860lacov Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2013 Dziś na muve np nowy Bioshock za 27.48 (dodatek jest droższy :) ) http://muve.pl/digital/strzelaniny/bioshock-infinite-pc-digital/6227 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2013 (edytowane) You must pay more than $1.00 to get Steam keys po co mi one jak wszystko jest DRM-free ;p klucz steam tylko do jednego - jako jedna z opcji. każdy płaci ile może ^^ Edytowane 9 Grudnia 2013 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 (edytowane) GOG rozdaje za darmo Fallout, Fallout 2, Fallout Tactics! Promocja kończy się za niecałe 48 godzin. Poza tym ruszyli ze świąteczną promocją. Edytowane 12 Grudnia 2013 przez introvert 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 No fajnie, fajnie.. Po kiego grzyba zatem pod jednym z boxów na głównej dostałem 75% na Fallouta, skoro przed chwilą wziąłem go za darmo.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 Dzięki za info o Falloutach :) Ja z pierwszego boxa dostałem promo na Deus Ex GOTY 2,49$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 (edytowane) ale ludzie zrobili DDOS na GOG-u. Pare dni temu kupiłem tą paczkę na Steam a dziś za free, mimo wszystko dzięki za info. Edit. Poszło Edytowane 12 Grudnia 2013 przez kaijitsu 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 Jest na glownej stronie na Reddicie stad ten DDOS. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trb Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 Stare Fallouty za darmo na gog: http://www.gog.com/promo/fallout_series_giveaway_winter_promo_2013 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 I dobrze. Fallouty to klasyki, uwazane za jedne z najlepszych gier cRPG. Fallout Tactics jest calkiem dobra gra taktyczna na silniku Fallouta. Nie jest to co prawda Jagged Alliance 2 (caly czas na pierwszym miejscu z tego typu gier, imho), ale w swoim gatunku jest gra ta z tych lepszych. Bardzo cieszy fakt, że CD-Projekt daje mozliwosc zdobycia tych gier za darmo, nawet jesli cale przedsiewziecie trwa tylko 48 godzin. Az specjalnie po to stworze konto na GoGu. W sumie lepiej teraz rozdac Fallouty za darmo, niz jakby Bethesda miala od nowego roku na nich jeszcze troche zarobic. GJ CDP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UgliBiBagli Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2013 https://www.humblebundle.com/weeklynowy weekly sale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2013 Warto (chyba) sprawdzić kolejny dzień zimobrania na muve.pl Saints Row IV - 35zł Dishonored - 23.80zł (47.60 GOTY) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2013 kupiłem świętych za 29zł - dzięki, uwielbiam tą serię! z mojej strony polecę stronkę http://www.bundlestars.com/all-bundles/ średnio raz na kwartał pojawia się u nich jakaś dobra paczka, zawsze za mniej niż 5$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2013 The Square Enix Christmas Surprise Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UgliBiBagli Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 i coz tam takiego mozna dostac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2013 Nowy Humble Bundle z grami Indie: www.humblebundle.com Polecam zagrać w Little Inferno - fantastyczna gra na odprężenie się. :) Ponadto w Humble Store jest kilka równie ciekawych promocji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2013 (edytowane) Przełamałem się i kupiłem Just Cause 2 za 3 ojro ;] #Steam Edytowane 18 Grudnia 2013 przez Orgiusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UgliBiBagli Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 https://www.humblebundle.com/weeklykolejny weekly sale, swoja droga calkiem ciekawy bonus oO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2013 Możecie mi powiedzieć czy kupowanie na nuuvem.com jest legalne jeśli mieszkam w Polsce czy jednak jak ktoś zacznie drążyć to można się przyczepić, że inny region czy coś? Jest PES 2014 za 34 R$ czyli ok 44zł http://www.nuuvem.com.br/produto/1617-pro-evolution-soccer-2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2013 (edytowane) Na steam swiateczna promocja min. Far Cry 3, Dishonored, Bioshock Infinte i inne za 7,49 E sztuka Edytowane 21 Grudnia 2013 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2013 Na