem. Na tę chwilę za mniej niż 5$ dostaniemy DiRT2 i Hard Reset Extended Edition! Pełna lista: 1$ - The 39 Steps, Lucius, Star Wolves 3: Civil War Powyżej średniej - Alien Spidy, Dollar Dash, Bang Bang Racing, DiRT2 i Hard Reset Extended Edytowane 7 Listopada 2013 przez introvert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2013 (edytowane) a może mają zwyczajnie jakiś błąd, można by do nich napisać, bo dziwne, żeby ot tak zdjęli g.wallet i nic nie powiedzieli No niestety nie "Hey Wojtek! We have never had Google Wallet as a purchase option, just Google Checkout. Google will be retiring Google Checkout in the very near future, and we are transitioning out this payment method from our site. You will still be able to make a purchase using your credit card, or using PayPal, Amazon Payments and even Bitcoin! For our US based customers we have also added the new option to pay with Dwolla! We apologize for any inconvenience!" Edytowane 8 Listopada 2013 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2013 damnit! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 Czy możecie kupować gry na gmg? Nam tam konto i kilka gier, ale od jakiegoś czasu mam problem z płatnościami. Nie mogę płacić kartą Visa ani poprzez PayPal Wysłane przy użyciu Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 (edytowane) Można kupować w GMG, ja wczoraj kupiłem dodatki do Hearts of Iron III. Edytowane 10 Listopada 2013 przez Thomas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) Tanie gry w Humble Store, płatne w dolcach m.in The Swapper za 4.99$ https://www.humblebundle.com/store Edytowane 11 Listopada 2013 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2013 Do Humble WB Bundle dorzucili spoko dodatki, m.in. Guardians of Middle-earth + DLC, kolekcje Mortal Kombat i inne :D 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2013 (edytowane) W końcu bo już się zacząłem niepokoić Edytowane 13 Listopada 2013 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2013 Mozna zrobic doplate do juz istniejacego humbla by odblokowac dodatkowe gierki? Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2013 @Ram1rez, tak - http://support.humblebundle.com/customer/portal/articles/243214-can-i-add-more-to-my-payment-after-the-bundle-ends- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 Z tym, że nigdzie tam nie napisali, że po dopłacie gierki się odblokują ;P Tapatalk 4 @ SGS 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 Jezeli dobrze pamietam, to przy wykonywaniu doplaty na tej stronie powinna pojawic sie chmurka z info, ile nalezy doplacic, aby przebic srednia i dostac dodatkowe gry - podobnie jak przy pierwotnym zakupie, placac ponizej sredniej. Oczywiscie wczesniejsza wplata powinna byc juz uwzgledniona przez HB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 Tylko pamiętaj że musisz przebić średnią która była w momencie kupna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 A nie przypadkiem obecną średnią? Ostatnio dopłacałem do bundle'a i doliczali mi chyba do obecnej średniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2013 ZTCP to obecną w momencie dopłaty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2013 Na http://www.gog.com/ trwa jesienna promocja. Za grosze (w dolarach ;p) można wyrwać ciekawe tytuły, czasami nawet pojawi się coś za darmo. Gry ciągle rotują - każda ma licznik kopii i gdy dana ilość zostanie sprzedana pojawia się nowy tytuł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2013 (edytowane) A nie przypadkiem obecną średnią? Ostatnio dopłacałem do bundle'a i doliczali mi chyba do obecnej średniej. Hmm teraz mnie skołowałeś. Czytałem temat na SG gdzie typ dał 1$ na samym początku w momencie gdzie średnia była 17$ i żalił się że musiałby tyle dopłacić do BTA bo było brane pod uwagę to z momentu kupna. Może ostatnio zmienili czy tam co. Niech ktoś kto dał 1$ sprawdzi Edytowane 16 Listopada 2013 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Można kupować w GMG, ja wczoraj kupiłem dodatki do Hearts of Iron III. A jaki rodzaj płatności stosujesz? U mnie przy próbie płacenia kartą Visa wyświetla się napis, że tą kartą nie mogę zapłacić, a przy PayPal mam coś takiego: Oops, we cannot compute!Can you please check your card details and enter them again? Thanks. Zarówno karta jak i paypal działa na innych stronach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...