Gość lechu1777 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Witam. Mam sluchawki Tracera i nie mialem problemu dopoki jeden kanal przestal grac i jak porusze kablem i trzymam go to gra. Cos musi nie laczyc. I teraz czy mam ciąć kabel i lutować? Czy jakis kabel poszukać audio+mikrofon ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 tnij i sprawdz ... po co chcesz kabel kupowac skoro jeszcze nie wiesz co sie rozlecialo.. moze wystarczy tylko dolutowac kabel ktory sie poprostu rozruszal i odpadl od lutu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Juz zrobilem. Rozebralem, ucialem kabla bo jakies 4cm byly zjechane(nie wiem czemu na nich nie laczylo) potem lut jeszcze raz do plytek, glosniczkow i gra narazie spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...