patol Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 No w zasadzie wszystko opisane w tytule i opisie. Jak wyłączyć to pikania jak np. zmniejszam lub zwiększam obroty cooler'ów... w dzień da się wytrzymać, ale w nocy to ja już pół bloku budze... nie wspomne o rodzicach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 nie wiem jak to działa.. i czy wyłączenie jest wogole możliwe.. ale łopatologicznie: wlutuj jakiś przełącznik odcinający głośniczek.. czy co tam jest ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patol Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Łopatologicznie to ja bym po prostu wywalił ten głośniczek. Myślałem, że jest po prostu jakaś inna metoda na to :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...