Aquarium Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2011 Ja łyknąłem na Steamie Limbo za 4,99 ojro. Może i będzie kiedyś taniej, ale warto ją kupić. Klimat kopie zad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2011 Widze że nie było info W nowym CDA jest Stalker Cień Czarnobyla z Priboy Story. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2011 Ja łyknąłem na Steamie Limbo za 4,99 ojro. Może i będzie kiedyś taniej, ale warto ją kupić. Klimat kopie zad. No jest taniej, za 2.5. Pierwsze przykazanie Steamowych promocji - w czasie wyprzedaży kupuj wyłącznie gry z Daily Deal. Gry, które do codziennych promocji nie trafią, kupuj w ostatni dzień wyprzedaży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 Limbo bardzo dobra i klimatyczna gra. Ale bardziej mi przypadła do gustu Gemini Rue. Czuć klimat starych przygodówek, które niegdyś zdominowały rynek PC. Ta gra bardziej mnie wciągnęła nić cokolwiek od co najmniej roku. Czyli od czasu kiedy ukończyłem Mafię 2. Na prawdę warto kupić jeśli ktoś jest miłośnikiem przygodówek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 No jest taniej, za 2.5. Pierwsze przykazanie Steamowych promocji - w czasie wyprzedaży kupuj wyłącznie gry z Daily Deal. Gry, które do codziennych promocji nie trafią, kupuj w ostatni dzień wyprzedaży. Bez przesady, 20 zeta to i tak sporo taniej niż cena w sklepie Microsoftu. Odżałuję tą dychę :) Miałem jeszczcze ochotę na Civ 5, ale oceny recek vs oceny graczy na metacritic dały mi do myślenia Oo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 (edytowane) Na steamie pojawil sie dzisiaj daily deal Dungeon Defenders, przy zakupie 4-paka wychodzi niecale 10zł na leb. Ktos sie skusi? Moze by sie zebralo 4 osoby. :wink: Edytowane 4 Grudnia 2011 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 Bez przesady, 20 zeta to i tak sporo taniej niż cena w sklepie Microsoftu. Odżałuję tą dychę :) Miałem jeszczcze ochotę na Civ 5, ale oceny recek vs oceny graczy na metacritic dały mi do myślenia Oo. A nie ma przypadkiem dema tego na steamie do sprawdzenia? Mógłbyś się sam przekonać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 Na steamie pojawil sie dzisiaj daily deal Dungeon Defenders, przy zakupie 4-paka wychodzi niecale 10zł na leb. Ktos sie skusi? Moze by sie zebralo 4 osoby. :wink: Ja bym się skusił jakby co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Tomb Raider Underworld darmowy Jednak tylko dla abonentów usługi Plus w PlayStation Network! Ósmą odsłonę przygód Lary będzie można pobierać z PlayStation Store w pełni za darmo już w środę. Taka unikalna promocja potrwa jednak tylko do czwartego stycznia. Jeśli ktoś posiada subskrypcję Plusa, a nie ma jeszcze TRU w swojej kolekcji, to takiej okazji nie powienien przegapić. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2011 Kolejna akcja z grami indie. Zobmie Shootery wyglądają ciekawie. Kto kupi dziś do 23:00 dostanie te dwie dodatkowe gry. The Indie Gala - Make your price. Donate. Play! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 Na steamie jest Homefront link za 4,99 Euro w ramach oferty dnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2011 Kurcze na Steamie promocja na Left 4 Dead Bundle za 5,24 ojro, a ja muszę czekać do poniedziałku zanim mi przyjdą pieniądze na konto w PayPal'u... głupie banki nie mogą robić przelewów w weekend? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2011 Ja właśnie przed chwilą zakupiłem ją, długo polowałem bo wcześniej nie miałem kasy. Mam wirtualną kartę VISA i nie mam takich problemów przelałem na nią kasę z głównego konta i po 5s były już na karcie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 Kurcze na Steamie promocja na Left 4 Dead Bundle za 5,24 ojro, a ja muszę czekać do poniedziałku zanim mi przyjdą pieniądze na konto w PayPal'u... głupie banki nie mogą robić przelewów w weekend? :mur: Błyskawiczne doładowanie konta PayPal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 Błyskawiczne doładowanie konta PayPal No a myślisz, że jak ja sobie doładowywałem konto? w żabce? Zrobiłem te "błyskawiczne", ale polskie banki mają straszny problem, żeby w weekend przelać 20 zł... dziś rano przyszły mi pieniądze, ale teraz to już du** po promocji :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 Dlatego najlepiej uzywac karty kredytowej do platnosci w internecie a nie przelewow bankowych. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 No a myślisz, że jak ja sobie doładowywałem konto? w żabce? Zrobiłem te "błyskawiczne", ale polskie banki mają straszny problem, żeby w weekend przelać 20 zł... dziś rano przyszły mi pieniądze, ale teraz to już du** po promocji :angry: Już niedługo, będzie ponownie na promocji świątecznej. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 Oby, bo chętnie kupiłbym tą grę :) Przynajmniej trochę wcześniej udało mi się "ustrzelić" Bastion za 4 ojro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 Na GOGu dzisiaj Empire Earth za friko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 No a myślisz, że jak ja sobie doładowywałem konto? w żabce? Zrobiłem te "błyskawiczne", ale polskie banki mają straszny problem, żeby w weekend przelać 20 zł... dziś rano przyszły mi pieniądze, ale teraz to już du** po promocji :angry: To cóż to masz za bank, że przelewy wewnętrzne nie sa natychmiastowe? Pretensje możesz mieć chyba tylko do siebie, że tam masz konto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 To cóż to masz za bank, że przelewy wewnętrzne nie sa natychmiastowe? Pretensje możesz mieć chyba tylko do siebie, że tam masz konto. ING Bank Śląski, a przelew na konto w PP nie jest przelewem wewnętrznym. Zresztą koniec tematu... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 Yyy, przecież o to chodzi w tej stronie. BlueCash ma konta w wielu bankach, oni dostają przelew wewnętrzny, i od razu przelewają kasę na PayPal. To samo jest w Płacę z Allegro, czy wielu sklepach z PayU. Mam konto w mBanku, i kiedy bym z takich serwisów nie korzystał, to wszystko jest natychmiastowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milzner Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 ING Bank Śląski, a przelew na konto w PP nie jest przelewem wewnętrznym. Zresztą koniec tematu... <_< Błyskawiczny przelew na PP jest właśnie przelewem "wewnętrznym" realizowanym przez Blue Media. Niestety część banków (w tym ING) nie realizuje przelewów wewnętrznych w dni wolne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 Nikt jeszcze nie napisał ? - do 2 stycznia chyba wszystkie gry na GOG.com będą sprzedawane za -50%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 Nowe humble a w nim m. in. shank i super meat boy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 Promocja na Limbo @Steam. Jak coś [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 (edytowane) Dzisiaj na STEAM jest Magicka za 2,49 ojro. Nowe The Xmas Bundle - Indie Royale a w nim: "The Blackwell Trilogy: Remastered", "Eets", "Dino D-Day", "The Oil Blue". Poza tym inicjatywa http://www.getgamesgo.com/little-big-bunch I darmowy bundle The 99 Percent Bundle | Indievania - 13 (mnie) nieznanych gierek. Edytowane 16 Grudnia 2011 przez introvert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Promocja na Magicke była super, kupiłem sobie cały zestaw ze wszystkimi DLC za niecałe 30 zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Ruszyły pełną parą promocje na steamie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Wrrr. Chciałem kupić Max Payne dla odświeżenia przed trójeczką, a tu serwery zapchane... Może jutro rano jak USej pójdzie spać będzie lepiej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...