LPKorn3324 Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 FC, mafia ,Syberia (I # 2 w jedym!!!!), prince i R6- ja bym polecił ci taki zestaw :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Świetnie, że są takie serie. Można i tanio pograć w naprawdę niezłe tytuły no i jest to konkretny krok w walce z piractwem. Ludzie arzekali że gry drogie itp... no to ... niech część stanie się tania (powiedzieli wydawcy), i stały się :) Co do gier, to moim typem jest PoP:SoT oraz Commandos pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 (edytowane) W niektórych kwestiach nisetety ale nawet wróżki z forum ci nie pomogą :lol: Ludzie no nauczcie sie sami zastanawiać :wink: Dobrze, że jest mafia bo tej gry ostatnio nigdzie znaleść nie mogłęm w sklepach. Edytowane 20 Maja 2006 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Niestety, ale mafia cos mi nie dziala :( Pewnie mam za male wymagania sprzetowe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 (edytowane) u mnie śmiga aż miło, spróbuj z innymi sterami Pewnie mam za male wymagania sprzetowe jak masz małe wymagania to mi możesz oddać kompa a ja Ci wyśle celerona 466 bo gdzieś mam w szafie no chyba, że chodziło o to że masz za słaby sprzet :P Edytowane 20 Maja 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) Bleh, kupiłem jak już wyżej wspomniałem H&D Antologię. I... jak chce zagrać na multi zaczynają się schody, przy łączeniu z którymkolwiek serwerem sypie się błąd - niepoprawny klucz CD. A seriala spisałem z instrukcji z tyłu. WTF? Co ta Cenega za przeproszeniem w h... leci? Już naskrobałem do nich maila. Co oni sobie do cholery myślą. I tak to jest, chcesz być grzeczny i wogóle, kupujesz oryginała i tu cię spotyka takie coś. Chamstwo poprostu, inaczej tego nazwać nie mogę. Ciekawe co odpiszą wazony. :mur: Szlag mnie trafia... Edytowane 21 Maja 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 co to cengi to kumpel kiedyś kupił Sacred i oczywiście cd key'a nie było, dodzwonił sie do nich dopiero po jakimś tygodniu :/ a teraz najlepsze kazali mu wziąć instrukcje i otwierać na różnych stronach, z których miał przeczytać jedno zdanie aby zweryfikować czy oby napewno ma oryginała po czym grzecznie mu podali cd key'a..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 FarCry zagości u mnie :D mafie mam no i może skusze sie na R6 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 u mnie śmiga aż miło, spróbuj z innymi sterami jak masz małe wymagania to mi możesz oddać kompa a ja Ci wyśle celerona 466 bo gdzieś mam w szafie no chyba, że chodziło o to że masz za słaby sprzet :P Wlasnie o to :D Powiedzialem to z podtekstem :D (czy tam z nadtekstem :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 które gry z tej klasyki (oprócz Far Cry) mają multiplayer? (obojętnie w jakiej formie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) Rainbow six ma chyba. No i H&D. Edytowane 21 Maja 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 które gry z tej klasyki (oprócz Far Cry) mają multiplayer? (obojętnie w jakiej formie)XIII Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Operation Flashpoint. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 commandos, choc nie wiem jak to wyglada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Niektore nowe gry sa tez w takiej cenie. Wlasnie w katalogu dolaczonym do KK zaciekawila mnie akcja Rewolucja Cenowa. W sumie moze trzy gry by mnie interesowaly (Call of Cthulhu od czerwca!), ale zawsze to jakis postep. Takze kupujcie, dystrybutorzy zauwaza, ze to dobry interes i bedzie wiecej tanich gier. :DPrzeciez to same niskobudzetowki. Na takie cos dychy szkoda... Still Life chyba tylko z tego grona sie wybija. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Kameleon nie jest tez taki zly - moze byc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Powiem wam, ze z takich cen sie tylko cieszyc. Jak tu chodze czasami po sklepach i patrze na ceny gier, to nic tylko usiasc i zaplakac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 commandos, choc nie wiem jak to wyglada Jedynka z dodatkiem nie ma, 2 ma Co-op, a 3 ma TDM i CTF :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) mam pytanie do tych co zakupili FarCry'a w KK czy jest to wersja 1.31 czy starsza?? Edytowane 21 Maja 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) Przeciez to same niskobudzetowki. Na takie cos dychy szkoda... Still Life chyba tylko z tego grona sie wybija. Jeszcze wybija sie Star Wolwes ale to tylko dla wybranych. EDIT: Z drugiej strony owe gierki niedlugo moga sie pojawic jako cover i szkoda bedzie kasy... Edytowane 21 Maja 2006 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) Przeciez to same niskobudzetowki. Na takie cos dychy szkoda... Still Life chyba tylko z tego grona sie wybija.Stalingrad to też całkiem przyzwoita gra. A Kameleon tak czy inaczej kosztował nieco mniej niż 30zł. Edytowane 21 Maja 2006 przez melonino Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Call of Cthulhu chyba nie jest ani niskobudzetowka, ani nie wyjdzie tak szybko jako cover... :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Ja tam jakos call'a nie widze. UFO ktore jest w tej "rewolucji cenowej" jest z tej samej serii co te UFO? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Call ma byc w czerwcu chyba na tym zestawieniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 UFO ktore jest w tej "rewolucji cenowej" jest z tej samej serii co te UFO? Tak to rozwiniecie Aftermath. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Jedynka z dodatkiem nie ma, 2 ma Co-op, a 3 ma TDM i CTF :Pdzieki za rozjasnienie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) mam pytanie do tych co zakupili FarCry'a w KK czy jest to wersja 1.31 czy starsza?? Far CRY jest w wersji 1.33 Ale polskie dialogi srednio mi do gustu przypadly. Wie ktos czy mozna wylaczyc polski dubbing by miec oryginalny angielski dzwiek i ewenualnie polskie litery?? Edytowane 21 Maja 2006 przez LK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 UFO ktore jest w tej "rewolucji cenowej" jest z tej samej serii co te UFO?Ze starym UFO ta gra ma niewiele wspólnego. Aftermath jest w realtime i do starego dobrego UFO: Defense bardzo wiele mu brakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) nawet nie wiecie ilu ludzi się cieszy, że w końcu gry są w porządnej cenie...i to jakie gry! :D Edytowane 21 Maja 2006 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 gdzie ten far cry ma byc ..w media markt ... byłem wczoraj i tylko gothic 2 był z extra klasyki .... ..... Nie wiem jak wy ale ja mam cos takiego ze nie moge grac na orginalnej grze bo mi płyty szkoda ze sie porysuje ..dlatego zawsze gram na kopi bezpieczenstwa a orginal lezy w pudełku ...Np kupiłem gothic noc kruka i w summie tylo raz w napedzie miałem celem sprawdzenai czy działa ...a tak to zawsze na kopii gram.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...