Jacek Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Więc mam taki dośc dziwny problem :/ Posiadam tę płytę ale nie wiem jak podłączyć w niej diodę HDD. Tą która informuje ze dysk pracuje.. oczywiście :) W instrukcji obsługi nie znalazłem czegoś takiego :( Chyba że ktoś nie wierzy to mogę podesłac wersję elektroniczną... :) Niech mi ktoś pomoze bo już tak więcej nie mogę ;) :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 ... Posiadam tę płytę ale nie wiem jak podłączyć w niej diodę HDD. Tą która informuje ze dysk pracuje.. oczywiście :) W instrukcji obsługi nie znalazłem czegoś takiego :( Chyba że ktoś nie wierzy to mogę podesłac wersję elektroniczną... :)... ja nie wierze i co mi zrobisz :lol: manual, str.14 (rysunek mobo z opisanymi portami), prawy dolny rog - pod CHA_FAN jest PANEL, pod nim 5 pinow dla podczerwieni a tuz obok tych 5 pinow po lewej sa 2 piny IDELED nie ma za co :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 ... Posiadam tę płytę ale nie wiem jak podłączyć w niej diodę HDD. Tą która informuje ze dysk pracuje.. oczywiście :) W instrukcji obsługi nie znalazłem czegoś takiego :( Chyba że ktoś nie wierzy to mogę podesłac wersję elektroniczną... :)... ja nie wierze i co mi zrobisz :lol: manual, str.14 (rysunek mobo z opisanymi portami), prawy dolny rog - pod CHA_FAN jest PANEL, pod nim 5 pinow dla podczerwieni a tuz obok tych 5 pinow po lewej sa 2 piny IDELED nie ma za co :) :/ Qrde, dzięki!!! A ja szukałem czegoś z wyrazeniem hdd.. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: closed by me Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...