amazonie również trwa świąteczna promocja. M.in. Command and Conquer The Ultimate Collection za 4,99$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2013 Hmm amazon nie dostępny dla PL? "Game Downloads are only available to US customers" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UgliBiBagli Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2013 (edytowane) z tego co wiem wystarczy podanie amerykanskiego adresu pocztowego podczas finalizowania transakcji, wszystko jest dokladnie opisane na internetach Edytowane 21 Grudnia 2013 przez UgliBiBagli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2013 No tak, ale wtedy to działa na takiej samej zasadzie jak pobieranie z torrentów ISO jako "kopii zapasowej" ;) z tą różnicą, że się jeszcze za to płaci.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2013 Skoro gra nie ma blokad regionalnych - jak choćby Metro LL czy Dead Island - to nie jest to w żadnym razie przewałka względem producentów gier, a raczej ominięcie braku opodatkowania na (m.in.) digital games, który obowiązuje (chyba) w większości stanów i który zapewne nie jest wymyślony z myślą o nas, Ełropejczykach :DAmazon doskonale zdaje sobie sprawę z tego "procederu" i banuje jedynie handlarzy kluczami, czyli tych, którzy kupują hurtowe ilości :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2013 Kupiłem na amazonie wiele kluczy za pomocą polskiej karty. Tylko, jak wspomniał UgliBiBagli, trzeba wpisać amerykański adres. Do tej pory żadnych kłopotów z grami jak i samym amazonem nie miałem. Z kolei na nuuvem castlevania lords of shadow ultimate edition za nieco ponad 22 pln. Płatność tylko paypalem. Sklep jest z Brazylii ale nie ma kłopotów z zakupem. Gdy gra ma blokadę (Castlevania nie ma) jest na ten temat informacja. Dla chętnych dodam, że wczoraj zabrakło kluczy (zamiast kodu była informacja o tym) ale dzisiaj rano już kod miałem. Działa bez problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/ref=dsvrt_availability_tou?ie=UTF8&nodeId=200205280 4.2. Geographic Restrictions. The Store is currently only available to customers located in the United States. We regret that you may not use the Store if you are outside the United States. "United States" refers to the 48 contiguous states, the District of Columbia, Alaska, Hawaii, Puerto Rico, American Samoa, Guam, the Northern Mariana Islands, and the U.S. Virgin Islands. @introvert, z kopiami zapasowymi z torrenta też zapewne większość nie ma problemu :) OK mniejsza z tym, ja jak za coś płacę to chcę płacić bez żadnych "lewych obejść", bo płacić za coś to nie jest do końca fer jakoś mi się nie widzi :) Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 (edytowane) Też się pod tym podpiszę Nie wiem na ile dobrze translator tłumaczy portugalski -> angielski, ale wydaje mi się, że w regulaminie nuuvem jest zapis o tym, że kupując u nich oświadczam, że jestem z Ameryku Płd/Mieszkam w AP/lub coś tego typu Nie ma co się spinać. Za miesiąc prawdopodobnie i tak do nas te promocje dotrą Np Castlevania http://www.greenmangaming.com/s/pl/en/pc/games/action/castlevania-lord-shadows-ultimate-edition/#item-s3 + GMG20-ZB5D1-93X49 za 8.16$ Wyjdzie może ze 25zł, ale przynajmniej bez kombinacji Edytowane 22 Grudnia 2013 przez hot_lopez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 Np Castlevania http://www.greenmangaming.com/s/pl/en/pc/games/action/castlevania-lord-shadows-ultimate-edition/#item-s3 + GMG20-ZB5D1-93X49 za 8.16$ Wyjdzie może ze 25zł, ale przynajmniej bez kombinacji Dzięki, właśnie Castlevani szukałem :D A na Nuuvem mi się nie chciało z adresem kombinować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 Deus Ex: Game of the Year Edition z voucherem -20% za 1,4$ na GMG http://www.greenmangaming.com/s/pl/en/pc/games/action/deus-ex-game-year-edition/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 (edytowane) Fallout 3 GOTY za ~4,5zł z rabatem ( 10thanks) http://shop.ubi.com/store/ubiemea/pl_PL/pd/ThemeID.8605700/productID.291424900/Fallout_3%3A_Game_of_the_year_Edition.html Aktywuje się na steam Fallout NV Ultimate też tanio ~12zł http://shop.ubi.com/store/ubiemea/pl_PL/pd/ThemeID.8605700/productID.291224700/Fallout%3A_New_Vegas_Ultimate_Edition.html Edytowane 24 Grudnia 2013 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...