Skocz do zawartości
.Melon

Darmowe / Tanie Gry - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Też kupiłem sobie GTA III. Fajnie że jest też w pełni angielska wersja, ale lipa że trzeba mieć płytę w napędzie. W przypadku tak starych gier mogli by sobie darować zabezpieczenia.

Szkoda też, że prawie nigdy wydawcy nie informują że jest do wyboru zarówno polska jak i angielska wersja. Trzeba liczyć na szczęście, ew. pytać kogoś kto już ma.

Edytowane przez Harry Lloyd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwaga - dwie fajne gierki po 2zł w saturnie (przynajmniej w Złotych Tarasach w Warszawie - reszty nie sprawdzałem) pierwsza - Ragdoll Kung Fu oraz Blood Omen 2 w normalnej wersji (żadna z tych gier nie jest z "klasyki" itp.) Jak ktoś u siebie nie ma tej promocji mogę mu wysłać te gry (ofc. wtedy cena 5zł sztuka + wysyłka ;P) Pozdrawiam. [;

Otworzyłem Ragdoll Kung Fu i nie ma niestety instrukcji w środku ani kodu do steam - wielka szkoda...

gra Blood Omen 2 także nie ma instrukcji 2 płytki cd. :(

Edytowane przez Drunk_ZoZol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość fander82

Wczoraj widziałem promocje w Empiku (W-Wa Marszałkowska) 3 w cenie 2. Leżał Stalker, Gothic 3 i Starcraft+Diablo+itp. Było chyba więcej pozycji, ale śpieszyłem się i nie dojrzałem co.

Szkoda że w moim mieście nie ma Empiku. Stalker, Gothic 3 i Diablo to tytuły które powodują dreszczyk emocji :razz: Pamiętam czasy kiedy pojawiło się Diablo I z 10 lat temu. Tylko w tamtych czasach ceny były cholernie wysokie i stać mnie było tylko na pirata. Wtedy nie byłem do końca świadomy o co chodzi z tą całą legalnością. Szło się do sklepu komputerowego i tam za 30 zł można było zamówić grę (to też wtedy nie było dla mnie mało). Ja wybrałem Diablo i za dwa dni była do odebrania na płycie "BASF" o takim mocno niebieskim kolorze :lol: Płytę traktowałem potem niemal jak świętość (okresowe delikatne czyszczenie z kurzu itp hehe). Dziś na szczęście są inne czasy. Ostatnio zastanawiam się nad Wiedźminem, bo cena wydaje się atrakcyjna jak za taką grę: http://www.2bis.pl/p/pl/4135/gra_komputerowa_wiedzmin.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Firekage

Za bodajze 60 masz najnowsza wersje bez drm , z 5 przygodami oraz paczem 1. i bandana w prezencie , olej ta z linka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja się poskarżę.....

Kupiłem JUST CAUSE w TESCO w Lublinie..... jest teraz promocja 50% ceny na serię KOLEKCJA KLASYKI - w empikach też, i w innych sklepach

Przychodzę do domu, wkładam DVD do napędu na stacjonarnym instaluję..... i błąd CRC.....

Kilka prób i to samo.

Wkładam DVD do laptopa - i jeszcze fajniej - nie widzi płyty...

Jadę do TESCO mówię co i jak, że chcę wymienić na tą samągrę lub inny tytuł w tej serii - a Pani... spisała reklamację i za 2 tygodnie dostanę odpowiedź - czy płyta jest rzeczywiście wadliwa......

Najfajniej będzie gdy okaże się że płyta nie jest wadliwa tylko moje napędy DVD są z nią niekompatybilne i nie uznają reklamacji....

Zachciało mi się być legalnym...... a wystarczyło parę klików myszką i już bym grał..... a nie czekał 2 tygodnie.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakby ktoś chciał to w biedronie można wyrwać ciekawe gry za 9.99 zł np RCT3 (uwielbiam tą serię. teraz mam już cały komplet xD) w złotej edycji i po polsku albo sufering :) wcześniej kupiłem tam jade empire i ghost masters. jak by ktoś chciał powiększyć swoją kolekcję o inne ciekawe tytuły to pewnie coś tam znajdzie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość chronicsmoke

- Zgrywus: Wykończ szefa! + Zgrywus 2 Nie ma zmiłuj

- RollerCoaster 3: Złota Edycja

- Painkiller Overdose

- Puzzle Quest Challange of the Warlords

- Painkiller Black Edition

- Sega Rally

- Aquadelic GT

- FreakOut

- Saga The Suffering

i inne

tylko to znalazłem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetna przygodówka o bardzo małych wymaganiach:

Tajne Akta: Tunguska też za 19,99 zł :)

Druga część też niezła Tajne Akta 2: Puritas Cordis ale już sporo droższa ;)

EDIT:

Jeszcze dodam, że pudełku TR Anniversary w wersji SuperSeller poza DVD z grą znajdują się jeszcze płytki z soundtrackiem i materiałami dodatkowymi jak concept-arty, rendery, wywiady z produkcji, poradnik, patch, DirectX 9 :)

Edytowane przez Grimlock

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja dam kilka linków do dobrych i tanich gier:

Saga Baldur's Gate

Cena: 26,99 zł

http://www.gram.pl/gra_8Q3h4_Baldurs_Gate.html

Saga Fallout (bez części trzeciej)

Cena: 19,90 zł

http://www.gram.pl/gra_8Q3f2_Fallout.html

Spellforce

Cena: 9,90 zł

http://www.gram.pl/prod_8QTeG,5_SpellForce_Zlota_Edycja.html

Saga Gothic bez części trzeciej

Cena: 26,90

http://www.gram.pl/prod_8QniHu1_Saga_Gothic_I_II.html

Cóż jak widać bardzo porządne gry , a co ważniejsze tanie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niesamowity zastuj w temacie ;]

Orientuje sie ktos, a moze ktos ma GTR z PLAY, czy jest tam klucz umozliwiajacy jazde online? Wiem ze malutko ziomkow jezdzi w to po sieci, ale z bratem chetnie bym w to pogral, ja mam org a on wogole.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee nie bardzo rozumiem.. przeciez gtr2 kosztuje 19.99 :)

czego tu nie rozumiec? gtr2 mozna kupic w pierwszym lepszym sklepie z grami, a "jedynke" juz nie. chodzi o to czy w tej gazecie jest cd-key ktory mi umozliwi grac online, bo jesli nie to przeciez mam juz orginala i na brata kompie tez moge zainstalowac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czego tu nie rozumiec? gtr2 mozna kupic w pierwszym lepszym sklepie z grami, a "jedynke" juz nie. chodzi o to czy w tej gazecie jest cd-key ktory mi umozliwi grac online, bo jesli nie to przeciez mam juz orginala i na brata kompie tez moge zainstalowac.

GTR1 kupujesz w pierwszym lepszym Media Markcie oraz Saturnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GTR1 kupujesz w pierwszym lepszym Media Markcie oraz Saturnie.

:damage_wall:

Widocznie mieszkam w takiej okolicy ze w MM byla jedna sztuka w pudelku jakby przeszedl kolo niego tajfun. Kupilem, ale zaraz oddalem, bo jak otworzylem to sie okazalo ze sa dwie plyty CD1 i to jeszcze jedna zlamana, a druga cala porysowana. Dopiero za jekies pol roku pojawilo sie tam znow kilka egzemplarzy ktore juz wygladaly normalnie. Teraz juz graniczy z cudem by w mojej okolicy znalezc ta gre.

Gdyby byla w kazdym lepszym MM czy Saturnie to bym sie tu glupio nie pytal, bo wole miec gra w pudle niz w folijce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi