Michaelius Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Oprocz Baldura raczej nic nie znajdziesz , zas Mass Effect , nie dziekuje , nie znosze Rozdzki... Jakosc dubingu to jedno w ME , a zrobienie z Wrexa wielkiego wielbiciela filmów Pasikowskiego przez tłumacza drugie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 (edytowane) Bylem zadowolony z tlumaczenia Fallouta. Tekstu bylo duzo, a jednak zachowali klimat. Tylko tam dubbingu nie bylo. Nie pamietam IceWind Dale, bo dawno nie gralem, ale z tego co kojarze rowniez pololonizacja byla dobra :) Ogolnie CD Projekt potrafi spolonizowac gre. Edytowane 14 Września 2008 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Dziubek , ale ja prosilem o nowe gry... Poza tymi nowymi , ktore wymienilem sam nowych nie znajdziesz. Fallout i jego tlumaczenie to cos kolo 1999-2002 , nie pamietam a nie chce szukac CDA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 Stalker:CS? Tylko znowu lektor gada z dykcja i entuzjazmem tlumacza elektronicznego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 Stalkera CS nie widzialem , wiec sie nie wypowiadam , ale jesli to jest Utta , ten z jedynki i Strangleholda to na plus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 (edytowane) Wymienisz mi , poza Wiedzminem , jakas nowa , ktora daje rade?On wymieni ,ja wymienię ,a Ty napiszesz ,że nie, bo słabe no i czemu ma być nowa gra -wstępnie w OT nie chodziło o tylko nowe gry? :wink: .Bez sensu dyskusja nieco ale jedno powiem -ostatnio jakoś modne się zrobiło narzekanie na dubbing czy ogólnie polonizację, "bo Mass Effect..." czy jakaś inna nie dała rady.Aż dziw ,że wszyscy tak kolokwialnie i idiomatycznie język angielski znają z wychwyceniem regionalizmów łącznie aby oceniać jakość spolszczenia :unsure: .Najczęściej to głosy ludziom nie brzmią... @DziubekR1 -zgadzam się z Tobą.Oczywiście wiele knocą (jak wszędzie na świecie) lecz nie popadajmy w "jak zwykle" ,bo to gruba przesada no i do tego rzecz podlega w końcu pod gusta.Ja np.wolałem w Splinter Cell CT głos M.Baki niż kolejny "sensejszyn marin".A jak słyszę oryginalny głos "wodza" oddziału w GRAW2 to się modlę o podłożenie mu głosu Jurka Owsiaka zamiast tego sepleniaczka(chyba koleś od bajki Tom i Jerry mu użyczył brzmienia) .Wszystko to gusta ale stwierdzenie "autorytatywne" ,że każda polonizacja u nas powstała na odwal się i niedbale jest mocną przesadą.STALKER CS...no cóż -facet pewnie robił próbę "emotions off" ,a oni to nagrali po cichu :rolleyes: W jedynce to brzmiało IMO zachwycająco ale tu.... Edytowane 15 Września 2008 przez miron72 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 w sklepie gram jest fajna promocja klasyki kup 2 gry a kolejne 2 gry dostaniesz za 2 grosze :)... ja już zamówiłem :P Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Przycinaja na dwa grosze :P W sklepie Cenegi jest to samo, podobno w niektorych marketach tez to ma byc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Też zakupiłem i czekam. Są dwie opcje zakupu na stronie: kupujesz 2 gry a dwie gry które chcesz żeby Ci dodali dopisujesz w uwagach lub do koszyka wrzucasz 4 gry a podobno oni i tak zmienijszą rachunek jakbyś kupił dwie. Wybrałem pierwszą z opcji i zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 Full Spectrum Warrior - FREE http://www.gamershell.com/download_33784.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Unreal Antologia kupiłem w Empiku z kolekcji Ekstra Klasyka Gold za 26,99 zł. Za taką kasę się bardzo opłaca IMHO :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Przyuwazone w kiosku: KŚ Gry - Farcry Play (albo Click, nie zwrocilem uwagi) - saga Fallout Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Ile ten Komputer świat gry stoi ? Ciekawa propozycja a właśnie poluję na FarCry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CjRudi Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Play (albo Click, nie zwrocilem uwagi) - saga Fallout Play, edycja ekstra czy coś podobnego... 7,90 chyba kosztowało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Stachuuu - gdzieś mi się obiło o uszy (topic o fc/fc2?), że coś koło 8 złociszy...kurcze swojego FC z supersellera straciłem, pewnie też przyszarpię (choć nie wiem czy nie lepiej za 19 mieć elegancko w pudełku..) jest jeszcze ta promocja 2+2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Ile ten Komputer świat gry stoi ? Ciekawa propozycja a właśnie poluję na FarCry :D A czy czasem FarCry nie jest od roku dostępny za darmo w sieci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 A czy czasem FarCry nie jest od roku dostępny za darmo w sieci ?Jest tyle ze to wersja Far Cry Free Full Game (Ad Supported) z adnotacja: "You will need an Ubi.com account and you must live in the U.S. to play the game" Pewnie w trakcie odpalania laczy sie z ubi i weryfikuje czy dane ip jest z US. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Chciałbym polecić gry : Fahrenheit i Beyond Good & Evil. Mam je kupione w normalnych edycjach, ale można je kupić teraz w tanich seriach : http://www.allegro.pl/item464767766_fahren...l_xk_sklep.html http://www.allegro.pl/item456041266_beyond...nowa_sklep.html Gorąco polecam - te gry to jedne z moich najbardziej ulubionych ever. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Ta sama gazetka od FarCry wydala teraz Red Alerta 1 za 7,90. Jak ktos sie nie zalapal na darmowe sciaganie ze strony EA pare miechow temu to teraz ma okazje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 http://www.3kropki.pl/p/7/3/race_07_the_wtcc_game.php Jak dla mnie tanio. Wiec fani symulatorow mozecie miec najlepszy za 34 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Kup najnoweszego Play-a to będziesz miał WTCC za 9zł + jeszcze parę innych tytułów. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Boxster => a ktory wtcc jest w tym playu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 http://www.3kropki.pl/p/7/3/race_07_the_wtcc_game.php Jak dla mnie tanio. Wiec fani symulatorow mozecie miec najlepszy za 34 zl Zadna okazja , ten nowszy Race wszedl do TopSellera CDProjektu , kosztuje wlasnie 29-34 w zaleznosci od sklepu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 @Niemiec Z pisemkiem dostaniesz: RACE: The WTTC Game, a szczegóły masz tu: http://www.playpc.pl/newsroom/artykul.asp?Artykul=378 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Czy ktoś wie czy klucze do gry WTTC są dla każdego INNE czy TAKIE SAME dla wszystkich czytelników? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel007 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Odnośnie tanich gier, zobaczcie na to: http://www.markolf.pl/?pk=1&news_id=1537 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom81 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Nie wiecie czy gdzieś do dostania jest jeszcze planescape? Pękła mi płyta, a tytuł dla mnie obowiązkowy i wracam do niego co jakiś czas... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Najszybciej na Allegro. Chociaż tam już też posucha i ceny coraz wyższe. Możesz zassać z netu chyba, że chcesz mieć fizycznie oryginalny nośnik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Ta lista gier z Biedronki robi wrażenie ;) Są tam takie tytuły, które dosłownie 2-3 lata temu (co ważne są to dobre gry!) miały premierę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Jesli tylko beda dostepne te gry to moja kolekcja powiekszy sie o kilka tytulow. Mam nadzieje ze beda to nie plyty w kopertach czy kartonikach, lecz pudelka z chocby instrukcja... Co do WTCC z play`a, to ja rowniez chcialbym sie dowiedziec czy cd-key ma kazdy inny, i czy da sie grac w necie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...