yotomeczek Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zdaje sie że mobo się poddało po jednym blue screenie nastąpił koniec OC (3,5GHz @ 1,6V) ostało się pare mniej lub więcej zabawnych fotek: suchy lód - jak by kto z łodzi chciał to służę info co jak i za ile :D kontrola temperaturki OK Dostrajanie modów (Vmem) Pierwsza łycha W rurze no i ... awaria ... wyrwałem chwasta Myridin w akcji :D proc momentalnie zarósł lodem :D Żeby odmrozić proca - wylewamy DI z acetonem :lol2: No i żeby było wesoło - kręcimy lody :D gotowe :D myridin i kot (pi @ mem masta oraz "lodziasz" super brain :-P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 ile kosztował cie ten lód? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 szkoda mobo :| nie ma to jak zabawa w niedziele ;)no i ten sok by lidl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 przynajmniej śmiesznie było :] jakieś plany na kolejne próby? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 oblodzony chwast rzadzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) http://img93.imageshack.us/img93/2047/lody...ranczowe9zc.jpg lody pomarańczowe? mi to wygląda na mrożone ziemniaki/kartofle :wink: [pierwsze skojarzenie] Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez oskarro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 wy tu nawet rekawiczki mieliscie ? :) my golymi recami sie bawilismy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 wy tu nawet rekawiczki mieliscie ? :) my golymi recami sie bawilismy :) LN2 cieplejszy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 nie mowilem o ln2 :P tylko o DI :P ale azotu tez yoto dolewalem bez rekawic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Ciekawie wygląda zmrożony proc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zmorożony procek ewidentnie rządzi :). Swoją drogą fajna rękawica... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 wy tu nawet rekawiczki mieliscie ? :) my golymi recami sie bawilismy :) a jak full pro :D zabawa w OC zakończyła się po 5 minutach :mur: zrobiłem Vmem moda (bo miałem albo 2,88 albo 3,15 z raila - a te pamięci lubią coś pomiędzy) niestety komp się skończył zanim się zaczęło mod działał OK ale po jednym blue screenie i 2 restartach coś się zjeb... lody były pomarańczowe (z mlekiem nawet) i z pepsi karmelowe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 szkoda ze nic nie wyszlo z tego di runu, dothan zrobil by niezly czas nawet na tym 3.5ghz :P ile tego DI kupiliscie i za ile ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Moze bardzo głupie pytanie ,ale czy nie zapomnieliscie czasem o izolacji plyty ??:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Moze bardzo głupie pytanie ,ale czy nie zapomnieliscie czasem o izolacji plyty ??:>przecież widać na zdjęciach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 izolacja OK poprzednio wytrzymała 5h na DI ... lód do nabycia w dowolnej ilości !! cena 6PLN Netto za kg można nabyć z opakowaniem jak na focie (20PLN Netto) - mieści się 12kg zresztą widać namiary na naklejce /tel do łódzkiego oddziału 042 613 65 52/ trza się wcześniej umówić albo poczekać ok 30min :D mają też ciekły azot ale nie znam warunków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 izolacja OK poprzednio wytrzymała 5h na DI ... lód do nabycia w dowolnej ilości !! cena 6PLN Netto za kg można nabyć z opakowaniem jak na focie (20PLN Netto) - mieści się 12kg zresztą widać namiary na naklejce /tel do łódzkiego oddziału 042 613 65 52/ trza się wcześniej umówić albo poczekać ok 30min :D mają też ciekły azot ale nie znam warunków :) widziałem w jakimś programie koleś pobijał podobnie rekord guinessa w szybkości robienia lodów (bez skojarzeń) Jak to się ma do zaleceń z opakowania...? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) Yoto sprzedaja bez zarejestrowanej dzialalnosci gospodarczej? Bo jak ja do nich dzwonilem to najpierw mowili ze nie sprzedadza osobie fizycznej pozniej ze nie wiedza, a potem ze chyba tak :D (BTW: Jak szukalem lodu w Poznaniu to wykonalem do nich ze 3 telefony, aby sie dowiedziec ze moga mi podeslac lod do miejscowosci kilkanascie km od Poznania), fabryke DI maja w Lodzi wiec dla was to nie problem :D Fajny termo dostaliscie go moze w jakiejs dobrej cenie? (jak tak to gdzie :D) Edytowane 1 Maja 2006 przez ent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Tani ten lod. Na ile zabawy starczy srednio 1kg? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Fajny termo dostaliscie go moze w jakiejs dobrej cenie? (jak tak to gdzie :D) :rolleyes: :D można nabyć z opakowaniem jak na focie (20PLN Netto) - mieści się 12kg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Ja jak najbardziej zainteresowany tyż jestem :] Chętnie zosrganizował bym sobie jakiś piwno-lodowy deekend przy benchingu :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) :rolleyes: :DMasta chodzilo mi o termometr a nie styropian na DI :D aerial >> z tego co wiem to 6-7 kg powinno starczyc na kilka (5-6) godzin benchowania. Tyle ze yoto podal ceny netto, a wtedy to juz tak fajnie nie wyglada, 50zl + koszt opakowania na benching trzeba liczyc. Edytowane 1 Maja 2006 przez ent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabius Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Ja ma pytanie czy da się taki lód przesyłać w tym styropianowym pudle czy raczej nie? wydaje mi się że nie a niewem gdzie w pobliżu mnie takie coś kupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Ja ma pytanie czy da się taki lód przesyłać w tym styropianowym pudle czy raczej nie? wydaje mi się że nie a niewem gdzie w pobliżu mnie takie coś kupićNajlepiej jakas nieubezpieczona paczka, poczta polska. To by mieli niespodzianke jakby sie chciwymi lapskami dobrali do zawartosci :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Fajna oc zabawa :D Zamrożony chwast i orange juice lody rox! :) Szkoda tylko płyty.. PS. Ale z rękawiczkami skórzanymi i łyżka to full pro :) na Lanparty byl kubek po kawie i ręce ;) Najtwardszy był matiz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabius Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Raczej:) nie przesylka raczej odpada a szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Masta chodzilo mi o termometr a nie styropian na DI :D aerial >> z tego co wiem to 6-7 kg powinno starczyc na kilka (5-6) godzin benchowania. Tyle ze yoto podal ceny netto, a wtedy to juz tak fajnie nie wyglada, 50zl + koszt opakowania na benching trzeba liczyc. no to i tak ok- 50zl ale na 2-3 zestawy to moze być nawet ciekawe. chyba by sie jeszcze kogoś z Pozka znalazło na benching :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Tani ten lod. Na ile zabawy starczy srednio 1kg? w rure (wysoka) wchodzi mi ok 1-1,5kd DI wystarcza to na ok 3h no ale dothan to nieduża grzałka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Fajna imprezka Mobo troche szkoda, ale zabawa musiała być przednia Zamarźnięty Dothan rox ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Fajna imprezka Mobo troche szkoda, ale zabawa musiała być przednia Zamarźnięty Dothan rox ;) mobo P4C800 po flasfu biosa działa OK POnieważ Łukasz ma X1900XT a u mnie leżała P4GD1 postanowiliśmy to ożenić ... co z tego wyszło - już za chwilę mobo P4C800 po flasfu biosa działa OK POnieważ Łukasz ma X1800XT a u mnie leżała P4GD1 postanowiliśmy to ożenić ... co z tego wyszło - już za chwilę mobo P4C800 po flasfu biosa działa OK POnieważ Łukasz ma X1800XT a u mnie leżała P4GD1 postanowiliśmy to ożenić ... co z tego wyszło - już za chwilę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...