Skocz do zawartości
.Melon

Darmowe / Tanie Gry - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Jak by ktoś nie wiedział to za 20 zł lub 40 zł będzie można dorwać ciekawe tytuły w Biedronce od 28 listopada .

M.in. Ił 2 ( 20 zł ) , F3 GOTY , BorderLands GOTY , Deus Ex DC , GTA SA czy ostatniego Hitmana - wszystkie wymienione gry po 40 zł .

Pełna lista tutaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

można placić znowu przez Google Wallet jupi Dołączona grafika

ale wypas, jedyne co mnie zaciekawiło w wyprzedaży Steam to Garry's Mod, ale nie kupiłem a teraz w humblu za 4$ mam garry-ego i Orcs must Die 2, na które też polowałem :D

Edytowane przez twistet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na Muve zaczęła się promocja Zimobranie. Sam zakupiłem Far Cry 3 za 9,89 zł, jest też ETS2 z dodatkiem Going East za 20 zł i wiele wiele innych:

http://news.muve.pl/news/zimobranie-w-muve-pl-dzien-pierwszy/box/najnowsze

Edit: a jednak to tylko dodatek do Far Cry 3, teraz muszę kupić podstawkę :) . Nie kupujcie gier po nocnej zmianie :) .

Edytowane przez St.Anger
  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Edit: a jednak to tylko dodatek do Far Cry 3, teraz muszę kupić podstawkę Dołączona grafika . Nie kupujcie gier po nocnej zmianie Dołączona grafika .

Dodatek do Far Cry 3? Masz na mysli Blood Dragon? Jesli tak, to nic sie nie martw, ten dodatek jest stand-alone, nie potrzebuje podstawki. Dostarcza mnostwo frajdy z grania, a sama gra to nawiazanie do filmow akcji z koncowki lat 80. i z lat 90, miedzy innymi do Terminatora, Predatora czy nawet postaci Randy "Macho Man" Savage'a. Jak to mowi jonas, po prostu cycki z maslem, takie dobre.

Wlasnie takie DLC powinno sie tworzyc. Ja bawilem sie lepiej, niz przy samym Far Cry 3. Polecam!

Edit:

Faktycznie, sa jakies dlcki do podstawki.

Edytowane przez Crosis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi