costi Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Do 21. stycznia 2007 jest promocja na wybrane tytuly w sklepie gram.pl - mozna wydac wiecej wPLN. Pelna lista tutaj: http://www.gram.pl/sklep_promo_lista.asp Dark Crusade za 30zl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) A mi się znudziło czekanie, dlatego zakupiłem Tomb Raider Legenda za 53,99 zł w Empiku (nie przez net) http://www.empik.com/showobject.jsp?object...ategory=4010200 :wink: Pewnie za kilka miesięcy będzie po 40 zł... Myślałem o MM, ale jak lud ruszy to będzie nieciekawie :lol: Edytowane 28 Grudnia 2006 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 W Kolekcji Klasyki Cenegi w Antologii Hidden&Dangerous przy wyborze trypu Cooperative nie ma żadnych map ale wystarczy ściągnąć ten map pack http://www.vietcong.wow.net.pl/hd2/?adres=download.php ( na samym dole) I wszystko gra nowe mapy są a stare też możemy wybrać i działają. Chyba Cenega jakieś pliki z nazwami map popsuła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Rainbow Six: Lockdown - Empik (nie net - sklep u mnie w mieście) - 39.90 Zakupione. Gra ponoc nie trzyma poziomu poprzednich Rainbow'ów, bardziej podobna do SWATA, ale mi to właśnie pasuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Ja tam polecam Soldiers: Ludzie Honoru z empiku za 19.99 gierka wysmienita :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 W Empiku jest promocja na wybrane tytuly z oferty CD Projektu, obnizki od 30 do 50%, np. medieval 2 70zl Dark Crusade 40zl Rise Of nations 50zl NWN2 90zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 A klub gracza Cenega jeszcze nie ruszył. A tych punktów mam od groma. Lecą sobie w kulki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 (edytowane) To fakt, z chęcią wymieniłbym punkty na Copperhead'a :wink: Edytowane 12 Stycznia 2007 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Już od piątku w sprzedaży GTR 2 FIA GT Racing Game za 29,99 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 (edytowane) No to można dorzucić coś do koszyka. Ja się chyba piszę na Wormsy 3D i Colina 04. Edytowane 15 Marca 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Ostatnio widziałem też w kolekcjach klasyki Hitman Trylogia, Gt Legends i Anno 1503 Złota edycja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 (edytowane) 23 marca do "SuperSeller'a" trafią 4 gry: :arrow: Age of Empires Edycja Kolekcjonerska :arrow: Age of Mythology Złota Edycja :arrow: Commandos Strike Force :arrow: Prince of Persia: Dwa Trony Cena to oczywiście 49.90 zł. Z tych wymienionych gier interesował by mnie chyba tylko trzeci PoP ale pewnie i tak poczekam aż trafi do "Kolekcji Klasyki" :P. Edytowane 16 Marca 2007 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 ostatnio zakupiłem Delta Force: Xtreme, Colin 2005 i Swat4 (wszystko spolszczone) wszystkie gry były tego warte bo się zagrywam na przemian :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Nie watpie, ale czy na pewno zrozumiales idee tego tematu? ;) EDIT: Czy ktos cos wie nt. klubu gracza Cenegi? To jest jakas kompletna abstrakcja, co oni robia :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 cenega w ogole jest abstrakcja. w calym cywilizowanym swiecie GTR2 byl zabezpieczony securomem a oni dojebali starforce (a osoby pracujace nad lokalizacja informowaly cenege jakie beda konsekwencje zmiany systemu zabezpieczen) i oryginalny ptch nie pacal z PL wersja. nie dosc, ze trzeba bylo czekac prawie 6 mcy na PL premiere to pozniej kazali czekac ponad miesiac na patcha :/ ja sie tam ciesze, bo mam klucz online za 30pln i w nosie mam cala reszte, nawet PL nosnik nie byl w napedzie. podobne jaja robili z GTR i GTL, ktore tez sie ukazaly z pol roczna obsowa wzgledem premiery na swiecie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) To samo Hitman Trylogia też Star Forcem zabezpieczyli... Chyba się z ch*jem na rozum zamienili żeby grę za 20zł zabezpieczać i to Star Forcem gdzie za każdym razem trzeba wkładać płytę do napędu, jakoś wcześniej im sie zabezpieczać nie chciało :mur: P.S Widział ktoś Noc Kruka w Extra Klasykach bo niby jest, a jakoś w MM nie było... Edytowane 29 Marca 2007 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Jedno mnie rozbraja. Ludzie..zamiast plakac nad Starforcem...uzyjcie google. Sposob na omijanie jest banalny , nie wymaga zadnych witaminek i mozesz zrobic obraz iso z ogryginalu i grac. Jesli czytaja to osoby , ktorym pomoglem z GTL to niech sie odezwa i potwierdza. Sposob zabija na miejscu kazdego. Sekund moze ze 3. Odkad na jakims