Skocz do zawartości
.Melon

Darmowe / Tanie Gry - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy to tu powinienem pisać, ale w sklepie z apkami Amazona jest promo i zwracają 20$ za zakupy. Ja się szarpnalem na Banner Saga i faktycznie obciążenie na 0$. Akcja trwa do któregoś tam marca, ale nie daje głowy ze jest dostępna dla każdego.

Na ktorym amazonie, US? Daj jakiegos linka bo nic nie widze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm linka...No ja po prostu mam apke Amazona na fonie i znalazłem co mnie interesowało, kupiłem i się zainstalowalo. Zaraz rzucę okiem na maila może tam coś jest.

Edit.

No więc tak. Faktycznie jest to opcja dostępna w apce na smartfona, a przynajmniej tak to zrozumialem (jako nagroda za korzystanie z niej). Niestety nie znalazlem info czy to dotyczy wszystkich czy nie. Jest treść ze zakup do 20$ będzie automatycznie przeliczony. Promo do 20 marca. Trzeba samemu sprawdzić u siebie.

Edytowane przez maSTHa212

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może to pomoże http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/2xymke/got_15_packs_for_free_from_amazon_app_promo/

BTW. Jakby ktoś znał sposób na zakup Game of Thrones. Gra jest bez problemu dostępna w Google Play, a tutaj krzyczy ze restrykcje w powodu lokalizacji.

Edytowane przez maSTHa212
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może to pomoże http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/2xymke/got_15_packs_for_free_from_amazon_app_promo/

BTW. Jakby ktoś znał sposób na zakup Game of Thrones. Gra jest bez problemu dostępna w Google Play, a tutaj krzyczy ze restrykcje w powodu lokalizacji.

Super dzieki, nie dostalem tego maila ale po skontaktowaniu sie z supportem Amazona dodali recznie $10 w ramach "przeprosin za problemy techniczne", jakies 10 minut temu dostalem kolejnego maila z informacja ze mam kolejne $20 do wykorzystania z promo o ktorej mowiles.

W sumie $30 za frajer, poszlo na packi do Hearthstone'a. ;)

Edytowane przez kelcior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie cisza, dopiero co założyłem konto, będzie na przyszłość.

EDIT

Po miłej i uprzejmej rozmowie z trzema osobami z czatu amazona okazało się, że rozdali losowo kilku osobą i promocja niby jest zakończona.

Edytowane przez KaszaWspraju

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W CD-Action jest Settlers 7 - czy ktoś orientuje się czy jest to wersja Gold Edition na Steam z wszystkimi dlc? Czy dla trzeba dokupić? Bo tak się składa, że na Steam jest teraz promocja na S7 (coś koło 4€ z groszami za Gold Edition) więc nie wiem czy jest sens kupować CDA.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paczki gier na nuuvem.

M.in. Batmany za ~30pln, F.E.A.R.y za ~8pln, Scribblenauts za ~12pln

Link: http://www.nuuvem.com.br/combos

Aby kupić trzeba użyć proxy (np. hola) i bez problemu da się płacic paypalem. Klucze na steam aktywują się bez używania vpn i innych cudów.

Edytowane przez introvert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi