krzychu26 Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Jakby kogoś interesiło, nie wiem czy we wszystkich, ale przynajmniej w Białymstoku w Carrfourze Wszytskie gry z Kolekcji Klasyki po 12zł były, to sobie sprawiłem GT Legends i GTA VC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 (edytowane) W czestochowskim Empiku to samo. Prawdopodobnie akcja na cala polske. Swietna okazja do zdobycia kilku gier :P Edytowane 5 Lipca 2009 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronox55 Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 we Wrocławiu to samo, tak więc w całej Polsce, sam sobie sprawiłem gta 3 i far cry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 (edytowane) Też kupiłem sobie GTA III. Fajnie że jest też w pełni angielska wersja, ale lipa że trzeba mieć płytę w napędzie. W przypadku tak starych gier mogli by sobie darować zabezpieczenia. Szkoda też, że prawie nigdy wydawcy nie informują że jest do wyboru zarówno polska jak i angielska wersja. Trzeba liczyć na szczęście, ew. pytać kogoś kto już ma. Edytowane 6 Lipca 2009 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 (edytowane) Uwaga - dwie fajne gierki po 2zł w saturnie (przynajmniej w Złotych Tarasach w Warszawie - reszty nie sprawdzałem) pierwsza - Ragdoll Kung Fu oraz Blood Omen 2 w normalnej wersji (żadna z tych gier nie jest z "klasyki" itp.) Jak ktoś u siebie nie ma tej promocji mogę mu wysłać te gry (ofc. wtedy cena 5zł sztuka + wysyłka ;P) Pozdrawiam. [; Otworzyłem Ragdoll Kung Fu i nie ma niestety instrukcji w środku ani kodu do steam - wielka szkoda... gra Blood Omen 2 także nie ma instrukcji 2 płytki cd. :( Edytowane 7 Lipca 2009 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronox55 Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 jeszcze tutaj napiszę, w cda macie kupon na fallout'a 3 i king's bounty za 69 zł obie w carrefourze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Wczoraj widziałem promocje w Empiku (W-Wa Marszałkowska) 3 w cenie 2. Leżał Stalker, Gothic 3 i Starcraft+Diablo+itp. Było chyba więcej pozycji, ale śpieszyłem się i nie dojrzałem co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fander82 Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Wczoraj widziałem promocje w Empiku (W-Wa Marszałkowska) 3 w cenie 2. Leżał Stalker, Gothic 3 i Starcraft+Diablo+itp. Było chyba więcej pozycji, ale śpieszyłem się i nie dojrzałem co.Szkoda że w moim mieście nie ma Empiku. Stalker, Gothic 3 i Diablo to tytuły które powodują dreszczyk emocji :razz: Pamiętam czasy kiedy pojawiło się Diablo I z 10 lat temu. Tylko w tamtych czasach ceny były cholernie wysokie i stać mnie było tylko na pirata. Wtedy nie byłem do końca świadomy o co chodzi z tą całą legalnością. Szło się do sklepu komputerowego i tam za 30 zł można było zamówić grę (to też wtedy nie było dla mnie mało). Ja wybrałem Diablo i za dwa dni była do odebrania na płycie "BASF" o takim mocno niebieskim kolorze :lol: Płytę traktowałem potem niemal jak świętość (okresowe delikatne czyszczenie z kurzu itp hehe). Dziś na szczęście są inne czasy. Ostatnio zastanawiam się nad Wiedźminem, bo cena wydaje się atrakcyjna jak za taką grę: http://www.2bis.pl/p/pl/4135/gra_komputerowa_wiedzmin.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Za bodajze 60 masz najnowsza wersje bez drm , z 5 przygodami oraz paczem 1. i bandana w prezencie , olej ta z linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 No to ja się poskarżę..... Kupiłem JUST CAUSE w TESCO w Lublinie..... jest teraz promocja 50% ceny na serię KOLEKCJA KLASYKI - w empikach też, i w innych sklepach Przychodzę do domu, wkładam DVD do napędu na stacjonarnym instaluję..... i błąd CRC..... Kilka prób i to samo. Wkładam DVD do laptopa - i jeszcze fajniej - nie widzi płyty... Jadę do TESCO mówię co i jak, że chcę wymienić na tą samągrę lub inny tytuł w tej serii - a Pani... spisała reklamację i za 2 tygodnie dostanę odpowiedź - czy płyta jest rzeczywiście wadliwa...... Najfajniej będzie gdy okaże się że płyta nie jest wadliwa tylko moje napędy DVD są z nią niekompatybilne i nie uznają reklamacji.... Zachciało mi się być legalnym...... a wystarczyło parę klików myszką i już bym grał..... a nie czekał 2 tygodnie..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 Trzeba bylo kupic w Media , iod reki wymieniaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 jakby ktoś chciał to w biedronie można wyrwać ciekawe gry za 9.99 zł np RCT3 (uwielbiam tą serię. teraz mam już cały komplet xD) w złotej edycji i po polsku albo sufering :) wcześniej kupiłem tam jade empire i ghost masters. jak by ktoś chciał powiększyć swoją kolekcję o inne ciekawe tytuły to pewnie coś tam znajdzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 (edytowane) No wiec trza bedzie odwiedzic owada:) P.S. ma ktos linka do pelniej listy gier? Edytowane 30 Lipca 2009 przez krzyss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 - Zgrywus: Wykończ szefa! + Zgrywus 2 Nie ma zmiłuj - RollerCoaster 3: Złota Edycja - Painkiller Overdose - Puzzle Quest Challange of the Warlords - Painkiller Black Edition - Sega Rally - Aquadelic GT - FreakOut - Saga The Suffering i inne tylko to znalazłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 kurcze, nie moge wygoglowac zrodla, moze tam by bylo cos wiecej. najlepsze jest to ze strona biedronki nic nie mowi o sprzedazy tanich gier... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 na stronie biedrony raczej nic nie znajdziesz. a oferta się stale zmienia... możliwe że nawet w innej biedronie są jeszcze inne gry, szukać patrzeć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Tomb Raider Anniversary za 19,99 zł w empiku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Czyli wchodzi pewnie do Klasyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Cena za Tomb Raidera Rewelacyjna. Do tego TR: Legend za 12.49. Śmieszne sumy. Do gry oczywiście jest dołączony patch next-gen , bo wersja PL była pozbawiona trybu nextgen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Fahrenheit za 15zł...no kupić choćby po to żeby stała na półce. Gra The Best jakby nie patrzeć:) Przyznam się, że nie myślałem że idzie upolować takie tytuły w takich cenach nawet ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Tomb Raider Anniversary za 19,99 zł w empiku :)Nie tylko Lura Croft taniej: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=47669 Supersellery za 20zł - dzisiaj obadam w empiku co jest do wyboru ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 (edytowane) Świetna przygodówka o bardzo małych wymaganiach: Tajne Akta: Tunguska też za 19,99 zł :) Druga część też niezła Tajne Akta 2: Puritas Cordis ale już sporo droższa ;) EDIT: Jeszcze dodam, że pudełku TR Anniversary w wersji SuperSeller poza DVD z grą znajdują się jeszcze płytki z soundtrackiem i materiałami dodatkowymi jak concept-arty, rendery, wywiady z produkcji, poradnik, patch, DirectX 9 :) Edytowane 4 Sierpnia 2009 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
risvesis Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 W Tesco @ KEN ( pewnie też w innych ) jest promocja: 2 gry z "Super Ceny" za 9,99 :D czyli można za dwa dobre piwa kupić np. Alien Nations 2 + Beyond Divinity lub jakieś karcianki lub gry dla dzieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizeria Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 To ja dam kilka linków do dobrych i tanich gier: Saga Baldur's Gate Cena: 26,99 zł http://www.gram.pl/gra_8Q3h4_Baldurs_Gate.html Saga Fallout (bez części trzeciej) Cena: 19,90 zł http://www.gram.pl/gra_8Q3f2_Fallout.html Spellforce Cena: 9,90 zł http://www.gram.pl/prod_8QTeG,5_SpellForce_Zlota_Edycja.html Saga Gothic bez części trzeciej Cena: 26,90 http://www.gram.pl/prod_8QniHu1_Saga_Gothic_I_II.html Cóż jak widać bardzo porządne gry , a co ważniejsze tanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Niesamowity zastuj w temacie ;] Orientuje sie ktos, a moze ktos ma GTR z PLAY, czy jest tam klucz umozliwiajacy jazde online? Wiem ze malutko ziomkow jezdzi w to po sieci, ale z bratem chetnie bym w to pogral, ja mam org a on wogole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 eee nie bardzo rozumiem.. przeciez gtr2 kosztuje 19.99 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 eee nie bardzo rozumiem.. przeciez gtr2 kosztuje 19.99 :) czego tu nie rozumiec? gtr2 mozna kupic w pierwszym lepszym sklepie z grami, a "jedynke" juz nie. chodzi o to czy w tej gazecie jest cd-key ktory mi umozliwi grac online, bo jesli nie to przeciez mam juz orginala i na brata kompie tez moge zainstalowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 czego tu nie rozumiec? gtr2 mozna kupic w pierwszym lepszym sklepie z grami, a "jedynke" juz nie. chodzi o to czy w tej gazecie jest cd-key ktory mi umozliwi grac online, bo jesli nie to przeciez mam juz orginala i na brata kompie tez moge zainstalowac.GTR1 kupujesz w pierwszym lepszym Media Markcie oraz Saturnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 GTR1 kupujesz w pierwszym lepszym Media Markcie oraz Saturnie. Widocznie mieszkam w takiej okolicy ze w MM byla jedna sztuka w pudelku jakby przeszedl kolo niego tajfun. Kupilem, ale zaraz oddalem, bo jak otworzylem to sie okazalo ze sa dwie plyty CD1 i to jeszcze jedna zlamana, a druga cala porysowana. Dopiero za jekies pol roku pojawilo sie tam znow kilka egzemplarzy ktore juz wygladaly normalnie. Teraz juz graniczy z cudem by w mojej okolicy znalezc ta gre. Gdyby byla w kazdym lepszym MM czy Saturnie to bym sie tu glupio nie pytal, bo wole miec gra w pudle niz w folijce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Takie pytanko czy ta cala nowa pomarańczowa kolekcja cenegi to tylko przepakowanie gier , które były u nich w najtanszej serii ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...