angielskim forum poznalem ten patent w sterownikach...koffam Starforce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 W platynowej kolekcji wychodzą: Spell Force 2 oraz Rise of Legends!!! Po około 50zł. Nie pamiętam dokładnie. Te gry musze mieć choć sie zastanawiam czy nie poczekać aż wyjdą po 19,90zł <_< :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Polecam zdecydowanie, stare, sprawdzone tytuły, którym nic nie dorówna :wink: : 1. TES III Morrowind - Edycja Paltynowa (ok. 20 zł); 2. Gothic 2 + Noc Kruka (ok. 40 zł); 3. Disciples 2 Bunt Elfów (mniej niż 20 zł); 4. Baldurs Gate I,II (obecnie niedostępny;-/ - około 20 zł); 5. The Longest Jorney, Sacrifice (analaogicznie jak BG ;-/ 6. Fallout i Planscape Tornment (po mniej niż 20 zł) Wskazane tytuły to klasa sama w sobie - dlatego warto wspomnieć o nich po raz n-ty w tym temacie :wink: Przy okazji - wiecie może gdzie można kupić BG 2 ? (poza allegro, gdzie oferty ostatnio wielce nieatrakcyjne :wink: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Już niedługo (18 maja) z okazji pierwszych urodzin kolekcji klasyk nowe gry: Deus Ex Antologia Dungeon Siege: Legends of Aranna Knights of Honor Kozacy 2 Sid Meier’s The Pirates! ... i to jeszcze nie wszystkie gry jakie zostano z tej okazji wydane w KK :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 (edytowane) Z tanich gier to zakupiłem sobie Sacred + Sacred Underworld, razem z przesyłka niecałe 40 zł. Z takich hack'n slashów to sobie mozna zakupic Titan questa, około 45 zł. Szkoda ze takie gry jak Kotor II czy Vampire the Masquerade: Bloodline prawie wcale nie tanieją :angry: Edytowane 24 Kwietnia 2007 przez Caehl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Jeśli ktoś nie grał w Knights of Honor, a lubi strategie gdzie dyplomacja i ekonomia gra sporą rolę to BARDZO polecam. To dość mało znana gra (tak po znajomych popytałem), ale IMO jedna z ciekawszych jakie powstały. w KK ostatnio dorwałem PoP : WW i z jakiejś dolnej półki w Empiku Beyond Good and Evil za 14.90 :) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 W MM można coś wyhaczyć: http://rapidshare.com/files/27745041/ogolnopolska.pdf.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiNDer Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Jeśli ktoś nie grał w Knights of Honor, a lubi strategie gdzie dyplomacja i ekonomia gra sporą rolę to BARDZO polecam. To dość mało znana gra (tak po znajomych popytałem), ale IMO jedna z ciekawszych jakie powstały. [...] Muszę przychylić się do tego zdania. Gra, mimo że wygląda dość leciwie (grafika 2D, lecz przepięknie wykonana), duża ilość historycznych jednostek... i można pograć naszym państwem. :) Bardzo miłe zaskoczenie, bo wcześniej ta gra była niedostępna w polskiej wersji językowej (zakładam, że CDP wyda ją zlokalizowaną) i w cenie chyba 130 zł. :\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 (edytowane) Kolejną grą w KOLEKCJI KLASYKI jest GTA TRYLOGIA - WYPAS Oczywiście to tylko 3 pierwsze gry z dodatkami z serii Edytowane 27 Kwietnia 2007 przez Johny_85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 (edytowane) Kolejną grą w KOLEKCJI KLASYKI jest GTA TRYLOGIA - WYPAS Oczywiście to tylko 3 pierwsze gry z dodatkami z serii Wypas..zwazywszy , ze GTA1 i GTA2 sa za darmo po rejestracji na stronie Rockstara <_< Wypas..wydali DS1 z dodatkiem a niedawno zakupilem DS1 bez...Cenega..wiadomo. <_< Edytowane 27 Kwietnia 2007 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 uspokoj sie człowieku - ja sie ciesze z gta 3 najbardziej... bzzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 (edytowane) http://www.gram.pl/news_9w7qGe3_Podbij_Jap...asyka_neXt.html Zamów Stubbs the Zombie In Rebel Without a Pulse już od 15,99 PLN. Zamów Tony Hawk's American Wasteland już od 15,99 PLN. Zamów Football Manager 2006 już od 15,99 PLN. Zamów Trainz Railroad Simulator 2006 już od 15,99 PLN. Zamów Shogun: Total War - Złota Edycja już od 15,99 PLN. Już wkrótce informacje o kolejnych nowościach w tej serii! Edytowane 8 Maja 2007 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Kupił ktoś już może? Ciekawi mnie co jest w pudełku (np. czy jest mapa Liberty City jak w pierwszym wydaniu). I widział ktoś w Krakowie ten zestawik taniej niż za 24.99 zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 (edytowane) Cenega dodala nowe gry do oferty Super$elles a dwie najbardziej warte uwagi to Tomb Raider Legend z najnowszymi uaktualnieniami i DreamFall. Chyba sie skusze na tego TR'a :] Edytowane 8 Czerwca 2007 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...