CzarnyKot Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Witam Wszystkich, :-) Mam problem z ty-out-em na His-ie radeon 9500pro 128MB..... Zarowno przy sterownikach dostarczanych z plyta, calalyst 2.6 jak i 3.0 nie moge uaktywnic tv-out-u....?????? Nie mam pojecia co sie dzieje, .... przy dlugic kombinacjach udalo mi sie na pewien , krotki czas uaktwnic pole telewizora w menu monitory wewlasciwosciach karty.... ale trwalo t chwile i mimo to nie udalo mi sie przelaczyc na TV..... Czy istnieje jakas specjalna kombinacja sterownikow badz ustawien karty aby przechodzic w tryb tv???? Pozdrawiam Łukasz Ath. 1800+ / 256MB ddr / 80gb seagate / samsung cd-rw / win xp pl + sp1 / Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 pytanie moze glupie, ale czy masz podpiety odbiornik tv pod karte, innaczej czy jestes pewny co do kabla ktorym go podpinasz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyKot Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 :-)))))))))))) oczywiscie ze byl podpiety, ..... co do kabla , jestem pewien .... kilka roznych bylo testowanych ,.... zreszta kable sprawdzalem na innym sprzecie np, DVD, VHS..... i te dzialaja poprawnie, ..... moze jszcze jakies podpowiedz....... :-) Lukasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 zakladam ze uzyles opcji szukaj i nic nie znalazles, wiec i ja ci nie pomoge bo nie wiem ... nie spotkalem sie z takim problemem jak opisujesz - kabel w porzadku, podpiety tv, poprawne ustawienie tv jako primary w zakladce monitory i nic z tego ... bardzo mi przykro :( update: tv rozumiem tez sprawdzony ... :) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 wiesz, mam ten sam problem na gf4. opcja telewizora byla nieaktyna. dzialal tvtool ale na sterownikach samych nie. kwestia telewizora. moj stary sony nie jest zauwazany przez karte. nowy sprzet spoko, ale starszy nie. moze u Ciebie to tez kwestia tego typu. sprawdz na innym tv. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rt3z Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 A probowales podlaczyc sam tv bez monitora, jesli nie bedziesz mial obrazu to moze byc cos z karta. U brata jest to samo na Gigabyte 9000 Pro, w jeden dzien udalo sie wlaczyc spod windy, a na nastepny juz nie bylo dostepnego przycisku w sterownikach, Na razie karta jest w reklamacji, raz wrocila z odpowiedzia ze nie stwierdzono usterki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Do jakiego wejscia w TV podlaczasz tego radka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklop Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Podlaczylem zarowno przez Eurozlacze jak i przez S-Video. Tv jest dobrej klasy i Laptop podlaczony przez S-Video dziala!! Samo podlaczenie do TV nie dziala bez monitora! Moze chodzi o jakis dziwny dodatkowy soft?? Irnlng o jaki tvtool chodzi??[/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Sprobuj przez tvtool. Moze to tylko wina softu. www.tvtool.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklop Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Pomocy dalszej prosze!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Co Ty masz dwa konta ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...