Pawel_Miazga Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 Trochę spóźnione info - trwa darmowy weekend z Wiedźminami na Steam. http://store.steampowered.com/app/20920/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 (edytowane) Humble Indie Bundle 11 - https://www.humblebundle.com/Co laska:- Guacamelee! Gold Edition- Dust: An Elysian Tail- Giana Sisters: Twisted Dreams- The SwapperPowyzej sredniej:- Antichamber- Monaco: What's Yours is Mine Kazda gre mozna podpiac z osobna (przynajmniej w podstawie). Edytowane 18 Lutego 2014 przez brachol 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgaduję, że później dołączą do zestawu dodatek do GS i szczerze na to liczę. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jankarp Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 Mam taką zasadę, że albo darmowe gry albo drogie... Zbyt wiele razy przejechałem się na tanich grach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 Mam taką zasadę, że albo darmowe gry albo drogie... Zbyt wiele razy przejechałem się na tanich grach Cena nie determinuje jakości produktu. Niejednokrotnie taniocha albo darmowe gry (Black Mesa, Path of Exile) zapewniają więcej radochy niż gnioty wycenione na 130 PLN. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 Aliens Colonial Marines niby jest za 10 złotych ale po wszystkich patch'ach, które zostały dodane wygląda naprawde dobrze i przyjemnie się gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 Warto kupić ostatnie HB choćby dla Antichamber (wywraca mózg na drugą stronę) i Dust (przyjemny chodzony slasher wyglądający jak anime, z elementami RPG). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziolek1983 Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 Thief Gold za darmo. Na stronie http://thiefmodcompetition.com/ możemy uzyskać kod zniżkowy do "zakupu" gry przez Amazon http://www.amazon.com/gp/product/B009IXL5FO Przy finalizacji transakcji w pole „Gift codes & promotions” wpisujemy uzyskany wcześniej kod. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 Codes are all gone for now. Please try again later. Ma ktoś może wolny kod? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 Próbowałem od 12ej i w końcu dostałem. Bierzcie póki są :grin: PS. Dopiero 4 kod wszedł, pierwsze trzy wywalały "invalid code". PS2. Można wyciągnąć steam key Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq123 Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 Mi generuje cały czas ten sam klucz który jest "not valid" ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 (edytowane) na amazonie trzeba podawać numer karty? nie da się inaczej? Game Downloads are only available to US customers Jak to obejść? Edytowane 20 Lutego 2014 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 @marcinq123 Zmień dane, maila i wygeneruj ponownie. Nic na maila nie wysyłają więc nie trzeba się z tym spinać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 ORION : Dino Horde za 0,99€ http://store.steampowered.com/app/104900/ Nie warto się sugerować metacritic, recenzje użytkowników są bardziej przychylne choć wiadomo, Skyrim to to nie jest :grin: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq123 Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 Właśnie przed chwila zmieniłem dane... Myslalem że inaczej generowane są kody. Nieważne, ale dzięki ;] Tutaj jak kupować na amazonie: http://lowcygier.pl/poradnik-jak-kupowac-gry-cyfrowe-na-amazon-com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 na amazonie trzeba podawać numer karty? nie da się inaczej? Game Downloads are only available to US customers Jak to obejść? Trzeba mieć konto założone na dane z US. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 Dzięki, już sobie poradziłem i gra dodała się do konta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 W markecie Kaufland przyuważone:Dead Island (sama podstawka) z serii Dobra Gra, za 9,99zł Z tej serii były też: A-Men, To the Moon, Xotic;Nie wiem czy w promo wszystkie gry z tej serii:http://dobragra.techland.pl/home.html 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2014 Dead Island to jest jeden z najgorszych portow konsolowych jakie w zyciu widzialem. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2014 Sprawdz Dark Souls... Tam sterowanie jest kompletnie schrzanione na PC. DI przy tym to rewelka :P 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2014 (edytowane) Na steam jest do 75% zniżki na gry Ubisoftu. Ponadto 2 za 1: http://muve.pl/npg-2-za-1 Edytowane 23 Lutego 2014 przez artuditu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgaduję, że później dołączą do zestawu dodatek do GS i szczerze na to liczę. :)Niestety, dorzucili 3 inne tytuly:- FEZ - Starseed Pilgrim - Beat Buddy 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2014 No fakt, liczyłem na Rise of the Owlverlord (był w końcu bardzo prawdopodobny), ale Fez to bardzo miła niespodzianka, tak więc już się nie gniewam. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) Znacie jakies dobre gry strategiczno ekonomiczne? Szukam Gry! EDIT Uaktualniłem zasady tego tematu - szczegóły w pierwszym poście. Gdyby ktoś miał jakieś uwagi, to proszę o PM-kę. Pozdrawiam Edytowane 27 Lutego 2014 przez Dammeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziolek1983 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) Avencast: Rise of the Mage za darmo + 5$ rabatu przy zakupie powyżej 25$ [za serwisem o łowieniu gier ;)] https://freegame.greenmangaming.com/ Edytowane 27 Lutego 2014 przez Ziolek1983 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2014 na cdp.pl promocja na stare crapy z okazji tłustego czwartku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2014 mm Atlantis :> 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris80 Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2014 FEZ jak dla mnie bardzo spoko ;) Nie narzekałbym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2014 FEZ był już wcześniej - i to chyba 2x (w podstawce) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 (edytowane) Na Humble jest zestawik 6 gier na Andka. Sam Catan to obecnie 12 ziko na Play. Edytowane 5 Marca 2014 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...