Gość Jecku Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 czy ten radeon x800 to już jest klasy GF 7800 ?? jakbym kupił go na AGP 8x to pasował by do takiego starocia jak ECS k7s5a ?? i czy zasilacz 230 V by jąutrzymał ?? pzdr :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 NO jak podwiazesz to utrzyma. Ale napewno nie zasili go. Chyba ze nie masz nic w kompie tylko plyte i grafe. A z reszta powiedz mi po co grafa takiej klasy do takiej plyty?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwynbleidd Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) czy ten radeon x800 to już jest klasy GF 7800 ?? jakbym kupił go na AGP 8x to pasował by do takiego starocia jak ECS k7s5a ?? i czy zasilacz 230 V by jąutrzymał ?? pzdr :lol2: Jasne ze ja utrzyma - porzadny zasilacz 230V 500W z pewnoscia da rade :mur: Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez Gwynbleidd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 czy ten radeon x800 to już jest klasy GF 7800 ?? jakbym kupił go na AGP 8x to pasował by do takiego starocia jak ECS k7s5a ?? i czy zasilacz 230 V by jąutrzymał ?? pzdr :lol2: kazdy zasilacz w polsce ma 230V (w gniazdach za to sa spore odchylki), podaj model zasilki ;) podaj cala konfiguracje, bo jezeli masz cos tam mniej niz bartek 3200+ to nie ma wogole sensu tej karty brac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jecku Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 ath xp 1800+ 256 ram 266 mhz Ecs k7s5a - płyta grafa gf 2 64mb A z reszta powiedz mi po co grafa takiej klasy do takiej plyty?? żeby było smiesznie :wink: chcem sobie ulepszac kompa po troszku ale płyte główną mam od goscia taniej tylko ze pozniej i dlatego zaczynam od grafiki zeby sobie w godfathera pograc :) Pozdro B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) godfather to straszna sztuma.. otwórz bude i spisz wszystko co jest na nim napisane ;) ew. cyknij fotkę tabliczki na zasialczu płyta nie powinna mieć problemu z x800 z tym że karta nie rozwinie się przy takim wolnym procku. jeśli zamierzasz zmienić płytkę i procka to zakup tej karty ma sens. 256mb ramu nie wystarczy do sensownego pogrania.. Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zdecydowanie pamiec i proc do wymiany. Bedzie sie dlawic ta karta.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 wciaz nie podales czym bedziesz zasilal ta karte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 czy ten radeon x800 to już jest klasy GF 7800chyba nie sikałeś.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jecku Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Codegen 300W :) to proca zmienic też ? ale płyte bede mial pozniej a chce treraz już cos zmienic zeby se w tego godfathera pograc bo fajny jest i nic nie zmieni tego zdania :P a karta graficzna nie moze byc do niewgo mx dlatego chce zmienic a ze niedlugo zmienei calego kompa to chcem wybrac cos lepszego 256 ram starczy pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zmień zasiłkę najpierw... ...później kolejno: mobo, proc, ram, grafa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jecku Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zmień zasiłkę najpierw... ...później kolejno: mobo, proc, ram, grafa ajak zmieenie płytke i bedzie miala wejscie pci-e to grafe tez bede musial zmienic bo mam agp 8x .................................. PozdrO B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
champion__103 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 to kup asrock 939 dual sata2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) jeżeli masz powoli unowocześniać kompa to odpuść sobie narazie grafe, a jeżeli koniecznie chcesz pograć to kup po prostu taką żeby ta gra chodziła, wystarczy cos pokroju r8500 gf3 9100-nie wiem czy chodzi bo nie mam spisu wymaganych kart, ale raczej tak Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 jeżeli masz powoli unowocześniać kompa to odpuść sobie narazie grafe, a jeżeli koniecznie chcesz pograć to kup po prostu taką żeby ta gra chodziła, wystarczy cos pokroju r8500 gf3 9100-nie wiem czy chodzi bo nie mam spisu wymaganych kart, ale raczej tak 8500 i 9100 to jest to samo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...