Skocz do zawartości
Gość Jecku

Czy X800

Rekomendowane odpowiedzi

czy ten radeon x800 to już jest klasy GF 7800 ?? jakbym kupił go na AGP 8x to pasował by do takiego starocia jak ECS k7s5a ?? i czy zasilacz 230 V by jąutrzymał ??

pzdr :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ten radeon x800 to już jest klasy GF 7800 ?? jakbym kupił go na AGP 8x to pasował by do takiego starocia jak ECS k7s5a ?? i czy zasilacz 230 V by jąutrzymał ??

Jasne ze ja utrzyma - porzadny zasilacz 230V 500W z pewnoscia da rade :mur:

Edytowane przez Gwynbleidd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kazdy zasilacz w polsce ma 230V (w gniazdach za to sa spore odchylki), podaj model zasilki ;)

podaj cala konfiguracje, bo jezeli masz cos tam mniej niz bartek 3200+ to nie ma wogole sensu tej karty brac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ath xp 1800+

256 ram 266 mhz

Ecs k7s5a - płyta

grafa gf 2 64mb

A z reszta powiedz mi po co grafa takiej klasy do takiej plyty??

żeby było smiesznie :wink:

chcem sobie ulepszac kompa po troszku ale płyte główną mam od goscia taniej tylko ze pozniej i dlatego zaczynam od grafiki zeby sobie w godfathera pograc :)

Pozdro B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

godfather to straszna sztuma..

otwórz bude i spisz wszystko co jest na nim napisane ;) ew. cyknij fotkę tabliczki na zasialczu

płyta nie powinna mieć problemu z x800 z tym że karta nie rozwinie się przy takim wolnym procku. jeśli zamierzasz zmienić płytkę i procka to zakup tej karty ma sens.

256mb ramu nie wystarczy do sensownego pogrania..

Edytowane przez forest kila zbila

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Codegen 300W :)

to proca zmienic też ?

ale płyte bede mial pozniej a chce treraz już cos zmienic zeby se w tego godfathera pograc bo fajny jest i nic nie zmieni tego zdania :P

a karta graficzna nie moze byc do niewgo mx dlatego chce zmienic a ze niedlugo zmienei calego kompa to chcem wybrac cos lepszego

256 ram starczy

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmień zasiłkę najpierw...

...później kolejno:

mobo, proc, ram, grafa

ajak zmieenie płytke i bedzie miala wejscie pci-e to grafe tez bede musial zmienic bo mam agp 8x ..................................

PozdrO B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeżeli masz powoli unowocześniać kompa to odpuść sobie narazie grafe, a jeżeli koniecznie chcesz pograć to kup po prostu taką żeby ta gra chodziła, wystarczy cos pokroju r8500

gf3

9100-nie wiem czy chodzi bo nie mam spisu wymaganych kart, ale raczej tak

Edytowane przez przemekbydgoszcz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeżeli masz powoli unowocześniać kompa to odpuść sobie narazie grafe, a jeżeli koniecznie chcesz pograć to kup po prostu taką żeby ta gra chodziła, wystarczy cos pokroju r8500

gf3

9100-nie wiem czy chodzi bo nie mam spisu wymaganych kart, ale raczej tak

8500 i 9100 to jest to samo :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi