kelcior Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2015 Nie wiem czy to tu powinienem pisać, ale w sklepie z apkami Amazona jest promo i zwracają 20$ za zakupy. Ja się szarpnalem na Banner Saga i faktycznie obciążenie na 0$. Akcja trwa do któregoś tam marca, ale nie daje głowy ze jest dostępna dla każdego. Na ktorym amazonie, US? Daj jakiegos linka bo nic nie widze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Hmm linka...No ja po prostu mam apke Amazona na fonie i znalazłem co mnie interesowało, kupiłem i się zainstalowalo. Zaraz rzucę okiem na maila może tam coś jest. Edit. No więc tak. Faktycznie jest to opcja dostępna w apce na smartfona, a przynajmniej tak to zrozumialem (jako nagroda za korzystanie z niej). Niestety nie znalazlem info czy to dotyczy wszystkich czy nie. Jest treść ze zakup do 20$ będzie automatycznie przeliczony. Promo do 20 marca. Trzeba samemu sprawdzić u siebie. Edytowane 5 Marca 2015 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2015 Dziwne, nic u siebie nie widze. Masz to na front page'u? Tapnięte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Może to pomoże http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/2xymke/got_15_packs_for_free_from_amazon_app_promo/ BTW. Jakby ktoś znał sposób na zakup Game of Thrones. Gra jest bez problemu dostępna w Google Play, a tutaj krzyczy ze restrykcje w powodu lokalizacji. Edytowane 5 Marca 2015 przez maSTHa212 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Może to pomoże http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/2xymke/got_15_packs_for_free_from_amazon_app_promo/ BTW. Jakby ktoś znał sposób na zakup Game of Thrones. Gra jest bez problemu dostępna w Google Play, a tutaj krzyczy ze restrykcje w powodu lokalizacji. Super dzieki, nie dostalem tego maila ale po skontaktowaniu sie z supportem Amazona dodali recznie $10 w ramach "przeprosin za problemy techniczne", jakies 10 minut temu dostalem kolejnego maila z informacja ze mam kolejne $20 do wykorzystania z promo o ktorej mowiles. W sumie $30 za frajer, poszlo na packi do Hearthstone'a. ;) Edytowane 5 Marca 2015 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) U mnie cisza, dopiero co założyłem konto, będzie na przyszłość. EDIT Po miłej i uprzejmej rozmowie z trzema osobami z czatu amazona okazało się, że rozdali losowo kilku osobą i promocja niby jest zakończona. Edytowane 5 Marca 2015 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2015 W którym miejscu zmienia się język w tym amazon store app bo mam po francusku? :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek.p Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2015 Na Originie jest teraz za darmo Syndicate (to fajne, z 1993 roku) - trzeba tylko sobie poprzerabiać config DOSbox'a, bo strasznie skopali. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi666 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2015 W CD-Action jest Settlers 7 - czy ktoś orientuje się czy jest to wersja Gold Edition na Steam z wszystkimi dlc? Czy dla trzeba dokupić? Bo tak się składa, że na Steam jest teraz promocja na S7 (coś koło 4€ z groszami za Gold Edition) więc nie wiem czy jest sens kupować CDA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2015 Chyba żadna z gier na płytce nie jest na Steam, jedna jest na Uplay. Tak wywnioskowałem czytając kilka dni temu komentarze na ich stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Paczki gier na nuuvem. M.in. Batmany za ~30pln, F.E.A.R.y za ~8pln, Scribblenauts za ~12pln Link: http://www.nuuvem.com.br/combos Aby kupić trzeba użyć proxy (np. hola) i bez problemu da się płacic paypalem. Klucze na steam aktywują się bez używania vpn i innych cudów. Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez introvert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 na Origin Fifa 15 89 zł, BF4 29 zł, NFS Most Wanted 15 zł, Burnout Paradise 9 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Mam do oddanie 4 klucze do bety Heroes of the Storm. Jak ktoś chętny to zgłaszać się. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 To samo jak Quave. Rejon europejski na battlenecie. Ktoś chętny to na priva Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Mam do oddanie 4 klucze do bety Heroes of the Storm. Jak ktoś chętny to zgłaszać się. Mam to samo, komu, komu .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Rowniez mam 4 klucze do bety Heroes of the Storm. Chyba wiekszosc, jesli nie kazdy, kto jest w becie, dostal takie 4 klucze. Jakby cos to pisac na priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloth Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Podobnie jak wyżej mam do udostępnienia 4 klucze, jeżeli jest ktoś chętny zapraszam na priv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Jakby ktoś szukał gry RTS do pogrania przez sieć to na cdp.pl można kupić Wargame: Red Dragon za 20 zł z wysyłką. Kod z pudełka umożliwia przypisanie gry do konta Steam. Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloth Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) Guild Wars 2 zostało dotknięte niskimi notowaniami euro + promocja i proszę możemy kupić grę za 40zł: http://buy.guildwars2.com/store/gw2/en_IE/html/pbPage.buyguildwars2 Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez Sloth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Poproszę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Klucze - kto pierwszy ten lepszy ;) V9R4Y2-9MJZ-28MKMF-8KYB-9KGEMK HRXDPV-F4BN-MYW44D-YPPD-2CNXJM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2015 gifty ode mnie, kto pierwszy ten lepszy https://www.humblebundle.com/gift?key=k4frXmrdYAHPYH4k magicka https://www.humblebundle.com/gift?key=t3epaPeAvkD83pZA crusader kings 2 pozdro 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2015 wziałem Crusader Kings 2, dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) W zasadzie to demo, ale nie znalazłem bardziej pasującego tematu. ADAC GT Masters Experience od Sector3 (RaceRoom), dla fanów symulacji. Dwa auta do wyboru, dwa tory i dwa tryby gry. Edytowane 31 Maja 2015 przez introvert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2015 Mogłeś założyć nowy temat o tej grze. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2015 Jak ktoś jeszcze nie zauważył to Red Alert 2 + Yuri's Revenge za free na origin, oczywiście oferta czasowa, jak to zwykle na originie bywa. https://www.origin.com/pl-pl/store/free-games/on-the-house Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2015 A tu coś od Steam: Amnesia: The Dark Descent http://store.steampowered.com/app/57300/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2015 Znów od steam: Oddworld Abe's Oddysee za free :)http://store.steampowered.com/app/15700/ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2015 Znów od steam: Oddworld Abe's Oddysee za free :) http://store.steampowered.com/app/15700/ Ja widzę za 0,74€. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) był za free. też zapomniałem kupić na czas. Te oferty są ważne 24h (pacific-time) Edytowane 25 Września 2015 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...